Spamle ilgili herşeyi burada toplamaya karar verdim .spam can falan değil artık :)

Şuanda bir film ortalama ne kadar gelir 1k US izlenmeye? 4-5 sene önce yapmıştım en son unuttum baya o zamanki gelirleri.
1k 18-25 dolar arası...reality show ise...25- dolar arası...dr phill gibi...:) ben spami ifşa ediyorum hala spamle ilgili soru geliyor.

aynen de öyleyiz...biz sıkıntılı insanlarız...yöntem çözüncce haz alıp ifşa ederiz...evet para kanamayız..o hazın bedeli yok zaten

[sıze=1]---------- spam engelliyici 01:05 ---------- önceki mesaj 01:01 ----------[/sıze]

neyse derin derslere geçelim...konu dağılmasın..konu : Redditten milyon amerikan trafiği çekmek

[sıze=1]---------- spam engelliyici 01:10 ---------- önceki mesaj 01:05 ----------[/sıze]

yüzbini bırakın milyonlarca subreddit var redditte...reddit ne bu arada.. Twitter a düşmeyen önce reddite düşer...üst sınıf az biraz ...oradaki her subreditte link basmayı öğretecem size...konu ne dizi mi...konu ne anime mi. Trafik nereden gelsin amerika mı olsun.ya da sadece...hangi şehir :)

biz halen bu kısımdayız ???

Bu arada ben uzanıyorum new york saati ile 00:40 da yani beş saat sonra kalkmak lazım..sorular birikirse cevaplarım o ayrı

biz halen bu kısımdayız ???

Bilgiyi üsteleyerek alamazsın. Bilgiyi verecek kişi anlatacağım dediyse istediği zaman anlatır. Gerekirse 1 ay bekleriz. Vereceğin cevaba karşılık karşı bir cevabım olmayacak. Gösteriş yapma derdinde de değilim. Yorumun agresif olduğu için haddim olmayarak ben cevap verme ihtiyacı hissettim.

Kalın sağlıcakla.

yani mesela bu bile bir soru NEDEN o saat şehir ile alaka ne ?

Ben bunun için uyanırım işte :....mesela neden o saat ? ben sadece o saate gelen new york trafiğinden önerilene girip para basıyorum...ama bunun için belkide 20 bin tane private ip harcadım....tanesi 2 dolardan...o şehir ile ne alaka kısmı izah etsemde seni aşar.....

Eğer doğru demografik yapıyı doğru videoya gönderirsen...tadından yenmez...gerisi yt de zaten ...48 saatte önerilendesin ...izlenme süresine bağlı olarak tabi...gerçi orasıda kolay anlatacam

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

Mantık şu algoritmada ...atıyorum bir kanalımız var 4 video yükledik...kedilerle ilgili olsun..
1.video : benim kedilerim çok yaramaz #ytparaailesi
2.video : benim kedilerim çok yaramaz 2 #ytparaailesi
3. video keza anlattıklarımın tüevi
şimdi ilk videoya saatlik 1000 izlenme gönderdiğimizi düşünelim...ilgi çekici olsun yüzde 30 u zlensin..sorguyu söyle yapıyor yt...video ismine benzer en yakın videoları öneriyor...#ytparaailesi sonu ile biten kaç tane video olabilirki başkasını önersin...elbet komple sizi önerecek ...
Serkan abi %23 kurtarmiyor mu 3 gundur trafikle ve aramalardan geliyor izlenim saatlik 300,400 ama videoda ne onerilen var nede goz atma nasil yukseltcez bunu

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgiyi üsteleyerek alamazsın. Bilgiyi verecek kişi anlatacağım dediyse istediği zaman anlatır. Gerekirse 1 ay bekleriz. Vereceğin cevaba karşılık karşı bir cevabım olmayacak. Gösteriş yapma derdinde de değilim. Yorumun agresif olduğu için haddim olmayarak ben cevap verme ihtiyacı hissettim.

Kalın sağlıcakla.

yaw he hee :)

Serkan abi %23 kurtarmiyor mu 3 gundur trafikle ve aramalardan geliyor izlenim saatlik 300,400 ama videoda ne onerilen var nede goz atma nasil yukseltcez bunu

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

link at...skype tan içerik ne ile ilgili ise trafik göndereyim..sonra analiz ederiz

Sen shorts çusun....dışarıdan vereceğim trafik sana harici olarak yansır...shorts ayrı video ayrı :)
işine yaramaz yani

ABD izlenimli oyun kanalım var ama shorts . Normal videlara cevirecem pksını acmak için ama rakip kanllarım 40 saniyelik videolar atıyolar 100k üzeeri izlenim alıyor ben atıyorum 200 gecmiyor bunlar nasıl yapıoyr

Kanalım bu

https://www.youtube.com/c/TF2TeamFortress2

ABD izlenimli oyun kanalım var ama shorts . Normal videlara cevirecem pksını acmak için ama rakip kanllarım 40 saniyelik videolar atıyolar 100k üzeeri izlenim alıyor ben atıyorum 200 gecmiyor bunlar nasıl yapıoyr

Kanalım bu

https://www.youtube.com/c/TF2TeamFortress2
Anket aç anket topluluğundan ...yalandan sor...What is the best animal choice for a pet? Advantages vs Disadvantages ?
diye falan...çok genel bişey....inan ankete katılanları yt 48 saat bırakmıyor....onu takip edenleri bile...twitter gibi düşün postumu beğendin...seni takip edenlere gösteriyor falan...

Anket aç anket topluluğundan ...yalandan sor...What is the best animal choice for a pet? Advantages vs Disadvantages ?
diye falan...çok genel bişey....inan ankete katılanları yt 48 saat bırakmıyor....onu takip edenleri bile...twitter gibi düşün postumu beğendin...seni takip edenlere gösteriyor falan...

Ben bu kanalda bütün shortları silecem normal video aticam içerik full abd izlenimli zaten işte trafik nasıl yapicam o önemli... şimdi topluluk atıyorum

Ben bu kanalda bütün shortları silecem normal video aticam içerik full abd izlenimli zaten işte trafik nasıl yapicam o önemli... şimdi topluluk atıyorum

Bütün shortsları sildiğin an bittiğin gündür...her videonun detayında görürsün...bu video sana ne kadar izlenim ne kadar abone getirmiş diye mesela dimi...sen sana 10 bin abone getirmiş bir spam videoyu sildin mesela....o 10 bin abone kör artık...:) onu da anlatacam silme bişey şimdilik

Bütün shortsları sildiğin an bittiğin gündür...her videonun detayında görürsün...bu video sana ne kadar izlenim ne kadar abone getirmiş diye mesela dimi...sen sana 10 bin abone getirmiş bir spam videoyu sildin mesela....o 10 bin abone kör artık...:) onu da anlatacam silme bişey şimdilik

Ben anlatamadım sana ama bu kanala facecamlı oyun videosu atacam ondan sonra trafik işini göster bana

Günlük 1m izlenimli geordi shore kanalım var shorts..ne kadara alırsın

Geordi shore dan milyon tarfik yaptım 2018 de...milyon abonen olsa da benim için bir değeri yok.Sarı dolarlı içerik zamana kaybı (ÖZELDEN YAZMAYIN)

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

Ben anlatamadım sana ama bu kanala facecamlı oyun videosu atacam ondan sonra trafik işini göster bana
Anladım ben seni...silme hiç birşey...özgünlerde yani bahsettiğin face camda 4 saati doldurunca haber et..topluluğu aç oradan halledersin zati..

Anladım ben seni...silme hiç birşey...özgünlerde yani bahsettiğin face camda 4 saati doldurunca haber et..topluluğu aç oradan halledersin zati..

işte sorun orada normal videom cok az izleniyor 4k saat dolduramıyorum sıkıntı orada abonelerin hic etkisi yok nerdeyse

Pazatesi yönetici veya izleyici at beni kanalına bakayım...abone aktif etmeyide anlatırım

Maşallah Serkan hocam uğraşmışsın belli gördüğüm kadarıylada emeklerinin karşılığını alıyosun. Başarılarının devamını dilerim uzayan dal bizden olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri