SPORLİNK temin edlilir 100 kanallı

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Cevap: SPORLİNK temin edlilir 30 kanallı

Fiyat lütfen...

Fiyat bilgisi verilmiştir mesajla

full , spor,sinema kanalların fiyatlarını alabilirmiyim pm den hocam

bende full sinema fiyatını alabilirmiyim pm'den

ayrıntıları pm alabilirmiyim [MENTION=7059]iptvcccamfull[/MENTION]

yanıtlandı

KANAL LİSTESİ
5001- Ligtv1
5002- Ligtv2
5003- Ligtv3
5004- VipChanell
5005- MoviemaxPremier
5006- Salon1
5007- Salon2
5008- Salon3
5009- Dsmartspor
5010- Dsmartspor2
5011- NtvSpor smart
5012- VipChanellHDTurk
5013- VipChanellYeşilcam
5014- HDSinema
5015- SinemaTv
5016- VipKonser
5017- Belgesel
5018- VipMüzik
5019- VipCizgi
5020- Show
5021- KanalD
5022- Atv
5023- Fox
5024- Star
5025- Samanyolu
5026- Cizgifilm
5027- sinema1001
5028- sinemaAsk
5029- sinemaAksiyon
5030- adult

hayırlı günler

Hafta içi arkadasla görüştüm vizelerim sebebiyle haftasonu deneme alicagimi belirtmistim. Dün istedim beşiktaş li olduğum icin maci da izlerim dedim. Sonucunda aldim denemeyi. Ama gram memnun kalmadim tüm kanallarda donma yaşadım. Neyse dedim internetle alakalidir 8 yetmeyebilir 16 yaparim diye. Kanallarin hepsinde 5 er dk bekledim. Sadece STV de donmadan 5 dk izleyebildim. Bu da demek oluyo ki net ile alakasi yok. Sorun sadece donma probleminde olmadi lig tv de mac sirasinda lig tv 1 ve 2 de kac kere komple yayin gitti. Yasal olmayan sebeblerden dolayi kullaniminiz kapanmistir diye bi kere kapandi, başka bir bilgisayar dan oturum actiniz diye bi kere kapandi, sebepsiz yere de bikac kez yayin gitti ve bu kesintiler 1-2 kesintiler degildi. Mac özeti benim izlediğimden daha uzun siz düşünün. Arkadasa yayin kesintileri oldugunu ve donma yasandigini pm ile soyledim online olmasina ragmen dönüş yapmadı. Kimse hakkinda kötü yorum yapmayi sevmem ama kimsenin de mağdur olmasını istemem.

hafta içi arkadasla görüştüm vizelerim sebebiyle haftasonu deneme alicagimi belirtmistim. Dün istedim beşiktaş li olduğum icin maci da izlerim dedim. Sonucunda aldim denemeyi. Ama gram memnun kalmadim tüm kanallarda donma yaşadım. Neyse dedim internetle alakalidir 8 yetmeyebilir 16 yaparim diye. Kanallarin hepsinde 5 er dk bekledim. Sadece stv de donmadan 5 dk izleyebildim. Bu da demek oluyo ki net ile alakasi yok. Sorun sadece donma probleminde olmadi lig tv de mac sirasinda lig tv 1 ve 2 de kac kere komple yayin gitti. Yasal olmayan sebeblerden dolayi kullaniminiz kapanmistir diye bi kere kapandi, başka bir bilgisayar dan oturum actiniz diye bi kere kapandi, sebepsiz yere de bikac kez yayin gitti ve bu kesintiler 1-2 kesintiler degildi. Mac özeti benim izlediğimden daha uzun siz düşünün. Arkadasa yayin kesintileri oldugunu ve donma yasandigini pm ile soyledim online olmasina ragmen dönüş yapmadı. Kimse hakkinda kötü yorum yapmayi sevmem ama kimsenin de mağdur olmasını istemem.

tabiki sen gördünü yazmışsın arkadaş yorumun için teşkkürler size mesaj olarak 5002 den bakındıye link yolladım bana dönmedi demeniz olmamış

hocam yayın yok suan lig tv de ve donma oluyor.

diye mesaj atan da sizsiniz hem yayın yok hem donma oluyor diyor arkadaş bu nasıl oluyor anlamadım ben .

hocam yayın yok suan lig tv de ve donma oluyor.

diye mesaj atan da sizsiniz hem yayın yok hem donma oluyor diyor arkadaş bu nasıl oluyor anlamadım ben .

Evet 2sini de ben yazdim ben sadece goruslerimi belirttim mesajimda da belirttigim gibi lig tv 1 ve 2 de de yayin yoktu. Siz ilk mesajima cevap verdiniz 2 de diye. 2 den actim onda da yayini donarak izledim. Yayin yok ve donma var dedigim yayin oldugu zamanlarda donma oldu. Keşke caps alsaydm. Açılan digiturk play sayfasinda ki isim de recep hasan di bunu da görmem yayinin olmadığını kanitlamamdir. Ben bu mesaji yazarak sizi kotulemek istemedim hic bir satıcı icin kotu yorum yapmak gibi bir niyetim de olmaz. Kendi görüşüm kesinlikle beğenmedim olay bu sadece. Iyi ve kötü yorumlara acik olmaniz gerekir bir satici olarak.

Burda belli olmuyor sanırım görüşünü belirtin için teşekkür ettim

galatasaraylılar maca az kaldı test verilir

Test alabilir miyim ? Bida aylık fiyatı nedir konuda göremedim

test ettim biraz önce görüntü güzel donma falan olmadı bende yarım saat kadar denedim bi sorun yok alacam inşallah

Arkadaştan gs maçı için tek kullanımlık link istemiştim ücret karşılığı.Kendisi ücret talep etmedi en yakın zamanda full paket alıcam sağol dostum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri