Hocam merhaba ve teşekkürler herkese yardımcı olmaya çalıştğın için. Bu konuyla alakalı bir düşüncem ve sorum var belki işe yarar deniyorum ben de şu an. örneğin 20 dakikalık dizi var ve + devamına 20 dakikalık özgün bir video koyuyorum. 2-3 gün sonra diziyi düzenleyiciden siliyorum ve sadece 20 dakikalık özgün video kalıyor. Acaba pk kapanmasına engel olur mu? veya süresini uzatır mı?
Amaç izlettiğin diziden para kazanmak ise çok bir etkisi olmaz...yani para kazanmanın kapanma süresini uzatmaz...ama kazandığın parayı almanı garanti eder...kesinleştirir yani kazancını ve alırsın..
Amaç sonuna koyduğun özgün videolar izleniyor muş gibi video kasıp özgüne çevirip özgün kanal tutturmaksa...o hiç olmaz...tekrarlanandan kapanır para kazanma ..video kimliği işlenirken oluşturuluyor zaten..işaretleniyor...sonra kanalın para kazanması ilk turdaki botta gidiyor.
---------- Spam Engelliyici 03:25 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------
serkan hocam ben bi soru sorayım.. pk açtırma derdim değil. ben müzik eşleşeni çalışıyorum. bu konuda bi önerin olabilir mi?
teşekkürler yorumların için
Aslında biz torrenlerin başında bekliyorduk o işi yaparken...ne düşerse muzik ekleyip geçiyorduk...
ama her video aynı render ile geçmiyor tabi..
https://next-episode.net/
buradan callender kısmından günlük en çok seyredilen içerikleri bulup günlerini takip edip dediği yapabilirsin...güncel çalışmak önemli..