Ya bulmak da sorun yokta, her gün 25 kanal açınca zor oluyor işte kopyalanacak kanal yetiştirmek![]()
yapabilecegin kadar ac kardes
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bulmak da sorun yokta, her gün 25 kanal açınca zor oluyor işte kopyalanacak kanal yetiştirmek![]()
bence caner bildiklerinide paylaş artık insanlarla. hep kendine saklama![]()
yapabilecegin kadar ac kardesYukleyemicen kanali niye aciyon
![]()
Açtığın 25 kanal kaç gün dayanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] . Bir seferlik mi atıyorsun video .
Bulması kolay dayanıcağını bilsem 50 kanal da açarım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hangi sistemle kanal onaylıyorsnz hocam
yeni kanallarda 20dk + olanlarda ünlem alıyormusunuz
Sistemli olarak belli bir vakit ayırmak gerekiyor.
Dediğin gibi zaten yorucu kısım burası ama ay sonunda meyvelerini toplayınca yüzündeki ifade görülmeye değer oluyor.
Çok kanal çok kazanç ama kopyalanacak kanal ve kategori gerçekten emek ve mesai isteyen bir iş.
İnan bildiğin spam yapıyorum Yasin ekstra birşey yok spamlanacak kanal arama sıkıntım var sadece zor geliyor
---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:43 civarında gönderildi. ----------
Fazla kanal göz çıkarmaz kenarda yaş alıyorlar daha iyi
---------- Mesaj saat 22:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:34 civarında gönderildi. ----------
Kaç gün dayanacağı çok önemli değil genelde uzun dayanıyor
Aç günde 25 kanal görücem ben seni bulması kolay mı zor mu ama hergün açıcan
---------- Mesaj saat 22:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:19 civarında gönderildi. ----------
Uzun videoların daha çok ünlem yemesi şehir efsanesi
Uzun video yükleyeceksem onaylarım o kanala özel 3cx iyidir
---------- Mesaj saat 22:26:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:30 civarında gönderildi. ----------
Aynen öyle şuan paralar önümde duruyor sırf zor geldiğinden kanal bulmaya gitmiyor elim beni iyi anlamışsın![]()
İnan bildiğin spam yapıyorum Yasin ekstra birşey yok spamlanacak kanal arama sıkıntım var sadece zor geliyor
---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:43 civarında gönderildi. ----------
Fazla kanal göz çıkarmaz kenarda yaş alıyorlar daha iyi
---------- Mesaj saat 22:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:34 civarında gönderildi. ----------
Kaç gün dayanacağı çok önemli değil genelde uzun dayanıyor
Aç günde 25 kanal görücem ben seni bulması kolay mı zor mu ama hergün açıcan
---------- Mesaj saat 22:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:19 civarında gönderildi. ----------
Uzun videoların daha çok ünlem yemesi şehir efsanesi
Uzun video yükleyeceksem onaylarım o kanala özel 3cx iyidir
---------- Mesaj saat 22:26:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:30 civarında gönderildi. ----------
Aynen öyle şuan paralar önümde duruyor sırf zor geldiğinden kanal bulmaya gitmiyor elim beni iyi anlamışsın![]()
Bu işin kralı [MENTION=1523]mNote[/MENTION]. Çok sayıda kanal açıp içini saçma sapan videolarla doldurmak yerine izlenecek videolar bulmayı ve onları kopyalamayı başarıyor. Haftanın 1 ya da 2 günü hiç bir şekilde kanal açmak, kanal kopyalamak vb. işlemlerle uğraşmayıp Youtube gezerek, Excel dosyasına kopyalanabilecek kanalları, izlemeye aldığı kanalları düzenli olarak ekliyor ve takip ediyor. Bu tarz çalışan arkadaşlar için başarının kilit noktası bu çalışmadan geçiyor bence zaten.
Selam arkadaşlar,
Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.
Sık sık kanal açan, yoğun spam yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.
Logolu kanal spamlama cesareti gösteren var mı
Bir de aynı videolardan 4-5 kanal oluşturma fikrine nasıl bakıyorsunuz?
Her spamlayacak kanalımız için video bulmak inanılmaz zor oluyor
Önerileri alayım.
Ben güncel olmayan logolu bir kaç kanal kopyalamıştım vakti zamanında. Aboneleri benim videolara aşağılayıcı yorumlar atıyordu zaten fazlada dayanmadılar.. Ondan sonrada bıraktım kopyalamayı.. Kendi videolarım var logolu onları kopyalayan oldumuda ben gereğini yapıyorum![]()
Yani işin özü logolu kanal olayı riskli diye düşünüyorum ben. Kopyalanacak kanal çok dikkatli seçilmeli.
Bu arada youtubede bazı kategorilerde ciddi çöp bir ortam oluştu bu çöplüğe sebep olanlardan biride sensin sanırım![]()
Bazen hiç anlamıyorum spamı teşvik edici başlıklar atarak ve buna dair yazılar yazarak acaba iyilik mi yapıyoruz diye kendimize soruyormuyuz . Unutmayınki spam youtubenin sık sık önlemler alarak daha sıkı tedbirler getirdiği bir yaklaşım olmaya başladı bizde hala buna ön ayak olarak kendimize iyilik mi ediyoruz acaba ...Birgün her video para kazanma açar açmaz ünleme düştüğü vakit acaba keşke spamı teşvik etmeseydik dicekmiyiz. Hak verin demiyorum ama oturup bir düşünmek gerek herhalde sonu elbet bize dokunacak bir yaklaşıma destek vermek akıl karı mıdır
Selam arkadaşlar,
Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.
Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.
Önerileri alayım.
Selam arkadaşlar,
Önerileri alayım.
hocam sen nasıl kanal buluyorsun? videolarda neye dikkat ediyorsun? neye göre kopyalıyorsun?
hocam losumu kaldı introsumu kaldı adamları ben kapattırmaya onlar benim kanalımı kopyalamaya bıkmadı o kadar koru korune kopyalıyorlar ki hepsini intromun isminini youtube de aratarak buluyorum son 2 haftadır 72 kişi kanalımı kopyaladı bunları 42 tanesi kapatıldı 20 tanesi uyarı msajından sonra içerikleri sildi 10 tanesi hala listemde ayın 25 inde onları da karşı bildirim yapıcam 3 tane atmıyorum 2 tane atıyorum ki para kazanma gitsin foruma yeni üyeler geldikce edindikleri az buz bilgi ile ne izleniyor kimler cok izlenmiş ise kopyalıyor böyle olunca bizede karşı bildirim yapmak düşüyor
Spam yapıcak arakdaşlar bir kere yapısı bozuk bu yapıda para kazanamazlar 1 ay spam yaptım 2k para aldım bıraktım artık kendi özgün kanallarım ve kendimin düzenlediği kanallar ile ugrasyorum
youtube dısında milyon tane video sitesı var bunlardan video indirip tek tek düzenle ve arşivine yerleştir gunde 40 adet +10 dk video düzenlerdim ben ayda 1200 video yapıyor sonra ay sonunda yanına extradan 5 kanal daha acıp 1 ayda hazırlamıs oldugum 1200 video o kanallara kopyalardım yt den al yt yükle bırakın abi olmuyor oyle
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam günde kaç tl kazanıyorsun sorusuna 80 de oluyor 15 de demişsin. 80 bin den mi bahsediyorsun yahu![]()
Ben hala tek adsense kullanıyorum şart mı birkaç tane daha almam?
Normal spam diyorsun peki bu şekliyle adsense kolay kolay banlanıyor mu sen daha iyi bilirsin çünkü çok fazla yüklüyorsun?
Yani banlanıyorsa ben de zararsız diyeceğim basit berbat videoları çekiyorum orijinal kanallara dokunmam bu şekliyle adsense yine de sıkıntıya girerse yeni bir daha alcaz mecbur.
Kısa bir cevapla merakımı giderirsen sevinirim ya da bilgisi olan başka bir arkadaş. Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.