Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hafta içi arkadasla görüştüm vizelerim sebebiyle haftasonu deneme alicagimi belirtmistim. Dün istedim beşiktaş li olduğum icin maci da izlerim dedim. Sonucunda aldim denemeyi. Ama gram memnun kalmadim tüm kanallarda donma yaşadım. Neyse dedim internetle alakalidir 8 yetmeyebilir 16 yaparim diye. Kanallarin hepsinde 5 er dk bekledim. Sadece stv de donmadan 5 dk izleyebildim. Bu da demek oluyo ki net ile alakasi yok. Sorun sadece donma probleminde olmadi lig tv de mac sirasinda lig tv 1 ve 2 de kac kere komple yayin gitti. Yasal olmayan sebeblerden dolayi kullaniminiz kapanmistir diye bi kere kapandi, başka bir bilgisayar dan oturum actiniz diye bi kere kapandi, sebepsiz yere de bikac kez yayin gitti ve bu kesintiler 1-2 kesintiler degildi. Mac özeti benim izlediğimden daha uzun siz düşünün. Arkadasa yayin kesintileri oldugunu ve donma yasandigini pm ile soyledim online olmasina ragmen dönüş yapmadı. Kimse hakkinda kötü yorum yapmayi sevmem ama kimsenin de mağdur olmasını istemem.
hocam yayın yok suan lig tv de ve donma oluyor.
diye mesaj atan da sizsiniz hem yayın yok hem donma oluyor diyor arkadaş bu nasıl oluyor anlamadım ben .
tabiki sen gördünü yazmışsın arkadaş yorumun için teşkkürler size mesaj olarak 5002 den bakındıye link yolladım bana dönmedi demeniz olmamış
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.