Spamle ilgili herşeyi burada toplamaya karar verdim .spam can falan değil artık :)

Uzun zaman oldu youtube'u bırakalı. Senin gibi eskilerden bir arkadaş böyle bir paylaşım yaptıysa tekrar başlamak için başka sebep aramaya gerek yok. Çok teşekkürler paylaştığın güncel bilgiler için hocam. Emeğine sağlık.

---------- Spam Engelliyici 19:49 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

Benim reddit ile ilgili bir sorum olacak. Aslında yapılacak işi anladım gibi ancak reddit'e biraz yabancı olduğum için para kazanma kısmını anlamadım. Çektiğimiz videoları youtube kanalımıza atıp, bu kanalın URL'ini mi redditte ilgili alanlarda paylaşacağız yoksa video'yu direk reddit'e yükleyip oradan mı para kazanmacağız?
Reddit'e yabancı olduğum için soru saçma geldiyse şimdiden kusura bakma :)

Uzun zaman oldu youtube'u bırakalı. Senin gibi eskilerden bir arkadaş böyle bir paylaşım yaptıysa tekrar başlamak için başka sebep aramaya gerek yok. Çok teşekkürler paylaştığın güncel bilgiler için hocam. Emeğine sağlık.

Benim reddit ile ilgili bir sorum olacak. Aslında yapılacak işi anladım gibi ancak reddit'e biraz yabancı olduğum için para kazanma kısmını anlamadım. Çektiğimiz videoları youtube kanalımıza atıp, bu kanalın URL'ini mi redditte ilgili alanlarda paylaşacağız yoksa video'yu direk reddit'e yükleyip oradan mı para kazanmacağız?
YouTube linkini ilgili topic altında paylaşacaksın hocam. Bende denemelere başlıyorum çook uzun zaman sonra

YouTube linkini ilgili topic altında paylaşacaksın hocam. Bende denemelere başlıyorum çook uzun zaman sonra

Teşekkür ederim hocam.

Birde malum uzun zaman oldu. Bu dizi bölümlerini falan kic**as gibi sitelerden indiriyorduk hep. Güncel dizileri indirebileceğimiz bir site var mıdır acaba...

rediitte video linkini popüler subredditlerde paylaşmak zor iş anında kaldırıyolar.bi yolu var mı bilmem ama ufak abonelilerde olabilir

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] Youtube ile cpa networklerinden kazanılabilir mi, içerik kilitleme vb yöntemler ile. Cpalead Cpabuild Cpagriph Adworkmedia gibi networkler ile

Playlist olayını sorayım. Skypeden yazdım ama pek bakamıyorsunuz sanırım. Eskisi kadar değil ama şu an da trafik çekip kazananlar var. Eskiden edu mail ile açılan pll kapanmıyordu. Şimdi normal mail bile kapanıyor. Sorum şu bitti mi devam mı yapan var görüyorum ama sizin görüşünüz?

şu playlist olayını tam kavrasam benim shortslarla normal kanalıma trafik çekicemde anlamıyorum

Reddit olayına hayran kaldım. Arkadaşımın kapamak üzere olduğu bir petshop var. İş çıkışı bir uğrayayım neler yapabiliriz tartışayım. [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] 5 sene sonra birşey yapmaya başlamak lazım. Ellerin dert görmesin

:) Umarım güzel işler çıkarırsınız...Mantığı anladın zaten..fırsat buldukça yardımcı olurum

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------

bu postun amacını anlamıs degilim.

Beyin jimnastiği gibi düşün..boş beleş işler bizim ki

---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

rica ederim..yputube kanalına atıp reddit te ilgili subredditte paylaşacaksın...oradaki subredittlere göre proje yapın işte...youtube linki kabul edenleri ayıklayın tabi...hepsi kabul etmiyor.

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] Youtube ile cpa networklerinden kazanılabilir mi, içerik kilitleme vb yöntemler ile. Cpalead Cpabuild Cpagriph Adworkmedia gibi networkler ile

evet ama ancak 20k üzeri üyeli kanallar yaratıp shorts videolarla...topluluk kısmından istediğini yapabilirsin...istediğin kadar link e tıklatabilirsin...bu nu da bir ara anlatırım..ama youtube dışında iş yapmak için youtube kullanmak saçmalık..para yt de

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

Playlist olayını sorayım. Skypeden yazdım ama pek bakamıyorsunuz sanırım. Eskisi kadar değil ama şu an da trafik çekip kazananlar var. Eskiden edu mail ile açılan pll kapanmıyordu. Şimdi normal mail bile kapanıyor. Sorum şu bitti mi devam mı yapan var görüyorum ama sizin görüşünüz?

Edu mail kısmını falan inan anlamadım...playlistleri tepeye taşımaktan bahsediyorsan...boş bir kanalda playlist yapıp tüm trafiğini kartlardan ve video sonrlarından playliste veriyorsun...playlisti güncel tutuyorsun..her gün playlistinle ilgili kelimelerde arama yapıp çıkan yeni videoları playliste ekliyorsun...max 15 gün de tepedesin zaten...yani konu bunla ilgiliyse...gmail ile aç hiç önemi yok yani

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

Hocam selamlar. Shorts videoları ile affiliate marketing yapmak mantıklı mı ? Birkaç video izledim YouTubedan clickbank ile yapanlar var sanırım

bu soruya cevap verdim yukarıda yine copy paste yapayım dursun ..
evet ama ancak 20k üzeri üyeli kanallar yaratıp shorts videolarla...topluluk kısmından istediğini yapabilirsin...istediğin kadar link e tıklatabilirsin...bu nu da bir ara anlatırım..ama youtube dışında iş yapmak için youtube kullanmak saçmalık..para yt de

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

Arkadaşlar benim skype a bakmam tek tek cevap vermem en az 3 günümü alır...arada skype tan sorulan sorularıda buraya yapıştırıp cevaplayarak o açığı kapatacam :)

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------

Soru varsa alayım yoksa yılbaşından sonra artık

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Abim nasıl teşekkür etsem az sana.Yöneticilik versem bir kanalıma girip baksan yalvarıırm.6 aydır hiç umudum yoktu.bu trafik gerçek mi

Gerçek tabiki de ...yani gelen trafik harici den geliyorsa ve izlenme süren 1 dk üzeri ise gerçek...yürü işte buradan

---------- Spam Engelliyici 03:43 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

Abi spamde kanal yaşının önemi var mı? 2012 öncesi kanallar sanki daha fazla izlenim alıyor.bu konuda bir fikrin var mı ?

evet bu doğru...her yeni güncellemede eski tarihli kanallar muaf kalıyor....muaf derken atıyorum topluluk şikayeti alman 2009 tarihli bir kanala çok zor....ya da ne bileyim...sahte telif..veya tekrarlanan içerikten para kazanmanın kapanması falan filan...yani evet böyle birşey var..

---------- Spam Engelliyici 03:52 ---------- Önceki Mesaj 03:43 ----------

Açıklamaya etiketlere nish kelimeler ekliyorum.Tıklama başı en fazla para veren kelimeler gibi düşün.gelirim değişmiyor.Nerde yanlış yapıyorum ?

O bahsettiğin iş 2013 te kaldı...Senin videona nasıl hangi arama ile geldikleri önemli..atıyorum kedi videosu paylaştın ama etiketlerinde iphone13 yazdın...iphone 13 aramasından yt seni buldurmaz...başlığa recep yaz zaten yine animal kategorsinde yayınlanacaksın...videoların öyle uzun süre işleniyor olmasının bir sebebi var yani...etiketlerin çok önemi yok...önce video başlığı ve açıklamada ki ilk satır çok önemli..ve bunun işlenen video ile eşleşiyor olması

---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

Para kazanmam kapalı.Adsense banlı.çok iyi abonem ve trafiğim var.bu kanaldan nasıl para kazanabilirim
Muzik eşleşeni yapabilirsin...özgün bir kanal yapıp content alıp o yüksek aboneli izlenimli kanalındaki videoların sonu koyup para kazanabilirsin..200k abone üzeri isen atıyorum diy kategorisinde bir kanal ise..6 saatte 1 paylaşacağın her topluluk gönderimi için ecnebilerden 300 dolar alabilirsin :) kanalı görmem lazım

---------- Spam Engelliyici 04:21 ---------- Önceki Mesaj 04:03 ----------

Konunuzu okudum.Topluluktan vieo paylaşıyorum hiç etkisi olmuyor nerdeyse.Eski tarihli videolar paylaşmamızı önerdiğiniz halde.Kanalımda mı sıkıntı var.

O kanalda bir sıkıntı yok attığın link bende saklı..konuyuda detaylı okumamışsın..o attığın videoların kapak resimlerini topluluk kuralları ölçüsünde ayarlayıp kesip biçip yani resim oalrak paylaşıp üzerine to watch : link koysan olurdu...orası sosyal kısmı yt nin..sade vide linki ile oradan anca o kadar yürürsün...Topluluğu maximum aktif etmeyi anlattım.

---------- Spam Engelliyici 04:28 ---------- Önceki Mesaj 04:21 ----------

Bütün videolarım kırmızı dolar yandı dün..para kazanamazsınız diye ilk defa gördüm sonra düzeldi..yeni güncelleme mi geliyor
Aralık ayı yt yas ayıdır..evet muhtemelen sarı dolarlı videoları onaya gönderip manuel onay almak tarih olacak..test ediyorlar..normal sarı dolarsız içeriklerde de ara ara geldi o dediğin geçen hafta

---------- Spam Engelliyici 04:34 ---------- Önceki Mesaj 04:28 ----------

Abi skypetan crosspost yap yazmışsın.O nedir hiç bişe anlamadım
:D retweet gibi düşün...atıyorum bir kanalın var 200k aboneli...başka bir kanalın var 1100 aboneli...1100 aboneli kanalının topluluğundan paylaştığın bir gönderiyi alttaki kafası sağa doğru eğik oka basıp 200k aboneli kanaldan paylaşırsan...o etkileşim senin kanala gider ;) gibi gibi geliştirin işte

---------- Spam Engelliyici 04:38 ---------- Önceki Mesaj 04:34 ----------

Neden bu vietnamlılar hep tikli kanal ile spam yapıyor?
tikli yani register edilmiş kanallarda bazı güncellemelerden muaf...atıyorum sarı dolar...oraya ne atsa sarı dolar yemez mesela..aşıır bir şikayet gelirse +18 den sarıya döner o ayrı

---------- Spam Engelliyici 04:47 ---------- Önceki Mesaj 04:38 ----------

He şunuda söyleyeyim ben spami bırakalı 3 ay oldu...son güncellemelerden haberim yok...bu bilgileri öyle okuyun

---------- Spam Engelliyici 05:00 ---------- Önceki Mesaj 04:47 ----------

Yazdıklarımı buradan bir vietnamlı arkadaş yabancı forumlarda ingilizce paylaşıyormuş..haberi geldi...harbi size ağır takıntılıydım :) ömrümü yediniz o ayrı.. "Sleep well"

---------- Spam Engelliyici 05:06 ---------- Önceki Mesaj 05:00 ----------

shut up no more sleep for you

Birde böyle dış cephede savaş veriyorum...:) uyku yok muş bana artık...pigmeye baksen biz zaten uyumuyoruz

---------- Spam Engelliyici 05:24 ---------- Önceki Mesaj 05:06 ----------

Son 48 saat izlenimimde grafik hep aynı.Ne 1 eksik bir fazla insan girmez mi abi.bu ne saçmalık

Bu muhtemelen check point..yani şöyle bir iki gün daha bu şekilde devam edecek izlenimlerin..göz atma trafiği verecek bir iki videona..yani senin kanalında ki videoları izleyenlerin bir kısmına seni gösterecek...abone olmaları şart değil...test yapacak işte..gösterdikleri videonun yüzde kaçını seyredecek ne kadar like dislike yapacak...kaç yorum gelecek kaçına cevap vereceksin falan filan diye...özgünsün..düzelir bir iki güne

---------- Spam Engelliyici 05:42 ---------- Önceki Mesaj 05:24 ----------

Abi sen bu bilgileri anlatıyorsan kesin başka şeyler var bu işin içinde :D
Çok iyi bir spammer değilim. Bu forumda benden kat kat bilgili insanlar var. Sadece dikkat çekmek istediğim şey..."ağır spammerların özgün yaptığını düşünsene"...keşke 3-4 sene öncesine gidebilseydim

---------- Spam Engelliyici 05:47 ---------- Önceki Mesaj 05:42 ----------

Videoaları çalma hızı 0,25 ile izletip önerilene girme taktiği hala işe yarıyo mu ?
Yok bir önceki güncelleme ile o iş bitti..12 saat sonra max ..video izlenme süresini normal izlenme hızına göre güncelliyor..

---------- Spam Engelliyici 05:59 ---------- Önceki Mesaj 05:47 ----------

Videolarıma beğeni satın alacaktım.100 like 100 dislike ın yarı parası.Site de mi yanlışlık var
Yok bu hep böyleydi..yani dislike like tan daha pahalıydı...ergen bir algoritma işte..kimse kendi videosuna dislike satın almaz diye öyle bir açık vardı...500 like satın alıp 200 dislike ile önerilene giriyorduk zamanında..o işte çöp ..o fiyatlar öyle kalmış..bir değeri yok yani

---------- Spam Engelliyici 06:10 ---------- Önceki Mesaj 05:59 ----------

Bazı playlistlerin ilk videosu 3-5 snlik Sonra özgün videosuna gidiyorsun mecbur.benim kategorimde heryer bunlarla dolu Bunların kanalları neden kapanmıyor clickbait bu
O playlistleri boş videosuz kanallarda yapıyorlar...o işte çöp..yani özgüncüye çöp..önemli olan videona gelenlerin izledikleri süre...onlar atlanamayan reklamdan para kazanmaya çalışan ergenler..

---------- Spam Engelliyici 06:17 ---------- Önceki Mesaj 06:10 ----------

Abi rapçilere izlenme göndermem lazım.Daha önce kullandığım tüm panellerin izlenimleri 48 saat geçmeden siliniyor.Varmıdır bir çözümü
Hallmark movieler ile 4000 saat yapmayı anlatmıştım...oradan yürü işte..ya da bşak içeriklerden...videolarını al..bu gibi içeriklerin sonuna koyup 48 saate 100k izlet...rapçi arkadaşların clibinin olduğu yere kadar kes...he bu arada bu dediğimi onların kanallarının içinde yapamazsın..bu yeni kanal oluşturmak isteyenlere olabilir..full organik izlenme...ama tabi yorumları sil...:) komik olur filmle ilgili yorumlar rapçinin klibi altında

---------- Spam Engelliyici 06:22 ---------- Önceki Mesaj 06:17 ----------

Bizi bitirdin be Serkan abi :D
ahaha bak şimdi daha çok şey anlatmak istiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 06:33 ---------- Önceki Mesaj 06:22 ----------

Bizi bitirdin be Serkan abi diyen bu arkadaşla tanışmamızı anlatıyorum :D
Sene bilmem kaç..adsensler patır patır banlanıyor...dedik ne yapacaz..Daily motion diye bir yer var..oradan yürüyelim..Geçinelim en azından..
Neyse biraz kurcaladık falan...sonra baktık kıçı başı açılarla dolu...1sn lik videoları yükleyip video değiştir butonundan 40 dklık dizileri botlarla basmaya başladık..Daily motion ın hayatında görüp görebileceği en büyük trafiği yapıyorduk..
Sonra bu yukarıda ki arkadaş musallat oldu bize..Bir baktım en çok seyredilen videolarım çok alakasız videolar ile değişiyordu :D birde her birinin altına yorum atıyordu...ya bana bu taktiği anlatırsın ya da tüm videoalarını +18 yaparım diye :)
Neyse oradan beri dostluğumuz devam eder

Sıfırdan sadece video atarak özgün bir kanalın büyüme olasılığı nedir?

---------- Spam Engelliyici 09:32 ---------- Önceki Mesaj 09:02 ----------

Shorts lardan başka kanala trafik aktarmana imkan yok....he var şöyle eğer kabul görürsen demo programa influencer lar için geliştirilen sadece pilto bölge amerika daki...sana gelen trafik kadar aktarırsın tüm kanallarına...onu da sonra anlatırım...pilot henüz çünkü..

hocam birde burda shorttan başka kanala trafik aktaramazsın demişsiniz benim özgün kanalım için tiktok üzerinden video bas ilk yoruma link ver demiştiniz?

:) Umarım güzel işler çıkarırsınız...Mantığı anladın zaten..fırsat buldukça yardımcı olurum

Neyse oradan beri dostluğumuz devam eder

Hocam özgün videolar icin Ai Voiceoverlar para kazanma açmada ve sonrasında skıntı yaratırmı ? şimdiki ai voiceoverlar eskisi gibi robotik degil baya geliştirmişler ...

resemble.ai - https://murf.ai/ - gibi örnekler daha önce bakmadıysanız. sizin düşünceniz nedir iş yaparmı yoksa para kazanma kapanır mı ?

hocam birde bu vietnamlilar kanalları nasıl tikli yapiyorlar ?

Son düzenleme:
"Bu forumda benden kat kat bilgili insanlar var. Sadece dikkat çekmek istediğim şey..."ağır spammerların özgün yaptığını düşünsene"...keşke 3-4 sene öncesine gidebilseydim"

yıllar önce bu foruma girdiğimde bunu demiştim.
Lan dedim bu spamcılar adam gibi kanal açsa daha az çabayla tertemiz içerik üreticileri olurlar.
Vay be...
Kolaydı zor oldu ve zaman geçti bizler büyüdük...
[MENTION=39933]Homeros[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 09:32 ---------- Önceki Mesaj 09:02 ----------

hocam birde burda shorttan başka kanala trafik aktaramazsın demişsiniz benim özgün kanalım için tiktok üzerinden video bas ilk yoruma link ver demiştiniz?
Atıyorum yemek tarifleri kanalı yapıyorsam sıfırdır...ama yeni trend olmuş bişey üzerine kanal oluşturuyorsan çok yüksektir...Önerilebilmen için ya aynı benzer içerikte 5-6 cı video olman lazım ki önerilesin..ya da daha önce bahsettiğim gibi yaptığın içerikle ilgili reddit deki subrediti bulup oradan kıymetli trafik çekeceksin kanalına..anlattım bunu zaten
Evet ...demek istediğim video sonlarından veya kartlardan aktaramazsın....ancak ilk yorumdan ...veya 10k üzreri abone de topluluktan...
Yeni yıldan sonra gelecektim..Planlar değişti bir süre daha buradayım

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------

Hocam özgün videolar icin Ai Voiceoverlar para kazanma açmada ve sonrasında skıntı yaratırmı ? şimdiki ai voiceoverlar eskisi gibi robotik degil baya geliştirmişler ...

resemble.ai - https://murf.ai/ - gibi örnekler daha önce bakmadıysanız. sizin düşünceniz nedir iş yaparmı yoksa para kazanma kapanır mı ?

hocam birde bu vietnamlilar kanalları nasıl tikli yapiyorlar ?

Robotik seslerin hiç biri uzun süre yaşamaz yt de...fever da zaten 10 dolara gerçek özgün sesler ile bunları sana yapacak çok yabancı var hangi dilde istersen...siteyi incelemedim...ama tahmin ederek yazdım...öyle her gönderilen linke basmıyorum :)

Vietnamlılar kanalları tikli yapmıyorlar...tikli kanal satan tedarikçiler var...onalrdan satın alıyorlar...

Abı spamdan vıdeoları gızlıye alıncada para kazanma gıdermı gıtmemesı ıcın onerebılecegın taktık varmı

Kız arkadaşıma asmr videoları çekiyorum. Hocam bu kanal neden izlenmiyor.40 tan fazla video attım.
Bsaşlıkları ingilizce yap..asmr ile ilgili arama yap redditte ..youtube linki gördüğün tüm subredditlere bas...
ama darılma bunlar gerçekten yürümez..asmr işi salak saçma bir boyuta geçti..

Gelmek bilmeyen Pazartesilerde varmış bu hayatta :)

Sen aklımdasın boş yapma...telefonum kırık...ekranın yüzde 80 i siyah..yazılanları okumak için ekran görüntüsü alıp sol köşedeki gözüken kısma getirip okuyodum artık bıraktım...arasan sesin geliyor ama benim ki gelmiyor..he dersen whatsaap web den oku...onu hiç yapamam...çevrimiçi olunca mesaj yağıyor..:)

---------- Spam Engelliyici 02:04 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------

Abı spamdan vıdeoları gızlıye alıncada para kazanma gıdermı gıtmemesı ıcın onerebılecegın taktık varmı

Valla 3 ay oldu spami bırakalı...her spam videonun sonuna evde çektiğin özgün videonu koy...ne bileyim kahve yaparken halı temizlerken falan...oraya kadar kırp öyle bekle gizliye alma yani.

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

bu audiobooklara pk açmam mümkün mü ?
dediğin taktik ile vs.
en azından pk açıp satarım biraz para kazanırım o şekilde
video atıp spam yapmak zorlaştı o yüzden böyle kolay şeylere yönelmeye çalışıyorum 20-30 harçlık param çıksa yeter

evde omlet yaparken 20 dk lık video çek...hallmark movielerin sonuna ekle 4000 saati doldur onaya gönder kısıp...neden audio book :)

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

Çok komik bir hal aldı topic...abi sana yazacam bişey ama ytpara da paylaşırsan yöntem çözülür diyen bile var :)
hHe muhtemlen bu nedenle bana soru gelmiyor

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------

Abi videoları subreddittlerde paylaşıyorum .Saatlik 400 olup bir anda kesiliyor
Kim bilir nerelerde paylaşıyorsun...Asmr videosunu animal (hayvan) subredittine atarsan silerler..
Muhtemelen olayı kavrayamadın.

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------

110 tane telefondan videoları sonuna kadar izletmeye başladım.Toplam 4 ip den ama.İzlenme süresi maksimum yapıp önerilene girmeme yardımcı olur mu ?

Ahaha olur tabide..tek ip den bile olur ...önemli olan device...ama 110 tane değildir o 11 falandır.. :)

---------- Spam Engelliyici 03:11 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

Konunuzu okuyunca aydınlanma geldi :) köpeğim ile kedim çok iyi anlaşır.Videolarını çeksem para kazanabilir miyim ?
Çok deli para kazanırsın..ama olay bununda ötesinde biraz..onların o halllerini çok iyi çekip editleyip ilk 20 sn de izleyiciyi yakalayabilmen lazım. Aslında özü sen ve etrafında 3-4 kişiye fikirlerine güvendiğin 3-4 kişiye gönderip izlenilebilitesi ile ilgili onay alıyorsan bu iş tamamadır....Herkesi geç sen çektiğin videoyu izlerken etkilendin mi...bu bile başarman için sebep

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri