Spamı Tanıdıklara Anlatınca Alınan Cevaplar :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
kanka banada öğretsene (2014 sonunda öğrettim 5 gün sonra yüzüne bakmadı )
oo kadar kolaysa bende yaparım
ohh oturduğun yerden para kazanıyon
ya bırak seninkide işmi hadi gel bekliyoruz.

hepsine tek cevabım var s. git :D

bende network de müşteri hizmetler bölümün de çalışıyorum filan diyorum okuldakiler de aşırı soru sorunca sürekli kıvırıyorum şöyle kimsenin anlamıcağı duyunca yorum yapamıcağı kelimeler bilsem iyi olcak varsa bilen söylesin..

Bunu anlatmadan geçemicem daha 2 hafta oldu bu olay başıma geleli :D

Üniversite de hoca geç gelince tahtadaki büyük bilgisayarlardan(adını unuttum) bişiler açıyolar youtube'dan ana sayfa döndüklerinde benim videoum gözükdü neden se acayip mutlu oldum :D sonra dedim bu video nun neden 2 milyon izlendiği belli oldu :D

İşler uğraşırken ; Böyle şey mi olur kim kime öyle para verir bedavaya boş işlerle uğraşma

Parayı aldıktan sonra ; Ya nasıl yapıyorsun c.tesi akşamı görüşelimde bana da anlat biraz bana da para gerek bende öğreneyim biraz ayda 200-300 tl ye razıyım

bende soranlara web sitelerim var,onlardan kazanıyorum diyorum.tabi bu yeterli bi cevap olmuyor.sitende ne var yani,ne sitesi?hmm peki bi site açtın diye sana niye para veriyorlar,kim veriyor,nasıl veriyor,ne kadar veriyor,banada bi site açalım,tüm gün boşum ve bilgisayar kullanmakda senden iyiyim demekki senden çok kazanarım vb soruların ardı arkası kesilmiyor.site yaptırmak isteyenler oldugunda basit bişeyse kendimde yaparım zaten,daha pro bişeysede bu işi yapan arkadaşların konularından örnek siteler ve fiyatlar gösteriyorum adama.e o paraları veririm derse (ki diyene rastlamadım,adam 15-20tlye öyle özelliklerde site istiyor ki :D) siteyi yapacak arkadaş çok nasılsa çevremde,onuda hallederiz yani :)

biçok arkadaşın bildigi üzere geçen yıl küçük bi bilgisayarcı dükkanı açtım.sebebi işte sırf ne iş yaptıgımı anlatamıyor olmam aslında.evde çalışıyorum normalde,çok şükür güzelde para kazanıyorum ama gel gör ki dışarıdan bakanlara göre işsizim,boş boş evde oyun oynuyorum.dedim bari bi dükkan açıp orada yapayım işimi,en azından birisi sordugunda bilgisayar tamiri,klavyedir faredir filan ufak parçaların satışını yapıyorum diyorum.dükkanla çokda işim yok yani dükkanda çok bi mal yok,2-3k lık mal aldım içine ufak ufak parçalardan işte.tamire gelen olursa çok ugraştırmayacak bişeyse bakıyorum yada iç/dış parçalardan isteyen olursa satıyorum elimde varsa.onun dışında netden çalışmaya devam.maksat komşular bizi dükkanda görsün işte.eskiden annemlerde soranlara bilgisayarda bişeyler yapıyor ama ne bileyim ben filan diyorlardı.şimdi en azından dükkan açtık,onla ugraşıyor diyorlar.herkese iyi oldu bu dükkan,ben hariç tabi.vergiler hakatende küçük esnafı mahvediyor,büyükler zaten vergiden her türlü yırtıyor olan bize oluyor :D

Seni ispiyonlamak gerek :D
Hatta o dükkanda ne işler döndüğünü saptırarak anlatmak gerek :D

Ben çok kişiye anlatmışımdır, kanal aç video yükle 5-10 bin izlenme olunca ben sana tüm detayları anlatırım diyorum, adam 50 izlenme yapmış şimdi bundan kaç para kazanırım diye geliyor.Sonra da trip atıyor tabi bi öğretmedin şu işi diye çok yordular lan beni :D

çevremdeki tüm arkadaşlara anlatttık (iyilik yaptık lafta) gecenin köründe arayan bile oldu nasıl yapılıyor diye, ama sonuç kimse 5 kuruş bile alaamdı olab bize oldu

Spamı boşverin, hala dijital çap mesleklerine (bkz:youtuber) adapte olamayanlar var. Belki geliri kafasında kurabiliyor ama zihnini bir türlü patron-çalışan çizgisinden kurtaramıyor.

Seni ispiyonlamak gerek :D
Hatta o dükkanda ne işler döndüğünü saptırarak anlatmak gerek :D

çok kötü yerlere çeken arkadaşlarım var hocam aslında da detaya girmeyeyim şimdi :p

yalnız dükkanı tam keyfime göre düzenledim hocam.yemegimi,çayımı kendim yapıyorum.2 tane pc,2 tane modem var,rahat rahat çalışıyorum.dükkanın bi bölümünü pvc ile kapattım,yere halıflex mi ne işte ondan serdim.kanape koydum,biraz pc başında çalışıp biraz geçip uzanıyorum.malum,saglık önemli :) çarşıdayım zaten,canım sıkılırsa dükkanın önüne sandalyeyi alıp çıkıyorum.bi elimdede çay,mis gibi...Allah bozmasın,keyfim yerinde çok şükür :)

çok kötü yerlere çeken arkadaşlarım var hocam aslında da detaya girmeyeyim şimdi :p

yalnız dükkanı tam keyfime göre düzenledim hocam.yemegimi,çayımı kendim yapıyorum.2 tane pc,2 tane modem var,rahat rahat çalışıyorum.dükkanın bi bölümünü pvc ile kapattım,yere halıflex mi ne işte ondan serdim.kanape koydum,biraz pc başında çalışıp biraz geçip uzanıyorum.malum,saglık önemli :) çarşıdayım zaten,canım sıkılırsa dükkanın önüne sandalyeyi alıp çıkıyorum.bi elimdede çay,mis gibi...Allah bozmasın,keyfim yerinde çok şükür :)

Valla canım cektı :D

ev taşıdım binaya ttnet kablo vermemiş uydu net gibi bişe aldım işler aksamasın diye.Adama hızı falan sorarken;
ne yapacan haber mi okuyacan dedi yok dedim,filim falan izleyeceksin herhalde dedi hiç izlemem dedim,cetleşecen mi diyerek güldü yok usta video kanalları siteler falan var dedim:)işi bıraktı oturdu nasıl yani anlatsana dedi,şaka abi çocukların ödevi falan gerek oluyor dedim,haa doğru dedi.

---------- Spam Engelliyici 22:20 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

bende soranlara web sitelerim var,onlardan kazanıyorum diyorum.tabi bu yeterli bi cevap olmuyor.sitende ne var yani,ne sitesi?hmm peki bi site açtın diye sana niye para veriyorlar,kim veriyor,nasıl veriyor,ne kadar veriyor,banada bi site açalım,tüm gün boşum ve bilgisayar kullanmakda senden iyiyim demekki senden çok kazanarım vb soruların ardı arkası kesilmiyor.site yaptırmak isteyenler oldugunda basit bişeyse kendimde yaparım zaten,daha pro bişeysede bu işi yapan arkadaşların konularından örnek siteler ve fiyatlar gösteriyorum adama.e o paraları veririm derse (ki diyene rastlamadım,adam 15-20tlye öyle özelliklerde site istiyor ki :D) siteyi yapacak arkadaş çok nasılsa çevremde,onuda hallederiz yani :)

biçok arkadaşın bildigi üzere geçen yıl küçük bi bilgisayarcı dükkanı açtım.sebebi işte sırf ne iş yaptıgımı anlatamıyor olmam aslında.evde çalışıyorum normalde,çok şükür güzelde para kazanıyorum ama gel gör ki dışarıdan bakanlara göre işsizim,boş boş evde oyun oynuyorum.dedim bari bi dükkan açıp orada yapayım işimi,en azından birisi sordugunda bilgisayar tamiri,klavyedir faredir filan ufak parçaların satışını yapıyorum diyorum.dükkanla çokda işim yok yani dükkanda çok bi mal yok,2-3k lık mal aldım içine ufak ufak parçalardan işte.tamire gelen olursa çok ugraştırmayacak bişeyse bakıyorum yada iç/dış parçalardan isteyen olursa satıyorum elimde varsa.onun dışında netden çalışmaya devam.maksat komşular bizi dükkanda görsün işte.eskiden annemlerde soranlara bilgisayarda bişeyler yapıyor ama ne bileyim ben filan diyorlardı.şimdi en azından dükkan açtık,onla ugraşıyor diyorlar.herkese iyi oldu bu dükkan,ben hariç tabi.vergiler hakatende küçük esnafı mahvediyor,büyükler zaten vergiden her türlü yırtıyor olan bize oluyor :D

Aynen hocam internet cafe işi bitti bende kapadım kendi dükkanım var mülkiyeti bana ait ama vergi elektrik falan,gelen gidende çok masraf çok diye kapadım senin gibi derdimi anlatamıyorum anlatsam bile"olsun sen yinede dükkan aç diyorlar":) açayım da hep masraf birde gelen giden iş güce de bakamıyorum.dükkanı kapayınca millet diyor eee biz nere gideceğiz şimdi bir yer açta oturalım:) yahu millet oturacak yer arıyor.şuan home ofisteyim kafam rahat

Kanka 1000 izlenmişim ne kadar kazanmışımdır?

[MENTION=59014]hikmetdonmez[/MENTION] :cool::cool::cool::cool::cool:

Aynı soruları bende çok aldım hocam :) bende çok kişiye öğrettim, öğretmek gerçekten çok yoruyor insanı, sevdiğim bi kaç adama öğrettim artık ne anlatırım ne öğretirim. bitti :)

Aynı soruları bende çok aldım hocam :) bende çok kişiye öğrettim, öğretmek gerçekten çok yoruyor insanı, sevdiğim bi kaç adama öğrettim artık ne anlatırım ne öğretirim. bitti :)

ilkin olamadım affet, gel sonun olayım :cool:

+Tıklama başına ne kadar veriyor ?
-0,10 0,20 arası veriyor abi
+Azmış beya , uğraşmaya değmez.
-E abi sen bitane video atmıcan ki , 100 tane 200 tane atıcan.
+mmmmmmmmm...

Valla bende çok kişiye anlattım 1 tanesi hiç ilgilenmedi resmen kanal ben bağladım herşeyi yaptım 700 tl birikti yarı yarıya zor bölüştuk adam resmen hiç birşey yapmadı ama para gelince yarısını vermek zoruna gitti. He bide bi ara kanalları kapandı vana suç attı oğuz kapattı parayı aldı diye :)

1 tanesi ben çok kötü durumdayken kanalların kapanmış izlenim almıyorum o arkadaş da bi içerik bulmuş günde 200 300 kazanıyor bana ballandira ballandira anlatıyor bende bana Verde bende yuklim demedim benim kanallar kapandı yeni içerik bulmam lazım 0 kazanç var diyorum ara ara bulursun diyor :) adam benim sayemde borcunu ödedi telefon aldı para gördü al bak şu içeriği yükle diyemedi :)

1 tane de Abi var di mahallede ona gösterdim adam 2 gün sonra geldi şunu dedi sen kendine çok kanal bağlıyorsun arada 1 tane de benim afsense ye bağlasan nolur dedi abi dedim herşeyi gösterdim gerekirse içerikleri de verim bare kanalları sen yap bağla dedim adam laf yaptı hakaret etti :)

ilkin olamadım affet, gel sonun olayım :cool:

*o bir 2013 üyesi
* o bir yönetici
* onun imzasında "Eşleşen gelen videolarınızı lütfen silin, çaylak spamcılar onlardan para kazandığınızı zannedip kanallarına yüklüyor." yazıyor.

Öğretme işi sende hocam :)

Sağlam ödeme yapan, spam alan bi patner ver kardeş kardeşe çalışalım :cool::cool::cool:

Ünide bir arkadaşıma Youtube'dan para kazandığımı ve bunu onun bile yapabileceğini söylediğimde aldığım tepki aynen şu
"Kanka ben yabancı dilden anlamam Türkçe kanal açsam 1 videodan günlük 0.5 $gelse 100-200 video yükleseeekk (kafadan hesap yapıyor bu sırada) olummmm çok iyi lan ne gerek var okumaya" zaten bu tepkiden sonra bir daha kimseye bahsetmedim :D

İlkokul 3. sınıfa giden bir yeğenim var , Babası nasihat ediyormuş oğlum okumazsan işin olmaz , para kazanamazsın v.s.

Yeğenimde Babasına demişki ,Okumama gerek yok Amcam bana youtube işini öğretir , youtube dan para kazanarım :D

amcama falan anlattım sen de çek at videonu dedim.Kepçeciydi güzel malzeme çıkardı.Tamam olur dediler ama yapmadılar.Bu iş emek işi,onlar sanıyor ki 2 video atıyon hoop cukka :)

ne yapıyorsun diyenere internet reklamcılığı diye bişey uydurdum(teknik olarak yalan değil) onu diyorum
nedir diye zorlayanlara google adsense ile beraber çalışıyorum diyorum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri