Spam'ı Bırakın Tek Kanal veya Özgün Çalışın

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Yakinda partnerede unlem sorunu sicradiginda gorurum ben sizi. Youtube'un sonsuza kadar spam ihtiyaci olmayacak. Surekli ozgun calisan insanlar turuyor, istedikleri seviyeye ulastiklarinda illaki sonunu getirecekler bu isin.

Partnerde kurtaramayacak artık :) Bende özgüne geçiyorum işte ;) Eşleşende çok gelmeye başladı zaten partnerde.

özgün calismak cok sıkıcı bana göre.videolari dünya engelinden ıvırdan zıvırdan kurtarrıp piyasaya salmak ,dolar yakmak,15 günde 1 yıllık özgün kanalın aldıgı paranın 10 larca katını almak süper bir his

Walla tebrik ederim de dostum bu forumda birşey öğrendim kimseyi özgün çalışın gibi bir taviyede bulunmayacaksın yada özgün videonu veya kanalını ASLA paylaşmayacaksın..

Walla tebrik ederim de dostum bu forumda birşey öğrendim kimseyi özgün çalışın gibi bir taviyede bulunmayacaksın yada özgün videonu veya kanalını ASLA paylaşmayacaksın..

Teşekkürler hocam. Hocam ben tavsiyemi verdim isteyen istediği yorumu yapsın. Kanalımı ve videomu asla paylaşmam zaten sonra olacakları biliyorum. Sizin özgün çalıştığınızı biliyorum hocam devam böyle. 4K HD ;)

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım ve youtube işiyle uğraşmaktayım. Bu işe başladığımdan beri hep tek kanal çalıştım. Size tavsiyem sizde tek kanal veya özgün çalışın. Çünkü tek kanal çalışırsanız telif hakkı dışında başka bir derdiniz olmaz (Şuan için ünlem sorunu var onun çözümü de partner).

Beni bilen arkadaşlar vardır. Yabancı haber kategorisinde çalışmaktayım. 3M izlenmeli ve 9K aboneli kanalım var. Şuan tam 1 yıldır açık kanal. Bu süre zarfında başından çok olay geçti.

Kasım ayında telif yedi. Awe partnerliğe geçirmiştim telif yedikten sonra videolarım para kazanmaya açılmamaya başladı. Yani Kasım ayından beri kanala video atmadım. Sadece arada girip kontrol ettim eşleşen filan var mı diye. 5 gün önce kanalı Awe'den kurtardım. (Awe'den düzenli olarak ödeme aldım en son Mart ayının ödemesini de aldım)

Sonuca gelirsek eğer tek kanal çalışır ve kanalınıza çok iyi bakarsanız hiç bir sorun olmuyor ve düzenli ödeme alıyorsunuz. Spam'da ise kanallar 1-2 ay sonra kapanıyor ve bazen ödeme alamıyorsunuz. Bir anda çok fazla kazanmak istiyorsunuz ama bununda bazı sonuçları var. Az kazanın ama devamlı kazanın.

Şimdi size tek kanal çalışmanız için cesaret verecek iki fotoğraf eklemek istiyorum. Bu fotoğraflar kanalı Awe'den kurtardıktan sonra attığım 20 video'nun sonuçlarını içermektedir.

Kanalda ünlem sorunu varmı diye soran arkadaşlar mutlaka olacaktır. Şuan ünlem sorunu var ve video atmıyorum. Ünlem sorunu gelene kadar en çok izlenen videolarımın para kazanmasını açmıştım şuan onlardan para kazanıyorum. 28 Mayıs'da telif 6. ayını dolduracak ve kalkacak. Umarım partner networkleri kanalı kabul eder.

ZNzko0.png

1PZvRp.png

Not : Biraz uzun oldu sanrım. Gözlerinize zarar gelmesin diye paragraf paragraf yazdım :) Spamı sevmiyorum. Hayırlı çalışmalar ;)

Videolarınız Kaç Dakikalık ?

hocam yanlış şeyi öğrenmişsiniz asıl öğrenmeniz gereken forumun %90ı spam yaparken her özgün konu altına spam bitiyo yarına çıkmaz spam zorlaştı spamı bitirecekler yazılmasının yanlış olduğudur

hocam yanlış şeyi öğrenmişsiniz asıl öğrenmeniz gereken forumun %90ı spam yaparken her özgün konu altına spam bitiyo yarına çıkmaz spam zorlaştı spamı bitirecekler yazılmasının yanlış olduğudur

Hocam kusura bakma kabalık etmek istemem ama senin yaptığın spamı tek elimle yaparım ben.. Senin program bilgini de internet bilgini de 10'a çarparım emin ol

Hocam kusura bakma kabalık etmek istemem ama senin yaptığın spamı tek elimle yaparım ben.. Senin program bilgini de internet bilgini de 10'a çarparım emin ol

ego abidesi olduğun dışardan belli oluyor zaten kendini belli etmene gerek yok benim dediğim lafla bu dediklerinin ne alakası var çok merak ettim

Spam icin o kadar emin konusuyoruz ki sanki spami bitirmemek bizim elimizdeymis gibi ..

Youtube sirasiyla : Onceleri videoyu yüklediginde dunya geneli engelense bile topluluk ihtari olarak yazmazdi ( genelikle kopek dovusleri ve cinsel videolar üzerine verirdi ) Simdi bir videoyu yuklediginizde yuklediginiz an dunya geneli veriyorsa 1 uyari diye hesabina kayit yapiyor ..

Sonra baska bir kanal yuzunden diger kanalara sicrama yapti 1 adsenseye bagli bir kanal devredisi kaldımı diger hesaplarıda devre disi birakıyordu

Sonra unlemi cikardi ..

Yakında ne mi olcak 1 videoyu yukledigimizde 2ci kisi yüklediginde kanit isticektir .. gidisat oyle

Arkadaşlar lütfen polemik yapmayalım. Keşke açmasaydım konuyu ya.

Paylaşım için teşekkürler, herkesin kazanç yöntemi farklı tabi.
Özgünlükte de spamda da kalitenin şart oldugunu düşünüyorum:)
Benim anlayışım 300-500 basıp çok kanal açarsan kafan her ay bi kaç kez ağırır,
arkadaşın yaptığı gibi belli alanlara yogunlaşıp çalışmanı sürdürürsen kafan yılda bi kaç kez ağırır.

Paylaşım için teşekkürler, herkesin kazanç yöntemi farklı tabi.
Özgünlükte de spamda da kalitenin şart oldugunu düşünüyorum:)
Benim anlayışım 300-500 basıp çok kanal açarsan kafan her ay bi kaç kez ağırır,
arkadaşın yaptığı gibi belli alanlara yogunlaşıp çalışmanı sürdürürsen kafan yılda bi kaç kez ağırır.

Sonunda beni anlayan biri :) Teşekkürler hocam ;)

bende ünlemle ugraşmamak için tek kategori ve partner çalışıyorum xxxx haneli rakam aldim bu ay

Benimde bir tane yabancı haber kanalım vardı.Günlük 5-10 dolar arası getiriyordu.Aweye bağlıydı ve 15 mayısta kapandı.İçinde 180 dolar olmuştu oda gitti.

Bende 7 Aydır Bu İşle Uğraşıyorum Sürekli 10 Kanal Üstüne Çıkmadım Ama Dediğin Gibi Dayanan Kanalımda Olmadı Sektör Dizi film çizgi film olunca dayanmıyor tabi ama haberi iyi tutturmuşsunuz helal olsun :)

şuan 1 kanalım var çizgi film ve partner günlük 30-40 dolar geliyo ama partner oldugu için pekde ümitlenmiyorum freedom partneri öderlermi bilinmez..

Çok iyi yapmışsınız hocam böyle konu açmakla. bende 1 yıldır bu işteyim yaklaşık işte üyelik tarihim neyse o zamandan beri bu işteyim son 3 aydır adam gibi kazanmaya başladım tek kanal özgün kanal 8 k abone 6.5 m izlenimim var yanlış anlamayın artistlik yapmak için yazmıyorum kategoride merak edenler olur gameplay kanalı benim kanalımda arkadaşlar açıkcası benim kanalda ilk 2 ay boyunca hergün video attım sağlam iş yaptım photoshoptan sony vegasa kullanmadığım proğram yok video resimlerini tek tek cs3 ile yaptım sony vegasla düzenledim intro ekledim logo bastım kanalımın ilk 2 ay 1-2 lira zor kazanıyordum günlük 3. aydan sonra kanal öyle bi patladıki Allaha şükür şuan işler çok iyi sizide bir an önce özgüne davet ediyorum beyler spamın 100lerce kanalın derdi çekilmez..

Bende 7 Aydır Bu İşle Uğraşıyorum Sürekli 10 Kanal Üstüne Çıkmadım Ama Dediğin Gibi Dayanan Kanalımda Olmadı Sektör Dizi film çizgi film olunca dayanmıyor tabi ama haberi iyi tutturmuşsunuz helal olsun :)

şuan 1 kanalım var çizgi film ve partner günlük 30-40 dolar geliyo ama partner oldugu için pekde ümitlenmiyorum freedom partneri öderlermi bilinmez..

Tek birşey üzerine yoğunlaşınca onu cok iyi öğreniyosunuz hocam. Herkese böyle yapmasını tavsiye ediyorum. Partner bence 10 numara bir sistemdir freedom'da para kalmaz bence hiç bir network'de para kalmaz mutlaka yatırırlar.

Çok iyi yapmışsınız hocam böyle konu açmakla. bende 1 yıldır bu işteyim yaklaşık işte üyelik tarihim neyse o zamandan beri bu işteyim son 3 aydır adam gibi kazanmaya başladım tek kanal özgün kanal 8 k abone 6.5 m izlenimim var yanlış anlamayın artistlik yapmak için yazmıyorum kategoride merak edenler olur gameplay kanalı benim kanalımda arkadaşlar açıkcası benim kanalda ilk 2 ay boyunca hergün video attım sağlam iş yaptım photoshoptan sony vegasa kullanmadığım proğram yok video resimlerini tek tek cs3 ile yaptım sony vegasla düzenledim intro ekledim logo bastım kanalımın ilk 2 ay 1-2 lira zor kazanıyordum günlük 3. aydan sonra kanal öyle bi patladıki Allaha şükür şuan işler çok iyi sizide bir an önce özgüne davet ediyorum beyler spamın 100lerce kanalın derdi çekilmez..

Tebrik ederim hocam sizi peki bu kadar emek karsiliginda ozgunde guzel kazanc varmi mesela gunluk sabit bir kazanc birakiyormu kanal?

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım ve youtube işiyle uğraşmaktayım. Bu işe başladığımdan beri hep tek kanal çalıştım. Size tavsiyem sizde tek kanal veya özgün çalışın. Çünkü tek kanal çalışırsanız telif hakkı dışında başka bir derdiniz olmaz (Şuan için ünlem sorunu var onun çözümü de partner).

Beni bilen arkadaşlar vardır. Yabancı haber kategorisinde çalışmaktayım. 3M izlenmeli ve 9K aboneli kanalım var. Şuan tam 1 yıldır açık kanal. Bu süre zarfında başından çok olay geçti.

Kasım ayında telif yedi. Awe partnerliğe geçirmiştim telif yedikten sonra videolarım para kazanmaya açılmamaya başladı. Yani Kasım ayından beri kanala video atmadım. Sadece arada girip kontrol ettim eşleşen filan var mı diye. 5 gün önce kanalı Awe'den kurtardım. (Awe'den düzenli olarak ödeme aldım en son Mart ayının ödemesini de aldım)

Sonuca gelirsek eğer tek kanal çalışır ve kanalınıza çok iyi bakarsanız hiç bir sorun olmuyor ve düzenli ödeme alıyorsunuz. Spam'da ise kanallar 1-2 ay sonra kapanıyor ve bazen ödeme alamıyorsunuz. Bir anda çok fazla kazanmak istiyorsunuz ama bununda bazı sonuçları var. Az kazanın ama devamlı kazanın.

Şimdi size tek kanal çalışmanız için cesaret verecek iki fotoğraf eklemek istiyorum. Bu fotoğraflar kanalı Awe'den kurtardıktan sonra attığım 20 video'nun sonuçlarını içermektedir.

Kanalda ünlem sorunu varmı diye soran arkadaşlar mutlaka olacaktır. Şuan ünlem sorunu var ve video atmıyorum. Ünlem sorunu gelene kadar en çok izlenen videolarımın para kazanmasını açmıştım şuan onlardan para kazanıyorum. 28 Mayıs'da telif 6. ayını dolduracak ve kalkacak. Umarım partner networkleri kanalı kabul eder.

ZNzko0.png

1PZvRp.png

Not : Biraz uzun oldu sanrım. Gözlerinize zarar gelmesin diye paragraf paragraf yazdım :) Spamı sevmiyorum. Hayırlı çalışmalar ;)

sen şimdi haber kanalı çalışarak özgün olduğunu mu sanıyorsun :D Güldürme beni yav :D

Şunu anlatamıyorum sanırım ben senin eline kamerayı alıp çekmediğin hiç bir şey video olarak özgün değildir. Kendinin hazırladığı slaytlar falan da video olmayacağından bi özgünlük özelliği yoktur video olarak.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri