''''yaw adamlar her ihtimali girip zamanı geldiğinde o kımsa kadar olan videoyu kısıyorlar studio da...youtube un en büyük kahini olayım isterseniz...'''Çok önceden söylediğin birşey vardı.Videoları göz atmada iken kısıp önerilene giriyordu işe yarıyor mu hala
Kaç saat göz atmada kalman ile ilgili o durum artık..ve atıyorum 4 dk lık videon 1.5 dk üzeri izlenmişse mesela çalışır yöntem...altında ise indexten bile düşersin.iyi hesap etmek lazım o kısmı
---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------
Content is a King (Der Bender )
iyi içerik her zaman yürür...ne alaka ise aklıma geldi
---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------
Milyon tl lik bilgiler anlattım...okuyanlar olarak birleşip kişi başı 10 tl bağış yapsaydınız işim çözülmüştü...neyse gece uzunyeter bu kadar geyik renderlara dönmem lazım..yazarım soru olursa vakit buldukça
---------- Spam Engelliyici 04:09 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------
Abi bir kanal var adam haftalık coinleri düşer mi artar mı diye tahmin ediyor..bir incele derim
harbi süresiz ban istiyorum...ya ben sze hiç bişey öğretememişim...mesela ben yarın sana kanal açıp doları tahmin edeyim mi hemde noktasına kadar..
yaw adamlar her ihtimali girip zamanı geldiğinde o kımsa kadar olan videoyu kısıyorlar studio da...youtube un en büyük kahini olayım isterseniz...
bir zamanlar facebookdan iddaa tahminimiz hep tutuyor diye bütün olasılıkları gizlide paylaşıp tutan oranı tutunca herkese açık yapan tayfa aklıma geldi şu sözünüzden hocam