spamı bile beceremeyen adam

herkez ayni seyi soyluyor kolaymi oyle oturdugun yerden hemen para kazanmak ben 3ayda aldigim para 20euro

herkez ayni seyi soyluyor kolaymi oyle oturdugun yerden hemen para kazanmak ben 3ayda aldigim para 20euro

ben sana birşey söyleyeyim mi güzel kardeşim.Sana oturdugun yerden para akzanmak gibi geliyor olabilir ama değil...

her çalışma illaki beden gücüyle çalışmak değildir. Beyin yormak bilgisayara saatlerce bakmak pc başında geçirdiğin zamanda çalışmaktır. Kimisi aklını kullanır oturur para kazanır kimisi de oturup para kazanma yeteneği yoktur (küçümsemiyorum allah ın lütfu) beden gücüyle para kazanır... O kadar pc başında oturan grafiker webmaster vs vs daha birçok sayabilirim oturdugu yerden para kazanmıyor beynini yoruyor saatler geçiriyor bakıyor gözleri rahatsızlanıyor sürekli oturdugu için daha başka hastalıkları olanları biliyorum ben bu meslek dalalrında.. Bende aynen öyle oturuyorum ama hiçbirşey yapmadan da kazanmıyorum (daha kazanamadım ama ). Sonuçta araştırıyorum saatlerimi harcıyorum vs vs vs. Pc başında geçirdiğim zamanı çocuklarımla da geçirebilirim. Diyeceğim o ki bedavadan oturdugu yerden diyerek bakma olaya bence .....

Tek kategori seçtim herhangi bir haber konusu. Günde 10 video çıkıyordu hepsini atıyordum. Günlük gelir 0,10 - 0,50 TL yi geçmedi. Bu işi yapamıyorum sanırım diyerek derslerime çalışmaya başladım. Ama aynı zamanda günlük 5-10 videomu güncel olarak atmaya devam ettim. Toplasan 2 saat vaktimi almıyordu. En sonunda haberlerden biri popüler oldu. Haliyle videoyu izleyenler diğer videolarımı da kontrol etmeye başladı ve abone olmaya başladılar. Günlük gelir 5 TL'ye çıktı. Aboneler videolarımı paylaşmaya başladı. Günlük gelir 10-20 TL ye çıktı. Ben yine günde 10 video atıyordum. 1 ayın sonunda günlük gelir 100-200 TL aralığına yükseldi. Abone sayısı 2k yı geçti.

Ben işi oluruna bıraktım. Amacım bu işi yapmak değildi ama zamanla yükselince kategorinin içeriğini bozmadan, kanalı güncel tutarak yükselebileceğimi anladım. Ünlemler, dünya engellemeleri derken kanalım kapandı ama paramı aldım. Tekrar bir kanal açtım. Şu anki günlük gelirim 1 TL. Evet sadece 1 TL. Ama biliyorum ki kısa bir zaman sonra tekrar eski günlere döneceğim. Tabi bu sefer eski hatalarımdan ders çıkararak.

O yüzden kendine çok sıkıntı çıkarmayan bir kategori bul. Zırt pırt telif atılmayan cinsten ve işi oluruna bırak. Günlük düzenli paylaşımlarını eksik etme. Youtube kullanıcıları senin sistemli çalıştığını farkedip abone olmaya başlayacaklardır. Parayı düşünmeden günlük belli bir mesai harca bu işe. Bir bakmışsın en kötü videon para eder hale gelmiş.

ben sana birşey söyleyeyim mi güzel kardeşim.Sana oturdugun yerden para akzanmak gibi geliyor olabilir ama değil...

her çalışma illaki beden gücüyle çalışmak değildir. Beyin yormak bilgisayara saatlerce bakmak pc başında geçirdiğin zamanda çalışmaktır. Kimisi aklını kullanır oturur para kazanır kimisi de oturup para kazanma yeteneği yoktur (küçümsemiyorum allah ın lütfu) beden gücüyle para kazanır... O kadar pc başında oturan grafiker webmaster vs vs daha birçok sayabilirim oturdugu yerden para kazanmıyor beynini yoruyor saatler geçiriyor bakıyor gözleri rahatsızlanıyor sürekli oturdugu için daha başka hastalıkları olanları biliyorum ben bu meslek dalalrında.. Bende aynen öyle oturuyorum ama hiçbirşey yapmadan da kazanmıyorum (daha kazanamadım ama ). Sonuçta araştırıyorum saatlerimi harcıyorum vs vs vs. Pc başında geçirdiğim zamanı çocuklarımla da geçirebilirim. Diyeceğim o ki bedavadan oturdugu yerden diyerek bakma olaya bence .....

benım kastetdıgımde spam 1 gun çalıştım 4 haneli rakama ulaştım okadar sadece 1 gun beynımı calıstırdım devamı kendı geldı o yuzden bu lafım sende yanlış anlama

Dostum sen iyisin ben şuan videoya reklam koymayı beceremedim :D

azimle sıçrayan dağı taşı aşarmış hocam sabır gerek bende 3 ayda 4 bin topladım en yakın arkadasım ın ıstatıklerıne baktıgımda kucuk bir miktar olarak kalıyor ama Allah herkese kazandırsın ıcındede bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri