Spamı Özlemişim Ya

yazının tamamını okumadın sanırım, 1 tL bile alamadım kesinleşme olmadı adsense'da, 11inden önce kanallar kapanınca artık adsense vermiyormuş, [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] öyle dedi bi başkasıda alakası yok dedi ama sonuç olarak kesinleşme olmadı alamadım yani. Önemli olan para yapmak değil parayı alabilmek, kapanan kanalada ödeme yapan bi partner bulunda artık birde Youtube'dan kazanç sağlayalım. Özledim YT parasını yemeyi :D

hocam şimdi adsensede sıkıntı var ondan alamadın bu süreç 1,2 aya düzelince alırsın bütün sene

hocam şimdi adsensede sıkıntı var ondan alamadın bu süreç 1,2 aya düzelince alırsın bütün sene

son 1 yıldır ytden para alamadım, en son scalelabda 10bin dolarım kalmıştı, Tabii son 6 aydır kanal yapmıyorum, eski yaptıklarımı bağlamıştım ekim kasım aralık 80 k kadar olmuşlar ama alamadım, yiyemedim, mutluyum diyemedim :'(

Millet para almaya başladığında ben yapmıyor oluyorum yt, Ben başlayınca para ödemiyorlar, gerçekten hep böyle oldu nasıl bir kısmetsizlik bilmiyorum gerçekten soğudum baya yt'den, kapanana ödeyen partner getirene, yt'den sabit gelir sağlatırım bu arada

son 1 yıldır ytden para alamadım, en son scalelabda 10bin dolarım kalmıştı, Tabii son 6 aydır kanal yapmıyorum, eski yaptıklarımı bağlamıştım ekim kasım aralık 80 k kadar olmuşlar ama alamadım, yiyemedim, mutluyum diyemedim :'(

Millet para almaya başladığında ben yapmıyor oluyorum yt, Ben başlayınca para ödemiyorlar, gerçekten hep böyle oldu nasıl bir kısmetsizlik bilmiyorum gerçekten soğudum baya yt'den, kapanana ödeyen partner getirene, yt'den sabit gelir sağlatırım bu arada

Hocam nasıl bu kadar içerik buluyorsun. Az para değil yani bahsettiğin değerler.
Allah daha da arttırıp almayı nasip etsin tabi :D

hocam kanalları benim adseneye bağla kesin ödenir:D

Adsensede artik bilmeyen yoktur sanirim gunde belli limitlerin ustune ciktiginizda inceleme oluyor ve sonucunda ya kanal kapaniyor yada kesinlesme inanilmaz oranda azaliyor.
Buarada 3ay kadar once kapanan adsensenin dort hanesi yatmis cok sevindim iyo oldu.cok degil ama sukur.
Benim sorunm kategori iyi izlenecek kivama geliyor fakat 4/1 izlenime sahip baskalarinin kanali daha cok kazaniyor tbm lerim asiri dusuk .
Bunu yukseltmem lazim yada adam gibi kategori bulmam lazim

Son düzenleme:
[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] içindeki heves ve heyecandan birazda bana göndersene :)

günde 3000 tl ye çıktım geçen ay, üstelik kasmama rağmen ama 1 TL alamadım, demek ki neymiş adsense da paraları görünce erkenden sevinmeyecek, paran cebine girmeden o para senin değildir. Limon sat onurlu yaşa, kahrol yt al sana bomba, hain adsense

son cümle beni bitirdi :D :D:D:Dseneler önce izleyip çok güldüğüm bi video geldi aklıma ama bulamadım

Hocam nasıl bu kadar içerik buluyorsun. Az para değil yani bahsettiğin değerler.
Allah daha da arttırıp almayı nasip etsin tabi :D

sadece 8 kanalla doğru tekniklerle seo yapıp kategoride en üst sıraya çıkarıp yardımcı öğelerle besleyerek. botlarla yüzlerce kanal yapanlardan değilim yani, onlar yüzünden belkide alamıyoruz ödemeleri :'(

hocam kanalları benim adseneye bağla kesin ödenir:D

özeldende teklif edenler oldu ödeme alamıyoruz var bi şanssızlık adsense'lerine yazık olmasın boşver :(

Adsensede artik bilmeyen yoktur sanirim gunde belli limitlerin ustune ciktiginizda inceleme oluyor ve sonucunda ya kanal kapaniyor yada kesinlesme inanilmaz oranda azaliyor.
Buarada 3ay kadar once kapanan adsensenin dort hanesi yatmis cok sevindim iyo oldu.cok degil ama sukur.
Benim sorunm kategori iyi izlenecek kivama geliyor fakat 4/1 izlenime sahip baskalarinin kanali daha cok kazaniyor tbm lerim asiri dusuk .
Bunu yukseltmem lazim yada adam gibi kategori bulmam lazim

tek kanal günlük 600 700 tl ye çıktı hepsi ve 11inden önce kapanınca kanallar hiç birine ödeme yapılmadı sanırım haklısın, Aslında videoları silmek lazımdı ama, ben kanallara bile girmedim hiç oluruna bıraktım, nasip değilmiş Hain adsense.

son cümle beni bitirdi :D :D:D:Dseneler önce izleyip çok güldüğüm bi video geldi aklıma ama bulamadım

Hocam bul videoyu at bizde gülelim ya, şu sıkıntılı günlerde gerçekten ihtiyacımız var :confused::confused:

Hevesini Kırmak İstemem ama Sanırım Heyecanın Kursağında Kalacak. Googlenin Bundan Önceki Politikalarını Gördük ve Hiç Bu Kadar Karamsar Olmamıştım. Artık Kolay Para Devrinin Bittiğini Düşünüyorum. Bence Şimdiden Kendimize Uygun Sektörlerde iş Aramaya Başlamalı...

sadece 8 kanalla doğru tekniklerle seo yapıp kategoride en üst sıraya çıkarıp yardımcı öğelerle besleyerek. botlarla yüzlerce kanal yapanlardan değilim yani, onlar yüzünden belkide alamıyoruz ödemeleri :'(

özeldende teklif edenler oldu ödeme alamıyoruz var bi şanssızlık adsense'lerine yazık olmasın boşver :(

tek kanal günlük 600 700 tl ye çıktı hepsi ve 11inden önce kapanınca kanallar hiç birine ödeme yapılmadı sanırım haklısın, Aslında videoları silmek lazımdı ama, ben kanallara bile girmedim hiç oluruna bıraktım, nasip değilmiş Hain adsense.

Hocam bul videoyu at bizde gülelim ya, şu sıkıntılı günlerde gerçekten ihtiyacımız var :confused::confused:

gunluk ıyı para gelıncee ınsn bekleyım dıo bırkac gun daha kazanıyım sonra olan oluyor zaten malesef

Sa arkadaşlar.

son quiz patlamasından sonra spamı bırakmıştım. Youtube sayesinde erken yaşta almamın mümkün olmadığı çok şeye sahip oldum Allah'a şükürler olsun. Spamın kralının yapıldığı 2014 ve 2015 quize kadar olan kısım harikaydı ya. Quiz kıyımı olunca delirdim bıraktım. Kanallar öylece duruyordu. Hepsinde içerikler vardı ve geçtiğimiz haftalarda baktım hala deli gibi izlenim alıyor her biri. Yav dedim adsenseye bağlıyayım. Bir baktım günde 250,300 tl kazanıyorum. Yav dedim yine başlim bakalım ne olacak. 4,5 gün kazndım günde 250 tl civarı. Sonra işte kanal kıyımları başladı bu kadarda şanslı bir insanım işte:D:D neyse şimdi tekrar başladım spama gerçekten çok özlemişim ya çok seviyorum youtube işini.
İnanırmısın, en az senin kadar bizde özledik spamı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri