SPORLİNK temin edlilir 100 kanallı

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Bende Samsung UE-48H6470 modeli var. Çok fazla TV izleyen birisi değilim ancak sizin hizmetinizde bana ne katkısı olur acaba?
LIGTV
DSMART ikisinide kullanıyorum. Sizin hizmetinizin tam olarak izlenebildiği TÜRK kanallar ve ücretini pm atarsanız sevinirim

evet izlersiniz hocam turkportal.org de ayrıntılı araştıra bilirsiniz

pc de de izlersiniz akıllı tel de de

[MENTION=14738]Anason[/MENTION]

fiyat atar mısın hocam

kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi memnun musunuz yayınlar nasıl? özellikle ligtvler nasıl (gerçi maçlar başlamadı ama)

birde uydu cihazı ile iptv listesini atarak kullanan var mı? (benim pc çok kötü olduğu için simple tv kaldırmıyor o yüzden next minix amigo ile izleyeceğim) deneyen yoksa deneyip bilgi verebilir mi?

6 aylık anlaşıldı çok ilgili bi arkadaş..

görüntüler çok kaliteli herhangi bir donma yok arkadaşlar.

muhtemelen 6 ay sonunda bi 6 ay daha alacağım..

lcd tv'de next minix amigo cihazım ile izliyorum sıkıntı yok..

[MENTION=16033]Reyiz[/MENTION] evet sorun olur komşunuzla kullanıyorsanız internetinizin hızı en az 6 mbit hd lerde sorun yaşar onda da

[MENTION=14738]Anason[/MENTION] pm gönderecektim ama doluymuş, yazdıklarımı kopyalıyorum pm olarak cevap atarsanız sevinirim..

merhaba hocam, bu akşamki fener maçını test olarak izlemek istiyorum. bu akşam misafirlerimizde var eğer test imkanım olursa onlarada göstermek isterim, herhangi bir problem yaşamazsak almayı düşünüyorum ve onlarada tavsiye ederek almalarını sağlayabilirim.
normalde kornertv nin programı üzerinden izliyorum ama çoğu zaman yayında aksaklık olabiliyor öyle aksaklıkları pek sevmediğim için sizinle görüşmek istedim.

6 aylık ve yıllık fiyatlarınızı da öğrenebilirmiyim.

yayın kaç saniye geriden geliyor hocam ?

yani tv ile sizin yayın arasında kac saniye fark var ? [MENTION=14738]Anason[/MENTION]

@Anason pm gönderecektim ama doluymuş, yazdıklarımı kopyalıyorum pm olarak cevap atarsanız sevinirim..

merhaba hocam, bu akşamki fener maçını test olarak izlemek istiyorum. bu akşam misafirlerimizde var eğer test imkanım olursa onlarada göstermek isterim, herhangi bir problem yaşamazsak almayı düşünüyorum ve onlarada tavsiye ederek almalarını sağlayabilirim.
normalde kornertv nin programı üzerinden izliyorum ama çoğu zaman yayında aksaklık olabiliyor öyle aksaklıkları pek sevmediğim için sizinle görüşmek istedim.

6 aylık ve yıllık fiyatlarınızı da öğrenebilirmiyim.

pm den bilgilendirme yapıldı

yayın kaç saniye geriden geliyor hocam ?

yani tv ile sizin yayın arasında kac saniye fark var ? @Anason

50 sn hocam

6 aylık anlaşıldı çok ilgili bi arkadaş..

görüntüler çok kaliteli herhangi bir donma yok arkadaşlar.

muhtemelen 6 ay sonunda bi 6 ay daha alacağım..

lcd tv'de next minix amigo cihazım ile izliyorum sıkıntı yok..

hayırlı olsun iyi seyirler dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri