Spamı Tanıdıklara Anlatınca Alınan Cevaplar :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

JiTeM

Kayıtlı Üye
Bir çoğumuzun akrabası arkadaşı bu işlerden anlamadıgı için genellikle spamcıların %95'nin tanıdıklarından aldıkları cevaplar :D

14650325_1249410648456368_4780409178086973603_n.png

14590393_1250383328359100_3090813377128263896_n.png

WM aracında ki editör'ü çok seviyorum, adam o kadar güzel yazılar yazıyor ki okuması çok keyifli oluyor. :)

nasıl oluyor bu iş ?

artık cok zor yt bitti , sen dailymotion çalış eski yt gibi :D

O yüzden yakın arkadaşlar + en yakın akrabalarım harici kimse bilmiyor ne yaptığımı.

Gelen akrabalar sürekli işsizim diye beni işe sokmaya çalışıyorlar.
:D

-E asense denen o her neyse artık paran orada birikiyor madem? çeksene parayı hesap kapatılıyor diyorsun malmısın çeksene parayı?

programcı de geçiştir :) google çalışanı

programcı de geçiştir :) google çalışanı

üniversiteye gittiğimde ev tutucaktım ev sahibi ne iş yapıyorsunuz falan demişti programcıyım demiştim.Adam bi başladı benim dükkanda bi program var hata verıyor şöyle uğraştırıyor böyle uğraştırıyor bı ara ona bakıversene falan diye :D

Ben bi iki bilgisayar programcısı yazılımcı sı arkadaşa bahsettim hiç kale bile alınmayınca artık kimseye bahsetmiyorum.

google çalışanı tarzı şeyler söylüyorum anlamayacağı için google seni ne yapsın ? google'da neiş yapıyorsun ? o zaman sen zenginsindir google'ın en düşük maaşla çalışanı 15 bin lira alıyormuş nerede paralar ? bize de bir şeyler ısmarlarsın artık :D

reklamcıyım diyorum tabela yapsana bize diyolar ben internet reklamcısıyım diyorum o nasıl oluyo diyo anlatıyorum anlamıyor heaa allah kolaylık versin deyip kapatıyor konuyu :D

ooooooo amaç video yüklemekse hemen kurtlar vadisinin ekşinn sahnelerini atıyorum.. (Arkadaşım)

Nasıl yani o zırt pırt çıkan reklamları sizmi koyuyorsunuz (Ablam)

Sigortanı yaptır iyi kazanıyosan (Dayım)

Videonu Ver akşama Kadar seyrediyim Reklamlarada Tıklıyım ( En sevdiğim Arkadaşım)

Bak bir dizi çıkmış Anne diye o diziyi at çok seyredilir ( Halam)

Bana sorduklarında sitelerin var dıyorum youtube yı herkes bildiği için youtube demiyorum Desem başlayacaklar banada öğret demeye Çoğu kımsenınde hayalı evden çalışmak sankı çok kolaymıs gıbı Ondan sonra uraş dur yok bu nasıl oluyor şu nasıl yapılıyor bide kazanamassalar kötü ben olacaığım Gecende 2 kişi geldi dükkanlarına site açtıracaklarmıs bende sitelerim var dıyorum ama yemınle sıte nasıl açılır ne yapılır hıc bilmiyorum :D Bende dedım sıtlerı satın alıyorum düzenlemesi logosuçok urastırıyor dedim Gidin bir alan adı bırde sunucu kıralayın dedim :D Başımdan savdım gerçi arastırsam en kral siteyı yaparım lakın şu ana kadar kıme iyilik yaptı isem suçlu ben oldum en iyisi bılmıyorum de çık işin içinden

bende soranlara web sitelerim var,onlardan kazanıyorum diyorum.tabi bu yeterli bi cevap olmuyor.sitende ne var yani,ne sitesi?hmm peki bi site açtın diye sana niye para veriyorlar,kim veriyor,nasıl veriyor,ne kadar veriyor,banada bi site açalım,tüm gün boşum ve bilgisayar kullanmakda senden iyiyim demekki senden çok kazanarım vb soruların ardı arkası kesilmiyor.site yaptırmak isteyenler oldugunda basit bişeyse kendimde yaparım zaten,daha pro bişeysede bu işi yapan arkadaşların konularından örnek siteler ve fiyatlar gösteriyorum adama.e o paraları veririm derse (ki diyene rastlamadım,adam 15-20tlye öyle özelliklerde site istiyor ki :D) siteyi yapacak arkadaş çok nasılsa çevremde,onuda hallederiz yani :)

biçok arkadaşın bildigi üzere geçen yıl küçük bi bilgisayarcı dükkanı açtım.sebebi işte sırf ne iş yaptıgımı anlatamıyor olmam aslında.evde çalışıyorum normalde,çok şükür güzelde para kazanıyorum ama gel gör ki dışarıdan bakanlara göre işsizim,boş boş evde oyun oynuyorum.dedim bari bi dükkan açıp orada yapayım işimi,en azından birisi sordugunda bilgisayar tamiri,klavyedir faredir filan ufak parçaların satışını yapıyorum diyorum.dükkanla çokda işim yok yani dükkanda çok bi mal yok,2-3k lık mal aldım içine ufak ufak parçalardan işte.tamire gelen olursa çok ugraştırmayacak bişeyse bakıyorum yada iç/dış parçalardan isteyen olursa satıyorum elimde varsa.onun dışında netden çalışmaya devam.maksat komşular bizi dükkanda görsün işte.eskiden annemlerde soranlara bilgisayarda bişeyler yapıyor ama ne bileyim ben filan diyorlardı.şimdi en azından dükkan açtık,onla ugraşıyor diyorlar.herkese iyi oldu bu dükkan,ben hariç tabi.vergiler hakatende küçük esnafı mahvediyor,büyükler zaten vergiden her türlü yırtıyor olan bize oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri