Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir özgün kanal yapmıstım 5 aralık 2020 den kalma topluluk kuralı ıhlalı var Acaba bu kanal bu kalkmayan topluluk kuralı ihlali nedeni ile para kazanması açılmama gibi bir durum söz konusu olurmu biraz daha urasır ısem para kazanma şartlarını karşılarım
Teşekkürler hocam, film kategorisinde içerikleri 1-2 hafta izletip liste dışı yapsak veya gizlesek veya silsek ödeme alıyor muyuz. Veya bu kategoride ödeme almak için yapabileceğimiz böyle şeyler var mı
içerik çok önemli...en sevdiğim şey topluluk ihlali yemek bu arada... ne desem boş...ne kalkmayacak topluluk ne yaş kısıtlması..ne sarı dolar vardır youtube da bu önce bir bilineBir özgün kanal yapmıstım 5 aralık 2020 den kalma topluluk kuralı ıhlalı var Acaba bu kanal bu kalkmayan topluluk kuralı ihlali nedeni ile para kazanması açılmama gibi bir durum söz konusu olurmu biraz daha urasır ısem para kazanma şartlarını karşılarım
Shorts lardan başka kanala trafik aktarmana imkan yok....he var şöyle eğer kabul görürsen demo programa influencer lar için geliştirilen sadece pilto bölge amerika daki...sana gelen trafik kadar aktarırsın tüm kanallarına...onu da sonra anlatırım...pilot henüz çünkü..Soru:
shorts videoları en verimli nasıl gelire dönüştürebiliriz?
Soru 2:
Elimde binlerce 2017 ve 2018 videolu kanal var. Bunları en verimli nasıl kullanabilirim.
günlük 15 video yükleme sınırı için bir çözüm var mı ?
Yüz tanıma ile sınırsız kanal onaylatabilirsin...aynı yüzmüş aynı burun muş şu an ona bakmıyor yt....
Gelişmiş özelliklerde bu bahsettiğim kısım yok ise kanalın marka hesabına bağlıdır...ya da alt kanaldır falan filan..
bunu da çok sonra anlatırım..
"Dua" demen trajedi olmuş resmensanırsın hayır işliyor. he sevap 40 gün oruç tutmakla bir
![]()
Spama karşıyım bu başka bir şey yani kimseyi kınamıyorum bu konuda ama bu işe dua alırsın demek garip durmuş. Dua dediğin için söylüyorum haramdan helal olmaz.
Hoş konu din kültürü değil
Dua ne ya?
buu yüz tanıtma ile youtube hesabını onaylatmayı nerden yapiyoruz hocam hesabı kariştirdim ama bulamadım ? ayrica aynı yüzümüz ile birkaç hesap onaylatabiliyormuyuz yoksa tek yüz tek hesap icin mi ?
Soldan ayarlar / kanal / özellik uygunluğu
3.sekme yoksa ya alt kanaldır ya marka hesabı..
yüzünü milyon kere register edebilirsin...henüz data toplama aşamasında youtube...süzmüyor yani daha önce bu veri girildi mi diye
Filmlerin sonuna evde çektiğin 30 sn lik soğan doğrarken ...veya temizlik yaparken ki 30 sn lik videolarını koy...oraya kadar kıs..100 bin izlenime gelmeden her türlü o parayı alırsın...
Bu kısmı pek anlayamadım. Pk açık kanala uzun film at diyorsun tabiki 4sn zoom 3 sn normal olacak sonra arkasına kendi özgün video atacağız izlenince kırpacağız. Doğru anlamışmıyım. Ama film eşleşen gelmemesi için zoomlu olacak doğru mu?
Hatırladım evet ama bu çok kapsamlı...anında cevap verilebilecek bir konu değil..onu daha sonra yapalımSerkan hocam sen bize anlık izlenen içerikler nelerdir amerikada ne nerden nasıl takip edilir ? ayrıca bu bilgileri öğreneceğimiz vietnam forumları var diyordun bu tarz bilgileri verirsen sevinirim.
Merhaba sakız çignemek oruçu bozarmı herkes bir soru soruyor bende sorayim dedim![]()
Anlattım halbuki..neyse bunu da detaylandıracapım sonra...shortsu nasıl kullanıyorsun hocam o kısmıda anlatır mısın ? Short sonuçta ekran sonu almıyor yada diğer videolar ile etkileşime girmiyor sadece playlist shorts yapıp başka kanalın özgün videolarını mı arasına sıkıştırıyorsun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.