Spam'ı tamamen bırakıyorum

• Kullanıcı NoFuture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ben direk özgün çalışmak isteyen arkadaşlara fikir veriyorum.Türkiye özgün deyince çoğunluk ps3 ps4 pc v.s oyunlardır ama şu kategori eksiğiz.İşte kategori

Arkadaşlar android oyunlar türkçe şekilde sunun şuanda Türkiyede böyle bir kategori yok.Bir kanal yok.Bence buna başlıyan biri götürür.Özgün başlarsam bunu başlıycam benden size fikir.Kendi yapacağım şeyi yazdım burda ilerde
kanalı kurdum bugün yada yarın ilk videoyu atıcam bakalım tutucakmı :D

Hayırlı olsun.
Ben de flash game kategorisinde özgünüm.
Hayırlısı, tutar inş.

Flash game çalışan arkadaşlar taktik verin rica ediyorum

Sadece özgün çalışıyorum spam yok.

150 Video 3 Ay 5 Abone 11k Görüntülenme

Nerde yanlış yapıyorum?

beyler flash game de inanılmaz bir rekabet var gerçekten çok zor bi kategori

Flash game çalışan arkadaşlar taktik verin rica ediyorum

Sadece özgün çalışıyorum spam yok.

150 Video 3 Ay 5 Abone 11k Görüntülenme

Nerde yanlış yapıyorum?

o kategori çok zor hocam.

Adamlar almış başını gitmiş.

Benimde 1 tane öyle kanalım kaç aydır video atmıyorum günlük 2-3 dolar getiriyor.1-2 tane video izleniyor.

Taktiklik birşey yok hocam, çok abonesi olanlar götürüyor parayı, mayıstan bu yana bir kanalım var, 2 milyondan fazla izlenme ve 2k dan fazla abone oldu şuan. Biraz kısmet işi.
Daha önce çok kez kalkıştım bu kategoride tutturamadım, bu sefer tuttu gibi. Çok şükür tek kanalla geçiniyorum. Mesela ben vine'da da bir türlü başarılı olamamıştım. Olmayınca olmuyor.

kaliteli spam yapın ;) hiç uğraşmayın çok kanalla, 2-3 kanal açın bulun kategoriyi abanın rendere parayıda kazanırsınız başınızda ağrımaz.

Ben youtubeyi tamemen bırakıcam ama bi araba parası çıkarınca

Hocam şakamı yapıyorsunuz :eek: acaba bende en güzel şeyleri yapıyorum kanala fakat başaralı olamıyorum hergün 2-3 video atıyorum 6 abonenın 1 taneside benım :D 150 videodan fazla var videolar sağlam başlık etiket açıklama sağlam ping tamam nerde hata yapıyorum ?

hergün 1 video yayınla aradan illa biri tutar fırlar, devam et :)

toplamda 7 haneliyi görünce ben komple youtubeyi bırakacağım :D

7 haneyi kafamda düşünmem 20-30 saniyemi aldı :D

sigarayı bırakıyorum gibi bir baslık olmus..

sigara da spam da bağımlılık yapar
kolay kolay kimse bırakamaz :)

Spam devam eder ama yanında özgüne başlıyacağım bende Allah izin verirse yatırım yapmak şart bana göre bütçe ayırmak için uğraşıyorum. Fakat tabi ki spamı bırakmayacağım gittiği yere kadar

Araba kazalarına ait 44 tane video indirdim kesip biçim düzelttim yt'ye attım etiket açıklama falan düzgün girdim 1 haftada aldığı git " 10 " ne yapsak olmuyor be arkadaşş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri