Spamlanacak Kanal Aramak Yorucu Değil mi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Açtığın 25 kanal kaç gün dayanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] . Bir seferlik mi atıyorsun video .
Bulması kolay dayanıcağını bilsem 50 kanal da açarım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hangi sistemle kanal onaylıyorsnz hocam

yeni kanallarda 20dk + olanlarda ünlem alıyormusunuz

Sistemli olarak belli bir vakit ayırmak gerekiyor.
Dediğin gibi zaten yorucu kısım burası ama ay sonunda meyvelerini toplayınca yüzündeki ifade görülmeye değer oluyor.

Çok kanal çok kazanç ama kopyalanacak kanal ve kategori gerçekten emek ve mesai isteyen bir iş.

bence caner bildiklerinide paylaş artık insanlarla. hep kendine saklama :)

İnan bildiğin spam yapıyorum Yasin ekstra birşey yok spamlanacak kanal arama sıkıntım var sadece zor geliyor :)

---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:43 civarında gönderildi. ----------

yapabilecegin kadar ac kardes :) Yukleyemicen kanali niye aciyon :)

Fazla kanal göz çıkarmaz kenarda yaş alıyorlar daha iyi :)

---------- Mesaj saat 22:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:34 civarında gönderildi. ----------

Açtığın 25 kanal kaç gün dayanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] . Bir seferlik mi atıyorsun video .
Bulması kolay dayanıcağını bilsem 50 kanal da açarım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kaç gün dayanacağı çok önemli değil genelde uzun dayanıyor

Aç günde 25 kanal görücem ben seni bulması kolay mı zor mu ama hergün açıcan

---------- Mesaj saat 22:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:19 civarında gönderildi. ----------

hangi sistemle kanal onaylıyorsnz hocam

yeni kanallarda 20dk + olanlarda ünlem alıyormusunuz

Uzun videoların daha çok ünlem yemesi şehir efsanesi

Uzun video yükleyeceksem onaylarım o kanala özel 3cx iyidir

---------- Mesaj saat 22:26:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:30 civarında gönderildi. ----------

Sistemli olarak belli bir vakit ayırmak gerekiyor.
Dediğin gibi zaten yorucu kısım burası ama ay sonunda meyvelerini toplayınca yüzündeki ifade görülmeye değer oluyor.

Çok kanal çok kazanç ama kopyalanacak kanal ve kategori gerçekten emek ve mesai isteyen bir iş.

Aynen öyle şuan paralar önümde duruyor sırf zor geldiğinden kanal bulmaya gitmiyor elim beni iyi anlamışsın ;)

Ben güncel olmayan logolu bir kaç kanal kopyalamıştım vakti zamanında. Aboneleri benim videolara aşağılayıcı yorumlar atıyordu zaten fazlada dayanmadılar.. Ondan sonrada bıraktım kopyalamayı.. Kendi videolarım var logolu onları kopyalayan oldumuda ben gereğini yapıyorum :)

Yani işin özü logolu kanal olayı riskli diye düşünüyorum ben. Kopyalanacak kanal çok dikkatli seçilmeli.

Bu arada youtubede bazı kategorilerde ciddi çöp bir ortam oluştu bu çöplüğe sebep olanlardan biride sensin sanırım :)

Hocam peki bir kanala ne kadar video atıyorsunuz ortalama ?

İnan bildiğin spam yapıyorum Yasin ekstra birşey yok spamlanacak kanal arama sıkıntım var sadece zor geliyor :)

---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:21:43 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:24:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:34 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:19 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:26:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:30 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle şuan paralar önümde duruyor sırf zor geldiğinden kanal bulmaya gitmiyor elim beni iyi anlamışsın ;)

hocam siz daha iyi bilirsiniz ama uzun videolara yönelin çok daha iyi kazanırsınız :) 25 kısa kanal açacagınıza 10 uzun vıdeolu kanal daha çok kazandırır :)

Hangi botu kullanıyorsun videoyap botunun günlük 250 hakkı var hak mı satın alıyorsun günlük hakkı sınırsız olan bot var mı ?

bütün kanallar aynı adsenseye mi bağlı çöp olmuyor mu adsense

Kaç tane videoyap hesabın var :D bir hesap 25 kanal her gün 25 kanal açtığını düşünürsek baya pahalı patlar :D

Bu işin kralı [MENTION=1523]mNote[/MENTION]. Çok sayıda kanal açıp içini saçma sapan videolarla doldurmak yerine izlenecek videolar bulmayı ve onları kopyalamayı başarıyor. Haftanın 1 ya da 2 günü hiç bir şekilde kanal açmak, kanal kopyalamak vb. işlemlerle uğraşmayıp Youtube gezerek, Excel dosyasına kopyalanabilecek kanalları, izlemeye aldığı kanalları düzenli olarak ekliyor ve takip ediyor. Bu tarz çalışan arkadaşlar için başarının kilit noktası bu çalışmadan geçiyor bence zaten.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] yi spamin kitabini yazan adam ilan edip ebook unu cikarmak lazim :D

Selam arkadaşlar,

Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.

Sık sık kanal açan, yoğun spam yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.

Logolu kanal spamlama cesareti gösteren var mı :)

Bir de aynı videolardan 4-5 kanal oluşturma fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Her spamlayacak kanalımız için video bulmak inanılmaz zor oluyor :)

Önerileri alayım.

Bazen hiç anlamıyorum spamı teşvik edici başlıklar atarak ve buna dair yazılar yazarak acaba iyilik mi yapıyoruz diye kendimize soruyormuyuz . Unutmayınki spam youtubenin sık sık önlemler alarak daha sıkı tedbirler getirdiği bir yaklaşım olmaya başladı bizde hala buna ön ayak olarak kendimize iyilik mi ediyoruz acaba ...Birgün her video para kazanma açar açmaz ünleme düştüğü vakit acaba keşke spamı teşvik etmeseydik dicekmiyiz. Hak verin demiyorum ama oturup bir düşünmek gerek herhalde sonu elbet bize dokunacak bir yaklaşıma destek vermek akıl karı mıdır

Ben güncel olmayan logolu bir kaç kanal kopyalamıştım vakti zamanında. Aboneleri benim videolara aşağılayıcı yorumlar atıyordu zaten fazlada dayanmadılar.. Ondan sonrada bıraktım kopyalamayı.. Kendi videolarım var logolu onları kopyalayan oldumuda ben gereğini yapıyorum :)

Yani işin özü logolu kanal olayı riskli diye düşünüyorum ben. Kopyalanacak kanal çok dikkatli seçilmeli.

Bu arada youtubede bazı kategorilerde ciddi çöp bir ortam oluştu bu çöplüğe sebep olanlardan biride sensin sanırım :)

Ben spamı da düzenli yaparım, çöpçatanlık ruhuma aykırı

---------- Mesaj saat 23:22:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:49 civarında gönderildi. ----------

Bazen hiç anlamıyorum spamı teşvik edici başlıklar atarak ve buna dair yazılar yazarak acaba iyilik mi yapıyoruz diye kendimize soruyormuyuz . Unutmayınki spam youtubenin sık sık önlemler alarak daha sıkı tedbirler getirdiği bir yaklaşım olmaya başladı bizde hala buna ön ayak olarak kendimize iyilik mi ediyoruz acaba ...Birgün her video para kazanma açar açmaz ünleme düştüğü vakit acaba keşke spamı teşvik etmeseydik dicekmiyiz. Hak verin demiyorum ama oturup bir düşünmek gerek herhalde sonu elbet bize dokunacak bir yaklaşıma destek vermek akıl karı mıdır

Spam bir kazanç yöntemidir, kişisel tercihimdir, herkes iradesine göre özenip özenmeme hakkına sahip şimdi bunun felsefesini yapacak zamanım cidden yok, fikirlerine saygım var ;)

---------- Mesaj saat 23:23:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:44 civarında gönderildi. ----------

Ben de videoyap günlük +5000 hakkı var beyler 10.000 e kadar yolu var :D

Selam arkadaşlar,

Günlük kanal açma hacmim oldukça yüksek ancak spamlanacak kanal yetiştiremiyorum ve her kanal için yeni spamlık video aramak gerçekten büyük zorluk.

Logolu ve profesyonel kanallar spamlamıyorum ancak %90 kanallarda logo oluyor, nitekim logosuz spama uygun kanal bulmak yoruyor.

Önerileri alayım.

hocam sen nasıl kanal buluyorsun? videolarda neye dikkat ediyorsun? neye göre kopyalıyorsun?

Selam arkadaşlar,

Önerileri alayım.

hocam losumu kaldı introsumu kaldı adamları ben kapattırmaya onlar benim kanalımı kopyalamaya bıkmadı o kadar koru korune kopyalıyorlar ki hepsini intromun isminini youtube de aratarak buluyorum son 2 haftadır 72 kişi kanalımı kopyaladı bunları 42 tanesi kapatıldı 20 tanesi uyarı msajından sonra içerikleri sildi 10 tanesi hala listemde ayın 25 inde onları da karşı bildirim yapıcam 3 tane atmıyorum 2 tane atıyorum ki para kazanma gitsin foruma yeni üyeler geldikce edindikleri az buz bilgi ile ne izleniyor kimler cok izlenmiş ise kopyalıyor böyle olunca bizede karşı bildirim yapmak düşüyor

Spam yapıcak arakdaşlar bir kere yapısı bozuk bu yapıda para kazanamazlar 1 ay spam yaptım 2k para aldım bıraktım artık kendi özgün kanallarım ve kendimin düzenlediği kanallar ile ugrasyorum

youtube dısında milyon tane video sitesı var bunlardan video indirip tek tek düzenle ve arşivine yerleştir gunde 40 adet +10 dk video düzenlerdim ben ayda 1200 video yapıyor sonra ay sonunda yanına extradan 5 kanal daha acıp 1 ayda hazırlamıs oldugum 1200 video o kanallara kopyalardım yt den al yt yükle bırakın abi olmuyor oyle

hocam sen nasıl kanal buluyorsun? videolarda neye dikkat ediyorsun? neye göre kopyalıyorsun?

Her haliyle amatörlük kokan ancak iyi izlenim almış Logosuz kanallar spama en uygun kanallar ama bulmak zor

---------- Mesaj saat 23:35:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:33:38 civarında gönderildi. ----------

hocam losumu kaldı introsumu kaldı adamları ben kapattırmaya onlar benim kanalımı kopyalamaya bıkmadı o kadar koru korune kopyalıyorlar ki hepsini intromun isminini youtube de aratarak buluyorum son 2 haftadır 72 kişi kanalımı kopyaladı bunları 42 tanesi kapatıldı 20 tanesi uyarı msajından sonra içerikleri sildi 10 tanesi hala listemde ayın 25 inde onları da karşı bildirim yapıcam 3 tane atmıyorum 2 tane atıyorum ki para kazanma gitsin foruma yeni üyeler geldikce edindikleri az buz bilgi ile ne izleniyor kimler cok izlenmiş ise kopyalıyor böyle olunca bizede karşı bildirim yapmak düşüyor

Spam yapıcak arakdaşlar bir kere yapısı bozuk bu yapıda para kazanamazlar 1 ay spam yaptım 2k para aldım bıraktım artık kendi özgün kanallarım ve kendimin düzenlediği kanallar ile ugrasyorum

youtube dısında milyon tane video sitesı var bunlardan video indirip tek tek düzenle ve arşivine yerleştir gunde 40 adet +10 dk video düzenlerdim ben ayda 1200 video yapıyor sonra ay sonunda yanına extradan 5 kanal daha acıp 1 ayda hazırlamıs oldugum 1200 video o kanallara kopyalardım yt den al yt yükle bırakın abi olmuyor oyle

Spamın da bir sistemi adabı var hunharca her kanala o yüzden girmiyorum ben o yüzden özenle seçiyorum emek olan özgün kanal kopyalamıyorum

bilgisayarda kopyalanan tüm yazıları belleğine kaydeden bir program var onu açıyorum.Ayrıyetten tarayıcıda toplu kopyalama özelliği olan bir eklenti var. Mouse'ın sağ tuşuyla bi çember yarattığımda çemberin içindeki bütün bağlantı linklerini kopyalıyor.Haliyle kopyalayıncada bilgisayardaki program belleğine kaydediyor.
Bir kategori seçiyorum. Diyelim x programı. Onunla ilgili photoshoptan profil resmi ve kapak fotoğrafı yapıp kanala ekliyorum.Sonra o kategoriyi youtubeda hızlıca aratıyorum bütün videolarını buluyorum. Eklentiyle hızlıca yükleyebileceğim videoları çembere alıp linklerinin kopyalanmasını sağlıyorum.Bütün linkleri kopyalayınca elimde genelde 400 500 link oluyor. sonra onları zamana yayarak hergün botla kanala atıyorum.Çalışma yöntemim budur.Hiti arttırdığı kesin.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam günde kaç tl kazanıyorsun sorusuna 80 de oluyor 15 de demişsin. 80 bin den mi bahsediyorsun yahu :)

Ben hala tek adsense kullanıyorum şart mı birkaç tane daha almam?

Normal spam diyorsun peki bu şekliyle adsense kolay kolay banlanıyor mu sen daha iyi bilirsin çünkü çok fazla yüklüyorsun?

Yani banlanıyorsa ben de zararsız diyeceğim basit berbat videoları çekiyorum orijinal kanallara dokunmam bu şekliyle adsense yine de sıkıntıya girerse yeni bir daha alcaz mecbur.

Kısa bir cevapla merakımı giderirsen sevinirim ya da bilgisi olan başka bir arkadaş. Teşekkürler.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam günde kaç tl kazanıyorsun sorusuna 80 de oluyor 15 de demişsin. 80 bin den mi bahsediyorsun yahu :)

Ben hala tek adsense kullanıyorum şart mı birkaç tane daha almam?

Normal spam diyorsun peki bu şekliyle adsense kolay kolay banlanıyor mu sen daha iyi bilirsin çünkü çok fazla yüklüyorsun?

Yani banlanıyorsa ben de zararsız diyeceğim basit berbat videoları çekiyorum orijinal kanallara dokunmam bu şekliyle adsense yine de sıkıntıya girerse yeni bir daha alcaz mecbur.

Kısa bir cevapla merakımı giderirsen sevinirim ya da bilgisi olan başka bir arkadaş. Teşekkürler.

günde 80k kazansam şuan bu yazıyı yazacak vaktim olmazdı :)

Adsense ban çok nadir olur ondan korkma.

Bir de herşeyi yaşayarak görmen daha iyi, kulaktan dolma bilgileri kendine klavuz etme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri