Spamle ilgili herşeyi burada toplamaya karar verdim .spam can falan değil artık :)

Anime hiç bildiğim bir kategori değil...hiç ilgilenmedim..varsa para kazanan full hd (içinden geçersin o ayrı ;) sapmi bırakalı 3 ay oldu

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

Abi playlstlerin başına 5-6 sn lik video koyup kendi kanallarına trafik çkiyor vietnamlılar .Ne diyosun bu işe
Sadece göndedikleri trafik kadar atlanamayan reklamdan para kazanıyorlar ...çöp iş...önerilene veya göz atmaya girmelerine imkan yok..videoları kendi başına yürümez yani

---------- Spam Engelliyici 01:54 ---------- Önceki Mesaj 01:41 ----------

Para kazanması kapalı kanallarınızdan para kazanma diye biye bir konu vardı.o nasıl oluyor abi
şöyle oluyor..3-4 dk bir tane müzik yaptırıyorsun fever veya bionlukta ki arkadaşlara..content id eşleşen alıyorsun....spam yaptığın tüm videoalrın arkasına ekliyorsun...videonun yüzde 12 geliri sana geliyor...para kazanması açık kanala ihtiyaç yok yani..4000 saat 1000 abone olan her kanalda olur...ama çok sürmüyor...ne zaman aylık kazancın tek şarkıda 1000 dolar üzeri çıksın parana çöküyor..YOK şikayet aldık...ya da olm sen rihannamısın ne bu izlenim falan filan dye :D

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

2011 öncesi kanallar çoğu güncellenmeden muaf .....dikkat edin vietnamlılara (bu arada ağır takıntım var) spami ya 2011 altı kanallarda yaparlar ya da tikli kanallarda

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

Abi kanal aldım Senin dediğin gibi videoyu orjinal döndür yaptım.Dizi ile kasılmış bu kanal.Özgün yüklemeye çekiniyorum
En makbül kanal o kanal düşünsene full organik izlenme yt içinden arama ile gelen ;) gönlün rahat olsun

Beni bir türlü sevemedin be reis.her işte dolandırıcılar var.Sanki bu işteki herkes böyleymiş gibi konuşuyorsun.

Her şey para mı hocam gönüller bir olsun. Kimler ne bulduda hep buraya gelmeleri patladıktan sonra oldu ;)

Ben takıntılı adamım ..patladıktan sonra derken :D...benim ki farklı eğer şu her boka çalışan kafam özgüne çalışsaydı 2013 te milti milyonerdim....ben ters manyel yapıyorum...ben uyandım siz hata yapmayın diye...düşünsenize sadece siayh erkana gönderdiğniz trafik bile saatte 3 dolar yazıyor..dolar 17 tl: saatte 51 tl

---------- Spam Engelliyici 03:25 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------

Beni bir türlü sevemedin be reis.her işte dolandırıcılar var.Sanki bu işteki herkes böyleymiş gibi konuşuyorsun.

Seni hatırlamıyorum bile...ben sen veya siz olsam mesela sürekli soru yağmuruna tutardım bu adamı yt ile ilgili...takıntılı nasıl olsa dönüp cevap verecek

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Abi söylediğin gibi yaptım satte 8000 oldu trafiğiim.ama ertesi gün telif yedim ..kısamadan videoları

Söyediğim içerik ortlama 36 dk seyrediliyor zaten ..saatte 8000 olduysan 4000k saati sadece 1.5 saate doldurdun....uyuyup kalırsan telif yersin tabi 40 bin saat sonra..video çekecem böyle olmayacak.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 2017den beri bıraktım ytyi. şimdi biraz anlamaya çalışıyorum. videoları bir şekilde eşleşensiz yükledik izlettik 4.000 izlenim kotasını doldurduk. para kazanmayı açmak için 1.000 abone olmasını da mı bekleyip sonra videoları kesip onaya göndereceğiz. 1k aboneye gerek yok mu

Muhtemel sorulara cevap olarak :
abi trafiğim bir anda kesildi ?
muhtemelen spam yapıyorsun başkasının içeriğe eşleşttin..he o fark etmediği için hala yaşıyor olabilirsin..
Abi nasıl trafik yapıyorsun bu anlattığın kadar ?
Sen uyurken biz çalışıyoruz..72 saat uyumayan manyaklar var aramızda mesela...reddit bizde face zaten bizde...biz canımız sıkılır torente yeni düşeni böler trafik yaparız mesela

---------- Spam Engelliyici 04:10 ---------- Önceki Mesaj 04:08 ----------

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 2017den beri bıraktım ytyi. şimdi biraz anlamaya çalışıyorum. videoları bir şekilde eşleşensiz yükledik izlettik 4.000 izlenim kotasını doldurduk. para kazanmayı açmak için 1.000 abone olmasını da mı bekleyip sonra videoları kesip onaya göndereceğiz. 1k aboneye gerek yok mu
Yeni gördüm aynen...4k saat 1k abone şart....4k saat kolay abone sıkıntı şu sıra.

Yeni gördüm aynen...4k saat 1k abone şart....4k saat kolay abone sıkıntı şu sıra.[/QUOTE' Alıntı:
en zoru bu bence şimdi nasıl bilmiyorum ama eskiden milyonluk izlenen kanallarım bile zor 1k oluyordu. siz nasıl aşıyorsunuz abone kotasını da incelemeye gönderiyorsunuz merak ettim.

Safi boş yapıyorusnuz şu an...1 milyon izlenen bir videodan dolayı bile kanala yüzde 2.5 abone gelir..kardeşim inan burası öyle ucuz ucuz mesaja bilgi alabileceğin bir yer değil...ben kafama estikçe anlatırım

---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

Hiç mi soru yok...sizi bilmem ama biz 72 saat 4 vardiya çalışıyoruz...yt paradan şimdilik çıkıyorum ....herkese iyi geceler..

Safi boş yapıyorusnuz şu an...1 milyon izlenen bir videodan dolayı bile kanala yüzde 2.5 abone gelir..kardeşim inan burası öyle ucuz ucuz mesaja bilgi alabileceğin bir yer değil...ben kafama estikçe anlatırım

---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

Hiç mi soru yok...sizi bilmem ama biz 72 saat 4 vardiya çalışıyoruz...yt paradan şimdilik çıkıyorum ....herkese iyi geceler..

safi boş yaptığım yok sana efendi gibi sordum fikrimi söyledim efendi gibi cevap vereceksin. bilgin ne kadar çok olursa olsun önce doğru düzgün tavrını takınacaksın. forumun amacı bilgi alıp vermektir eğer kafana göre estiği gibi cevap yazacaksan mesajlara boş yapıyorsunuz diyeceksen blog sayfası aç herkes seni yazdığını okusun..

Kanaatimi söyleyim bu adam boş teneke ve çok ses çıkarmayı seviyor sadece somut gösterme kısmına gelince imkansızı istiyor. Öğrenmiş vietnamlılar nasıl çalışıyor nasıl yapıyorlar onun hayali ile kendisi yapıyormuş gibi anlatıyor. Ben şahsen gördüm kanallarını ve bahsettiği oynatma listelerinde milyon değil haftalık milyon trafik bile yok. O kadar kişi soru soruyor üstü kapalı cevaplar siz anlamazsınız daha ne anlatayım vs ama konuyu baştan sonra oku elde edilen tek şey yüzlerce kanal aç oynatma listeleri den trafik yarat yahu kardeşim bunu 2015 ten beri yapmayan yoktu ve YouTube algortiemasına göre boş tavana trafik gönderen vietnamlılar gördüm ama sen anca onların yaptığını hayal dünyan ile yapacakmış vaadi yapan birisin şimdi çıkar moda şu kadar para gönder diye millete ahkam keser. Hele görelim Bi sen modereatör birisine vaadettiğin şeyleri gönder de biz teyit edelim. Milleti sabahlara kadar tutmuş konuyu açtım şimdi birşey var mı diye yine boş muhabbet.

DİREK SON MESAJA GELEN ARKADAŞLAR İÇİN KONUYU ÖZET GEÇİYORUM.

1) KİMSE BİRŞEY DEN ANLAMAZ
2) BUNLAR ÇOK DETAYLI KONULAR
3) BUNLARI SONRA ANLATACAM
4) HERŞEYİN KRALI BİZİZ AMA NASILL YAPTIĞIMIZI SÖYLRMEYİZ.

NOKTA

Son düzenleme:
ben yt ta cpa çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum, burdaki amaç kelime bazlı kaliteli trafik elde edebilmek. asıl amaç bu. benim öğrenmek istediğim kısa sürede youtube bu kaliteli trafiğe nasıl ulaşırım. kanal kapanacakmış kapansın hiç umurumda değil sadece istediğim kaliteli trafik. youtube ta bunu nasıl yapabilirim.

how to get free iphone
win 1000 usd walmart gift card

yada şu bildiğimiz populer oyunların kandırmaca hacklanmiş versiyonları. anlatabildim mmi hocam..

youtube'da oldukça eski bir içerik üreticisi olarak diyebilirim ki adam boş yapmıyor. Verdiği bilgilerin çoğu doğru. Fakat kendisine güven konusunda ben biraz tedirginim. Genelde bu işlerin içinden ya da bu insanların anlattıklarının sonunda mağduriyet çıkar. Yani genelde böyle oluyor. Önce güven sağlamak sonra... (günahını da almayayım) fakat bilgiler doğru mu?
adam boş yapmıyor, kesinlikle alıp arşivlenecek şeyler ama ileride güncelliğini yitirir bilemem.
Hatta ben şok oldum. Lan dedim umarım bütün sırları dökmez.
1m izlenmeye gelen abone 900-1500 aralığındadır. Bunu belki 100 defa test ettim.
Platforma göre artar ya da azalır. Mesela instagram'da bu sayı çok daha fazladır.
[MENTION=59143]dipnoly[/MENTION]
[MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]
Bir konuda bilgi verirken benimde takıldığım bir şey var. Bilgi isteyen kesimin sanki maaşlı kölesiymişiz gibi davranması.
Üniversitede asistan doktorlar uzmanların arkasında dolanıyor ki ağızlarından bir şey alalım diye. Fena işler dönüyor. Tasvip etmiyorum yanlış ama bu da doğru değil bence.

Bana başarılısın neden buradasın diyenler olabilir meselea.
Ben önce zor yoldan öğrendim sonra buralara girerek eksiklerimi tamamlıyorum. Altı ve üstü, merdiven altını, yasa dışı işleri öğrenmem lazım ki daha da kendimi geliştireyim. Bu nedenle bu arkadaşın yazdığı her şeyi okudum ve eksiklerimi tamamladım.
Bazıları mantıksız geldi bu da test kriterlerimizin farklılığından kaynaklanıyor diyebilirim.
Son olarak
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hakkını helal et. İnan her mesaj yazdığımda aklımdasın. Mesajlarımı onaylıyorsun ya sağ ol. Sana zahmet veriyorum. Artık dediğim gibi daha az yazacağım.

Aynen de öyleyiz...biz sıkıntılı

[/COLOR]Neyse derin derslere geçelim...konu dağılmasın..konu : redditten milyon amerikan trafiği çekmek

Yüzbini bırakın milyonlarca subreddit var redditte...reddit ne bu arada.. twitter a düşmeyen önce reddite düşer...üst sınıf az biraz ...oradaki her subreditte link basmayı öğretecem size...konu ne dizi mi...konu ne anime mi. trafik nereden gelsin amerika mı olsun.ya da sadece...hangi şehir :)

bilgiye açiz hocam bekliyoruzzz reddit is a goldmine.

youtube'da oldukça eski bir içerik üreticisi olarak diyebilirim ki adam boş yapmıyor. Verdiği bilgilerin çoğu doğru. Fakat kendisine güven konusunda ben biraz tedirginim. Genelde bu işlerin içinden ya da bu insanların anlattıklarının sonunda mağduriyet çıkar. Yani genelde böyle oluyor. Önce güven sağlamak sonra... (günahını da almayayım) fakat bilgiler doğru mu?
adam boş yapmıyor, kesinlikle alıp arşivlenecek şeyler ama ileride güncelliğini yitirir bilemem.
Hatta ben şok oldum. Lan dedim umarım bütün sırları dökmez.
1m izlenmeye gelen abone 900-1500 aralığındadır. Bunu belki 100 defa test ettim.
Platforma göre artar ya da azalır. Mesela instagram'da bu sayı çok daha fazladır.
[MENTION=59143]dipnoly[/MENTION]
[MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]
Bir konuda bilgi verirken benimde takıldığım bir şey var. Bilgi isteyen kesimin sanki maaşlı kölesiymişiz gibi davranması.
Üniversitede asistan doktorlar uzmanların arkasında dolanıyor ki ağızlarından bir şey alalım diye. Fena işler dönüyor. Tasvip etmiyorum yanlış ama bu da doğru değil bence.

Bana başarılısın neden buradasın diyenler olabilir meselea.
Ben önce zor yoldan öğrendim sonra buralara girerek eksiklerimi tamamlıyorum. Altı ve üstü, merdiven altını, yasa dışı işleri öğrenmem lazım ki daha da kendimi geliştireyim. Bu nedenle bu arkadaşın yazdığı her şeyi okudum ve eksiklerimi tamamladım.
Bazıları mantıksız geldi bu da test kriterlerimizin farklılığından kaynaklanıyor diyebilirim.
Son olarak
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hakkını helal et. İnan her mesaj yazdığımda aklımdasın. Mesajlarımı onaylıyorsun ya sağ ol. Sana zahmet veriyorum. Artık dediğim gibi daha az yazacağım.

beni etiketleyip yorum yapmışsın benim uslubuma dikkat edersen normal bir şekilde soru sormuşum çok bilmiş arkadaş uslupsuz şekilde yorum yazmış. benim köle diye nitelendirdiğim kısım nerede açıklar mısın? O şekilde birini tasvir edecek bir insan değiliz. eğer birşey istiyorsan kibarca istersin, ama şunu ver lan dersen işler değişir. sizin bilginizi anlatmanız aynen bu şekilde oluyor. bu yüzden isterseniz çığır açacak birşey söyleyin umursanmıyorsunuz benim gözümde herşey para pul değil..

Konu sahibi arkadaşa neden bu kadar yükleniyorsunuz? Yeteri kadar teknik bilgi vermiş. Deneyin işinize gelmezse kullanmayın bu kadar basit. Keşke zamanım olsa da ben de denesem.

ben öyle 3 kanalı pk sını açıp satmıştım. Biraz düşük fiyata gidiyor. Bilginize

Teşekkür ederim cevabınız için Demekki kalkmayan topluluk kuralı ıhlalı de olsa para kazanma açılıyor Bu kanala 3-4 defa topluluk geldi Hepisi itiraz sonucu kalktı hatta kalkmayan topluluk ıhalı videosu bıle ıtıraım kabul edıldı fakat topluluk yazısı kalkmadı Bu kanala tekrar video atmaya başlarsam kesın patlayacak buna emınım Youtubede ender bulanan bir video kılıtledım bu video ilerde iyi bir yere gelecek çünkü her zaman hit çekiyor Dünyanın üzerinde döndüğü şeylerden :D

Spam olayı tamamen vur kaçta işe yarıyor artık. Güncel içerikten izlenmeyi alıp vurup kaçacaksın kısa sürede.. Bu bahsettiğim eski spamdan kalanlara..
Spam olayı çok evrildi artık. Eski spam olayı yok. Spamı özgünleştireceksiniz.. Spamla özgünü harmanlayacaksınız.

Eski spam olayıda devam ediyor fakat çok farklı şekillerde yapıyorlar bunu. Müzik eşleşen sistemiyle.. :) Yani herşey evrildi kısaca. Spamda kopukluk yaşayanlar şu an başkasının anlattıklarıyla spam yapamazlar.. çok zor.

Maç var gelecem :)

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Devre arası ....redditten milyon trafik çekmeyi anlatacam...ama özgüncüler için sadece...gerçi ben bunu anlatınca herkes özgüncü olacak o ayrı :)

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Fener maçı alırsa ne var ne yok anlatacam :) fener candır

Maç var gelecem :)

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Devre arası ....redditten milyon trafik çekmeyi anlatacam...ama özgüncüler için sadece...gerçi ben bunu anlatınca herkes özgüncü olacak o ayrı :)

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Fener maçı alırsa ne var ne yok anlatacam :) fener candır

başkan bana da skype'dan bi cvp versen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri