Spamle ilgili herşeyi burada toplamaya karar verdim .spam can falan değil artık :)

Çok önceden söylediğin birşey vardı.Videoları göz atmada iken kısıp önerilene giriyordu işe yarıyor mu hala

Kaç saat göz atmada kalman ile ilgili o durum artık..ve atıyorum 4 dk lık videon 1.5 dk üzeri izlenmişse mesela çalışır yöntem...altında ise indexten bile düşersin.iyi hesap etmek lazım o kısmı

---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

Content is a King (Der Bender )
iyi içerik her zaman yürür...ne alaka ise aklıma geldi

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 03:01 ----------

Milyon tl lik bilgiler anlattım...okuyanlar olarak birleşip kişi başı 10 tl bağış yapsaydınız işim çözülmüştü...neyse gece uzun :) yeter bu kadar geyik renderlara dönmem lazım..yazarım soru olursa vakit buldukça

---------- Spam Engelliyici 04:09 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------

Abi bir kanal var adam haftalık coinleri düşer mi artar mı diye tahmin ediyor..bir incele derim

harbi süresiz ban istiyorum...ya ben sze hiç bişey öğretememişim...mesela ben yarın sana kanal açıp doları tahmin edeyim mi hemde noktasına kadar..

yaw adamlar her ihtimali girip zamanı geldiğinde o kımsa kadar olan videoyu kısıyorlar studio da...youtube un en büyük kahini olayım isterseniz...
''''yaw adamlar her ihtimali girip zamanı geldiğinde o kımsa kadar olan videoyu kısıyorlar studio da...youtube un en büyük kahini olayım isterseniz...'''
bir zamanlar facebookdan iddaa tahminimiz hep tutuyor diye bütün olasılıkları gizlide paylaşıp tutan oranı tutunca herkese açık yapan tayfa aklıma geldi şu sözünüzden hocam :D mantık hep aynı hepsinde :D

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

[/COLOR]Senin dediğin gibi yaptım şu içerikte xxxxxxxx zoom in zoom out normalde 5 günde para kazanması kapanan kanalım 3 haftadır açık :)
:) o içerikte bu bahsettiğim yçntemle kapanmaz o kanalın para kazanması kolay kolay...herkes anlasın diye tiyo vererek yazıyorum...herkesin kolu bacağı ağzı burnu neredeyse aynı...nasıl eşleşsin ;)

---------- Spam Engelliyici 03:23 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

nasıl içeriklerde sorun cıkarmaz hocam zoom in zoom out. bide bunu nasıl hızlı sekilde yapabiliriz renderi yanii

merhabalar verdiğin bilgiler için tşk benimde bir sorum olacaktı elimde Quick Video Render programı var zoom out nasıl yapacağız tam anlamadım anlayacağım dilden anlatırsan sevinirim mesela programda böyle sayılar var ne yapmam lazım

video zoom ayarı

kaç saniye içinde

kaç saniye zoom

zoom miktarı ne yapmam lazım şimdiden tşk ederim

bu işini görür

---------- Spam Engelliyici 04:56 ---------- Önceki Mesaj 04:54 ----------

nasıl içeriklerde sorun cıkarmaz hocam zoom in zoom out. bide bunu nasıl hızlı sekilde yapabiliriz renderi yanii

bir önceki soruda cevapladım..aynı veriler ile aynı program ile çok hızlı yapabilirsin

---------- Spam Engelliyici 05:18 ---------- Önceki Mesaj 04:56 ----------

Dostum kanalımın içinde 14k para var.Lakin para kazanma kapandı ama kesinleşmedi.Var mı dır bir çaresi ?
Acil özgün videolar yükleyip bir sonraki başvuruda para kazanmayı açabilmen lazım.Kaliteli özgün videolar üret bul ya da satın al..youtube friendly olsun...youtube a değer katacak kalitede olsun yani...onay alırsan paranı da alırsın..Elini çabuk tut bir sonraki başvurunda açılsa bile ödemeni alamayacaksın...süre sınırlaması var

bu işini görür

bir önceki soruda cevapladım..aynı veriler ile aynı program ile çok hızlı yapabilirsin

Dostum kanalımın içinde 14k para var.Lakin para kazanma kapandı ama kesinleşmedi.Var mı dır bir çaresi ?
Acil özgün videolar yükleyip bir sonraki başvuruda para kazanmayı açabilmen lazım.Kaliteli özgün videolar üret bul ya da satın al..youtube friendly olsun...youtube a değer katacak kalitede olsun yani...onay alırsan paranı da alırsın..Elini çabuk tut bir sonraki başvurunda açılsa bile ödemeni alamayacaksın...süre sınırlaması var

Hocam ben bu zoom oranlarını After Effects de uyguladım ama yinede yakalandı , sebebi muhtemelen zoom oranını yanlış yapmam , zoom süresi tamam ama oran % kaç olmalı ?

Quick Video Render programını nereden bulabiliriz?

thrayler nickli arkadaş tı sanırım...ismi gökhan...arkadaşa ulaşın

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

[/COLOR]
Hocam ben bu zoom oranlarını After Effects de uyguladım ama yinede yakalandı , sebebi muhtemelen zoom oranını yanlış yapmam , zoom süresi tamam ama oran % kaç olmalı ?

Muhtemelen 1-1 aynı oranda yapmıyordur...bir önceki gönderide yazdım birde o program ile dene bakalım

Son düzenleme:

[/COLOR]

Muhtemelen 1-1 aynı oranda yapmıyordur...bir önceki gönderide yazdım birde o program ile dene bakalım

Quick Video Render Android Türkiyem,'e ait değil bu arkadaşa ait
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION];

aynen fark ettim son anda teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Bu arada shorts funds dan gelen tüm hakedişler için kanallarımı mesut mesut kardeşimden aldığım adsense bağladım...kanalın para kazanması açılmadı...sadece 2 ay sonra 25 şubatta paranız adsense hesabınıza yatacak bilgisi geldi...bilen var bilmeyen var durum böyle shortslarda

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Haydi başlıyoruz ...dizi filmlerde para kazanma kapanınca kesinleşme olmuyor abi artık diye mesaj alıyorum ...halbuki milat vermiştim şubat 22 diye..erken başladılar

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

Para kaanması açık kanalımda videoları kesinlşemeye yakın silip parayı kesinleştiriyordum.Şimdi yemiyor abi ne yapmalıyım varsa bir yöntem yardımcı olursanız çok sevinirim
Sildikten sonra canlı desteğe yaz yanlışlıkla sildim diye geri yüklenir 48 saatte paranı alırsın.
Spami bırakın artık son çırpınışlarınız...ben bunları buraya yazdıkça daha da fazla ifşa oluyoruz bilesiniz.

aynen fark ettim son anda teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Bu arada shorts funds dan gelen tüm hakedişler için kanallarımı mesut mesut kardeşimden aldığım adsense bağladım...kanalın para kazanması açılmadı...sadece 2 ay sonra 25 şubatta paranız adsense hesabınıza yatacak bilgisi geldi...bilen var bilmeyen var durum böyle shortslarda

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Haydi başlıyoruz ...dizi filmlerde para kazanma kapanınca kesinleşme olmuyor abi artık diye mesaj alıyorum ...halbuki milat vermiştim şubat 22 diye..erken başladılar

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

Para kaanması açık kanalımda videoları kesinlşemeye yakın silip parayı kesinleştiriyordum.Şimdi yemiyor abi ne yapmalıyım varsa bir yöntem yardımcı olursanız çok sevinirim
Sildikten sonra canlı desteğe yaz yanlışlıkla sildim diye geri yüklenir 48 saatte paranı alırsın.
Spami bırakın artık son çırpınışlarınız...ben bunları buraya yazdıkça daha da fazla ifşa oluyoruz bilesiniz.

shorts dan gelen funding parasını almak icin para kazanması acık olmasına gerek yok hocam . adsenseye baglamak yeterli.

[/COLOR]

bende baktım bulamadım google da. Quick Video Render download/indir/full denedimm yok..

Quick Video Render programını nereden bulabiliriz?

bu işini görür

Merhaba program bana aittir free bir program değildir googlede bulamazsınız kendi yapımım bir programdır teşekkürler

Merhaba program bana aittir free bir program değildir googlede bulamazsınız kendi yapımım bir programdır teşekkürler

Nacinaze fikrim yapabilirseniz muhteşem olur...tam ortaya zoom yapmak yerine her 7 sn de ekranın başka bir köşesine zoom yapsa spam uzun süre daha yaşar zoomda..

Nacinaze fikrim yapabilirseniz muhteşem olur...tam ortaya zoom yapmak yerine her 7 sn de ekranın başka bir köşesine zoom yapsa spam uzun süre daha yaşar zoomda..

hocam bu onayli sanatçi hesaplarının bir artisi varmıdır ? 40 dolara onaylama yapiyorlar . yaptirmaya deger mi ?

bende var öyle prog (özel yazılım). simulatorde , videonun istediğin yerini istediğin oranda zoom yapabiliyorsun. ve hatta 2. zoomu farklı bir taraftanda seçebiliyorsun. yani istersen 1. zoom sola , 2. zoom ise sağa alta üste vs vs seçme imkanı var.

+ olarak:
Yt, zoom yaptıgınızı biliyor. aşırı zoom yapan kanallar eşleşenden geçer fakat kesinleşme döneminde kesinlikle radara takılacak ve %70 odemeye alamayacaktır. Burdaki nokta ne kadar zoom oranı yaptıgınızdır. yt, eşleşeni yakalamak için akışın ve ekran bütünlüğünün %33 üne bakıyor. misal videonun tüm ekranını bi köşeye küçüçük yapıp koyarsan yine yakalar pixel bütünlüğünü yok etmediğin için, ama %33den az zoom yapıp atarsan yakalayamıcak. zoom radarına takılmamak içinde %33 ün biraz üstünde ve aynı yerden değil farklı yerlerden zoom yapmanız gerekmekte.

Not: zoom programını sınırlı sayıda olmak üzere satışını yapabilirim. istek olursa tabi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar zoom yapan neredeyse tüm toolların tabanında FFMPEG yatıyor. Gerek forumda gerekse googleda araştırarak rahatlıkla ffmpeg kodlarına ulaşabilirsiniz.

malesef düşündüğün gibi değil. ffmpeg kodlarında zoom yapmayı elbette herkes bulabilir. Fakat bunu bir otomasyona dökmen gerekir. kaç sn aralıkla ve kaç sn zoom, ve hangi oranda? ve 2. zoom hangi oranda? bunu sadece ffmpeg zoom kodunu bilerek yapamazsın.

Düşündüğümü paylaşmadım hocam. Uyguladığım yöntemi paylaştım aslında. Forumda paylaşılan zoom ile ilgili ffmpeg kodlarının değerlerini biraz zaman ayırıp değiştirerek istediğin formata getirebilirsin. Otomasyona dökme kısmında toplu render almayı kast ettiğini düşünüyorum. Onun için de uyguladığım yöntem şu, forumda paylaşılan ffmpeg batch render toollarını notepad de değiştirip kendi zoom değerlerim ile güncelleyip çalıştırıyorum. örnek veriyorum, 20 bölümlük bir dizi için batch uygulamayı çalıştırıyorum ve her bölümü sırayla, belirlediğim zoom değerlerine göre update ediyor. Attığım içeriklerden bu sayede geçemediğim bir içerik olmadı. Hoş ben de izlenme konusunda sıkıntı yaşıyorum o ayrı.

Demem o ki, biraz zaman ayırmak isteyen, ffmpeg ile bunu yapabilir.

bende var öyle prog (özel yazılım). simulatorde , videonun istediğin yerini istediğin oranda zoom yapabiliyorsun. ve hatta 2. zoomu farklı bir taraftanda seçebiliyorsun. yani istersen 1. zoom sola , 2. zoom ise sağa alta üste vs vs seçme imkanı var.

lppzf6u.jpg

+ olarak:
Yt, zoom yaptıgınızı biliyor. aşırı zoom yapan kanallar eşleşenden geçer fakat kesinleşme döneminde kesinlikle radara takılacak ve %70 odemeye alamayacaktır. Burdaki nokta ne kadar zoom oranı yaptıgınızdır. yt, eşleşeni yakalamak için akışın ve ekran bütünlüğünün %33 üne bakıyor. misal videonun tüm ekranını bi köşeye küçüçük yapıp koyarsan yine yakalar pixel bütünlüğünü yok etmediğin için, ama %33den az zoom yapıp atarsan yakalayamıcak. zoom radarına takılmamak içinde %33 ün biraz üstünde ve aynı yerden değil farklı yerlerden zoom yapmanız gerekmekte.

Not: zoom programını sınırlı sayıda olmak üzere satışını yapabilirim. istek olursa tabi.

bunu yıllar önce kullanıyordum..frame frame ayırıyor videoalrı en az 60 gb alan kullanıyor işlemi yaparken...2 farklı kordinata zoom değil her defasında farklı koordinata zoom lazım..gerçi ben spami bıraktım spamciler az biraz daha yaşasın diye öneri sadece..bu program bende var..

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:26 ----------

hocam bu onayli sanatçi hesaplarının bir artisi varmıdır ? 40 dolara onaylama yapiyorlar . yaptirmaya deger mi ?

kesinlikle...değer sama yt özellikle aynı kategoride playlistler oluşturup trafik sağlıyor...sanatçı gibi düşünüp seni konu açıyor aynı başlıklarda halbuki sen dizi film yapıyorsun

Bence 4sn de 2 sn zoom daha etkili.7 sn de 4 sn zoom yakalanabilr.Bir konttrol et istersen.Ben yaptım bu içerikte geçti
Alla alla daha 7 gün önce video atmışsın kanallarından birine 2016 da yaptığımız bizim çerçeve taktiği ile..zoom mu keşfettin sen de parametre veriyorsun şimdi :) Geliştirin tabi yazdıklarımı ama yeni keşfedip bana zaten böyle yapıyordum gibi bana yazmayın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri