Spotify 1 yıllık aile üyeliği 60 TL

Ainur

Kayıtlı Üye
Aile üyeliğimde 1 kişilik yerim kaldı.

1 yıllık ücreti : 60 tl

ilgilenenler olursa dm'den ulaşabilir.

yıllık ücret 168 tl değilmi toplam 6 kişi ,ben mi yanlış biliyorum.

yıllık ücret 168 tl değilmi toplam 6 kişi ,ben mi yanlış biliyorum.

21 TL aylık sanırım fakat aile seçeneği yerine bir öğrencinin belgesi ile premium olmak daha mantıklı. Ben kendi öğrenci belgemi gönderdim, aylık 6 lira ödüyorum.

21 TL aylık sanırım fakat aile seçeneği yerine bir öğrencinin belgesi ile premium olmak daha mantıklı. Ben kendi öğrenci belgemi gönderdim, aylık 6 lira ödüyorum.

Belgeyi daha sonra mı gönderiyorsun
7X5hzWu4Q02mCbR1ZSRqmg.png

bende düşünüyorum üyelik almak aylık 6 tl alabiliyorsak çok iyi

Bizim de farklı üyelerden oluşan aile paketimiz vardı. 3 ay geçmeden hesaplarımızın premium'u deaktif edildi. Zaten çoğu kişininki de iptal edildi.(Takip ettiğimce) Yani riskli bir iş. Ama ödeme aylık olduğundan, zaten kullandığımız kadarını ödedik. Ama ben 40 tl gibi bir ücret ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam. 60 tl buna vereceğime, gider 80 tl öğrenci hesabına veririm. Üstüne enpara kartımı tanımlatıp onu da yarı fiyatına indirip, yıllık 40 tl öderim. Aynı şuan ki yaptığım gibi.

Ayırca aylık aile paketi = 21 Tl.

21*12= 252 Yıllık
252/6 = 42 Tl. Yani kişi başı 42 tl ödemeli. Bunun parasını da enparadan karşılasanız kişi başı 21 tl ödemesi lazımken 60 tl isteniyor. İyi kar.

Son düzenleme:
Ben öğrenci belgem ile aldım 12 ay boyunca 7 tl ödeyeceğim yani ücret artışı olmayacak bence çok iyi

Öğrenci olup Premium hesap almak istiyorsanız yapmanız gerekenler:

İlk önce google arama yerine Spotify öğrenci Premium yazın
Kart Bilgilerinizi Girin
Adını Soyadınızı ve öğrenci olduğunuz okulu girin
En son sizden Öğrenci olduğunuza dair belge istiyorlar ben ''Öğrenci Belgesi'' sini gönderdim 24 saat geçmeden mail geldi onaylandığına dair.

Eğer yabancı müzik fazla dinliyorsanız kesinlikle Spotify verilen hizmete göre çok iyi

Türkçe Müzik ağırlıklı olarak dinliyorsanız Fizy üyelik yada diğer operetör hizmetlerini alabilirsiniz bende Fizy kullanıyordum ücretsiz deneme üyelik bittikten sonra 30 sn dinliyebiliyordun şarkıları sonra farklı şarkıya atlıyıp ardından 30 sn de kalan şarkıyı dinleyemeye devam ediyordun yani tam bir saçmalık idi.Spotify o kadar zorlamıyor ücretsiz üyelikleri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri