Spamm Nasıl Gidiyorr Arkadaşlarr

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar uzun zamandır yoktum 2 ay gibi o arada spam yapamadım.O arada kanal çalındı uğraşıyoruz.Özgün yapmayı düşünüyorum yatırım yapıcam belki dm başlarım spamada öle böle azar azar karınca kararınca devam edicem.

Sizin durumlar nasıl:(:(:confused::confused::):)

Evet arkadaşlar uzun zamandır yoktum 2 ay gibi o arada spam yapamadım.O arada kanal çalındı uğraşıyoruz.Özgün yapmayı düşünüyorum yatırım yapıcam belki dm başlarım spamada öle böle azar azar karınca kararınca devam edicem.

kepazelik.izlenimler normal kazançlar her geçen gün azalıyor ne hikmetse, youtubede onaylanmalar hala yapılmıyor. değişik değişik hareketler :)

Youtube nin tekel olması çok kötü, bizle oyun hamuru gibi oynuyorlar,

youtube nin ofisine saldırı düzenledi biri geçenlerde, dedim belki akıllanırlar, öyle gözüküyor ki değişen hiçbirşey olmamış :(

Gitmiyor abi gitmiyor... 3,5 kişi el attık ittiriyoruz ama ı ıh.

Soru yanlış sorulmuş.

öncelikle spam gidiyor mu sorusu sorulması lazım :D

Arkadaşlar çok zor durumdayız spamda bir sürü engel var.Benim tavsiyem dm denenebilir özgün alan denenebilir daha önce başarılı olduğunuz alanlar web belki denenebilir spam hakettiği değeri verip çalışmak lazım.

spam iyi fakat kanallar onaylanmıyor , eldeki onaylı kanal sayısıda azalıyor :)

Biryere gitmiyor.
Arabayı yokuş aşağı, el freni çekik halde bıraktık hala tepede duruyor.
Durumu sen burdan anla.

spam gayet güzel gidiyor ama para istemezsen :) aylardır söyledigim gibi yaptıgım kanallar hızlı şekilde izlenim almaya başlıyor,daha önce hiç görmedigim şekilde izlenim alan kanallarım var.ama iş para kazanmaya gelince orada tırtlıyor işte :) 1 kuruş kazanamıyorum.

2017 son 6 ayına oranla bu ilk 5 aya dua edin "Ayıdan" Çıkıp "Boğaya" girdik adam akıllı kanal kapanması bile yok bende youtube tamamen dikkatini reklam anlaşmalarına, youtube temasına odaklamış durumda :)

2017 son 6 ayına oranla bu ilk 5 aya dua edin "Ayıdan" Çıkıp "Boğaya" girdik adam akıllı kanal kapanması bile yok bende youtube tamamen dikkatini reklam anlaşmalarına, youtube temasına odaklamış durumda :)
kesinlikle spamcılar youtubenin yaptığını sadece kendi üslerine alınıyorlar ama suanda ugrasilan tek sey reklam politikaları yani sarı dolar meselesi işe alınan binlerce insanında sarı dolar incelemesi için olduğunu düşünüyorum.

İzlenim var ama para yok. Kanalı onaylamıyorlar.

ben söyleyim size hocam en doğru bilgiyi muhtemelen bizden alırsınız. çünkü psikolojik olarak insanları caydırmak amaçlı yorum atanlar var. adam benden 3000 kanal alıp bi sonraki ay spam konusuna son 3 aydır tek kanal basmıyorum diyebiliyor. yada bana gelip hocam durumlar fena 1,50 değilde 1,40dan ver kanalı diye 10 kuruş için yalvarıp ertesi gün spamdan kazandığım 300bin tl param var ne yatırım yapayım diyebiliyor. çok gördük bunları. neyse sayılara gelecek olursak

2017 ocak ayında 18.000 adet kanal satışımız olmuş
2018 ocak ayında 13,000 adet

2017 şubat ayında 22,000
2018 şubat ayında 11,000

2017 mart ayında 19,000
2018 mart ayında 8,000 adet

buna videoyap token için verilen kanalları +15 onayı için verilen kanalların sayılarınıda ekleyin. birede satılan gmail rakamlarını ekleyin.birde sadece ben değilin bi sürü kanal satıcısını ekleyin. spamın bittiği falan yok. sadece bu sene fark şu. insanlar şuan kanalları alıp karambole içerik basıyolar. ya herro ya merro mantığı;)

Abi sürekli çalışıp kendini güncel tutan insan bana göre yt'den az yada çok para alır . Ağlayanlara inanmayalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri