Spame düşen adsense içindeki parayı alma

Ben de geçtiğimiz aylarda 200 tl altında spam hesapların bir kısmını silerek ertesi gün ödememi aldım. diğer arkadaşların da dediği gibi hesap pinli ve banka ekli olmalı.

Bunun dışında silme işlemi gmail sil şeklinde değil , adsensenin içerisinden hesabı durdur şeklinde silmek gerekiyor.

Evet demekki herkes denemiş netleşti durum bencede. Adsense içerisinden hesabı durdur yapıyoruz ve gmail silmiyoruz özel bir işlemmidir bu basit kolaymıdır ?

Ben de geçtiğimiz aylarda 200 tl altında spam hesapların bir kısmını silerek ertesi gün ödememi aldım. diğer arkadaşların da dediği gibi hesap pinli ve banka ekli olmalı.

Bunun dışında silme işlemi gmail sil şeklinde değil , adsensenin içerisinden hesabı durdur şeklinde silmek gerekiyor.

hocam hesabı durdur tam olarak nerde yer alıyor yardım edermisn 2-3 ay önce 198tl kesinleşmiş spama düşmüş adsenseyi durdurup ödemesini alabilirmiyim yani ? birde sonradan tekrar adsenseyi acamıyormuyum acaba?

Evet demekki herkes denemiş netleşti durum bencede. Adsense içerisinden hesabı durdur yapıyoruz ve gmail silmiyoruz özel bir işlemmidir bu basit kolaymıdır ?

hocam hesabı durdur tam olarak nerde yer alıyor yardım edermisn 2-3 ay önce 198tl kesinleşmiş spama düşmüş adsenseyi durdurup ödemesini alabilirmiyim yani ? birde sonradan tekrar adsenseyi acamıyormuyum acaba?

Adsensenin tekrar açılıp açılmadığını bilmiyorum ama hesabı durdur dediğinizde google size bu işlemle ilgili bilgileri gösteren bir yazı getiriyor önünüze okursunuz hocam. ( orada ödemenin 60 gün içinde yapılacağı yazıyordu sanırım ama 1-2 günde para geliyordu )

Önce hesapta solda gösterdiğim yere tıklıyoruz ( ayarlar )

Sonra bu sayfadaki kişisel bilgilerin altındaki hesap bilgilerine tıklıyoruz

Son olarak açılan sayfadan cancel account ( hesabı durdur ) seçeneğine tıklayıp adımları izliyoruz. ( mailinize doğrulama linki atılıyordu sanırım, sizi yönlendiriyor google zaten. takıldınız yerde yazın yardımcı olmaya çalışırım )

Umarım yardımı dokunur. İyi forumlar.

evet son olarak bugün itibari ile güncelleme gelmezsse 100 de 100 paranızı alırsınız asla ban görülmedi :D

Peki daha sonra aynı hesabımızı tekrar sıkıntısız açabiliyormuyuz.
144 tl var içerde kaç aydır duruyor onu alalım bari

spama düşen adsensede artık kanal bağlamaya çalışırken ''geçmiş hesap durumunuz sebebiyle'' falan gibisinden bir şeyler mi yazıyor. tokenli linkle bağlarken bu çıkıyor da.adsensenin boş youtube kanalları uçmuş,ondan mı yoksa.

spama düşen adsensede artık kanal bağlamaya çalışırken ''geçmiş hesap durumunuz sebebiyle'' falan gibisinden bir şeyler mi yazıyor. tokenli linkle bağlarken bu çıkıyor da.adsensenin boş youtube kanalları uçmuş,ondan mı yoksa.

Hocam benim adsense spam değil bu yüzden bilgim yok ancak forumdan birileri cevaplarsa hepimizin genel bilgisi olur sonucta her an basımıza gelebilicek bi sorun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri