Game of Thrones dizisinin ilk bir iki bölümünü izlemiştim yanılmıyorsam adam kızkardeşiyle ilişkiye giriyor ve bunu gören bir çocuğu kuleden aşağı atıyordu.
Kesinlikle izlenmeyecek bir dizi
bunun için mi diziyi izlemiyorsun, güldüm açıkçası..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Game of Thrones dizisinin ilk bir iki bölümünü izlemiştim yanılmıyorsam adam kızkardeşiyle ilişkiye giriyor ve bunu gören bir çocuğu kuleden aşağı atıyordu.
Kesinlikle izlenmeyecek bir dizi
Ayrıca Game of Thrones en iyi dizidir arkadaşlar. Ötesi yok daha. Çok dizi izlerim. GoT diyorum. Arrow falan çocuk dizisi birazıcık..
arkadaş sen heralde ne OZ, izledin ne Breaking bad izledin. bende got izledim ama abartma lütfen.,
edit: sopranosu unutmuşum.
Breaking Bad izledim. ikinci sırada Breaking Bad geliyor benim için.
OZ izlemedim çok vahşet varmış sanırım..
OZ bence dizilerin nirvanasıdır. Dizide başrol diye birşey yoktur bir bölümde birisini kahraman yaparlar, bölüm sonu ölüsünü görürsün. Açıkçası GOT ta red wedding ile tyrion un mahkme konuşması dışında etkilendiğim pek bir sahne yok ama OZ ve Sopranos bunlar hayatını etkiler.
Breaking Bad'i seviyorsan Fargo izle derim çok sağlam dizi, 1 sezonluk. Başladı ve bitti 2.5 ayda. 1 sezon olmasa Breaking Bad'in tahtını sallardı![]()
breaking badi bitirdim. got denen dizinin türkçe alt yazılı full torrent verirmisiniz ? bulamadım (5 sezon)
fantastik bilim kurgu türünde isterseniz
Teen wolf , doctor who ,Eureka , Intelligence , kyle xy , the tomorrow people , warehouse 13 , Grimm,haven,the listener,supernatural
daha çok varda aklıma bunlar geldi şimdi![]()
teen wolf ile doctor who'u aynı cümle içine bile almam naptınteen wolf nedir..
Ramazanda izliye bileceyim bi dizi lazim bi kac dizi olsa iyi olur Vikings bitirdim cok hosuma gitdi yeni seozn 2015 de cikacak twk oneriniz icin
bunun için mi diziyi izlemiyorsun, güldüm açıkçası..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.