bende soranlara web sitelerim var,onlardan kazanıyorum diyorum.tabi bu yeterli bi cevap olmuyor.sitende ne var yani,ne sitesi?hmm peki bi site açtın diye sana niye para veriyorlar,kim veriyor,nasıl veriyor,ne kadar veriyor,banada bi site açalım,tüm gün boşum ve bilgisayar kullanmakda senden iyiyim demekki senden çok kazanarım vb soruların ardı arkası kesilmiyor.site yaptırmak isteyenler oldugunda basit bişeyse kendimde yaparım zaten,daha pro bişeysede bu işi yapan arkadaşların konularından örnek siteler ve fiyatlar gösteriyorum adama.e o paraları veririm derse (ki diyene rastlamadım,adam 15-20tlye öyle özelliklerde site istiyor ki

) siteyi yapacak arkadaş çok nasılsa çevremde,onuda hallederiz yani
biçok arkadaşın bildigi üzere geçen yıl küçük bi bilgisayarcı dükkanı açtım.sebebi işte sırf ne iş yaptıgımı anlatamıyor olmam aslında.evde çalışıyorum normalde,çok şükür güzelde para kazanıyorum ama gel gör ki dışarıdan bakanlara göre işsizim,boş boş evde oyun oynuyorum.dedim bari bi dükkan açıp orada yapayım işimi,en azından birisi sordugunda bilgisayar tamiri,klavyedir faredir filan ufak parçaların satışını yapıyorum diyorum.dükkanla çokda işim yok yani dükkanda çok bi mal yok,2-3k lık mal aldım içine ufak ufak parçalardan işte.tamire gelen olursa çok ugraştırmayacak bişeyse bakıyorum yada iç/dış parçalardan isteyen olursa satıyorum elimde varsa.onun dışında netden çalışmaya devam.maksat komşular bizi dükkanda görsün işte.eskiden annemlerde soranlara bilgisayarda bişeyler yapıyor ama ne bileyim ben filan diyorlardı.şimdi en azından dükkan açtık,onla ugraşıyor diyorlar.herkese iyi oldu bu dükkan,ben hariç tabi.vergiler hakatende küçük esnafı mahvediyor,büyükler zaten vergiden her türlü yırtıyor olan bize oluyor