Spor Toto Süper Lig'te Kim Şampiyon Olur?

Spor Toto Süper Lig'te Kim Şampiyon Olur?

• Besiktas

Oy: 40 28,0%
  • Fenerbahce

Oy: 35 24,5%
  • Galatasaray

Oy: 59 41,3%
  • Trabzon

Oy: 6 4,2%
  • Diğer

Oy: 3 2,1%

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır sonra neden sinirleniyorsun saygı değer(!) adminlerimizden biri gelmiş oylarla oynamış durumu eşitleyelim dedik madem yine ban yedik galatasaray gol yer ban yeriz galatasaray berabere kalır veya yenilir ban yeriz. Koskoca yönetimde tek başıma direniyorum resmen ki galatasarayın oyları hileli bence sonuçta admin panele ulaşabilen bir fbli yok ki gerçekleri göstersin. #DirenCBurak coming soon..

insan az az ekler :D :D birden o kadar eklenir mi

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION] trabzon 1 oy almış oda senin oy mu_

Hayır sonra neden sinirleniyorsun saygı değer(!) adminlerimizden biri gelmiş oylarla oynamış durumu eşitleyelim dedik madem yine ban yedik galatasaray gol yer ban yeriz galatasaray berabere kalır veya yenilir ban yeriz. Koskoca yönetimde tek başıma direniyorum resmen ki galatasarayın oyları hileli bence sonuçta admin panele ulaşabilen bir fbli yok ki gerçekleri göstersin. #DirenCBurak coming soon..

Mehmet fenerli ;)

Beşiktaş tabiki ligde gerçek futbol zevki veren tek takım

Prandelli varken BJK olur derdim ama Hamza Hamzaoğlu varken BJK diyemem, bi başka oynatıyor takımı bunu son maçtada gördük :) Galatasaray Şampiyon olur :)

başka kimin olabilir inancını yitiren bi insan değilim biliyorsun :D

Kardeş oy 2 oldu.Bugün kötü oynadık hoca 15 günde elinden geleni yaptı.Bjk Türkiyenin en formda takımı ve biz bu takıma karşı oynadık 35.000 bjk seyircisi vardı.Golü hemen yedik malesef sonrasında toparlayamadık.

Şampiyonluk şansımız halen var.Dembaba sosaya bakan bjk,beklenen gibi olmayan cimbom,formsuz fenerbahçe ve geçen sene fenerbahçeyi farkla şampiyon yapan Ersun hoca 15 günde elinden geleni yaptı.

Biz daha ölmedik.:)

Renkli takım tutmuyorum ama Trabzon şampiyon olsun istiyorum...

Aga bir fenerbahçeli olarak Beşiktaş olur diyorum. Rezil takımlar arasında hakeden şuan beşiktaş sadece. oda yeni yeni toparlıyor yoksa bayburt spor derdim yani.. Ligi pislik götürüyor futbol seviyesi 0'ın altında. Arkadaş yokki şöyle güzel bi ligimiz haftasonlarını iple çeksek maç izlemek için. Milli takım desen off, abi kim açtı bu konuyu ya :D

Aga bir fenerbahçeli olarak Beşiktaş olur diyorum. Rezil takımlar arasında hakeden şuan beşiktaş sadece. oda yeni yeni toparlıyor yoksa bayburt spor derdim yani.. Ligi pislik götürüyor futbol seviyesi 0'ın altında. Arkadaş yokki şöyle güzel bi ligimiz haftasonlarını iple çeksek maç izlemek için. Milli takım desen off, abi kim açtı bu konuyu ya :D

bi bayburtlu olarak :D Türkiye kupasında yenicez sizi diyorum :D

Galatasaray olamazda gerisini bilemem :D Fener-Beşiktaş arasında çekişme olur ama Fener ipi göğüsler gibime geliyor.

fenerbahçe olmaz bu gidişle ama kim olur bilmiyorum

Fener niye ankette böyle az almış yaw hani 60 milyon fenerli vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri