Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım ve youtube işiyle uğraşmaktayım. Bu işe başladığımdan beri hep tek kanal çalıştım. Size tavsiyem sizde tek kanal veya özgün çalışın. Çünkü tek kanal çalışırsanız telif hakkı dışında başka bir derdiniz olmaz (Şuan için ünlem sorunu var onun çözümü de partner).
Beni bilen arkadaşlar vardır. Yabancı haber kategorisinde çalışmaktayım. 3M izlenmeli ve 9K aboneli kanalım var. Şuan tam 1 yıldır açık kanal. Bu süre zarfında başından çok olay geçti.
Kasım ayında telif yedi. Awe partnerliğe geçirmiştim telif yedikten sonra videolarım para kazanmaya açılmamaya başladı. Yani Kasım ayından beri kanala video atmadım. Sadece arada girip kontrol ettim eşleşen filan var mı diye. 5 gün önce kanalı Awe'den kurtardım. (Awe'den düzenli olarak ödeme aldım en son Mart ayının ödemesini de aldım)
Sonuca gelirsek eğer tek kanal çalışır ve kanalınıza çok iyi bakarsanız hiç bir sorun olmuyor ve düzenli ödeme alıyorsunuz. Spam'da ise kanallar 1-2 ay sonra kapanıyor ve bazen ödeme alamıyorsunuz. Bir anda çok fazla kazanmak istiyorsunuz ama bununda bazı sonuçları var. Az kazanın ama devamlı kazanın.
Şimdi size tek kanal çalışmanız için cesaret verecek iki fotoğraf eklemek istiyorum. Bu fotoğraflar kanalı Awe'den kurtardıktan sonra attığım 20 video'nun sonuçlarını içermektedir.
Kanalda ünlem sorunu varmı diye soran arkadaşlar mutlaka olacaktır. Şuan ünlem sorunu var ve video atmıyorum. Ünlem sorunu gelene kadar en çok izlenen videolarımın para kazanmasını açmıştım şuan onlardan para kazanıyorum. 28 Mayıs'da telif 6. ayını dolduracak ve kalkacak. Umarım partner networkleri kanalı kabul eder.
Not : Biraz uzun oldu sanrım. Gözlerinize zarar gelmesin diye paragraf paragraf yazdım

Spamı sevmiyorum. Hayırlı çalışmalar