Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ünideyken böyle yine bi tantana çıkmıştı sanrıım bi öğrenci belgesi vermiştim ama okul bitince yine borç çıkarmışlar 1 ay önce gittim dedim nerden çıktı bu borç benim okulum ynei bitti işim fln yok o da sildi![]()
genel saglık sıgortası dı altında soygun banada 4000 lira cıktı odemedım odememde
Ben de konuyu görünce baktım 2012 yılına ait borç bu üzerinden çok zaman da geçmiş eve kağıt falan da göndermediler, üniversite bitince 9 ay işe girene kadar hep borç yazmışlar
Parası olmayıp sildiremeyen adam ne yapacak çok merak ediyorum. Bu borç için bana mantıklı cevap verecek yok mu? Sen şunu yaptığın için devlet senden bu borcu alıyor diyecek
silerler onu ama eve fln kağıt gelmiyo zaten heryerde duyurdular gidin gelir testinizi yaptırıın diye. sen git söyle ben 9 ay önce işe girdim de ondan önce hep borç çıkmış bana napacaz bunu yardımcı olun de karşıdaki cins biri çıkmazsa siler borcunu
Devletin mantığı şu, artık herkes sigortalı ama sigortalı işte çalışmıyorsan primini kendin ödeyeceksin diyor, gelirin yoksa da bunu kanıtla devlet senin yerine ödesin diyor.
herkese şirin, görünüp sosyal devlet gibi görünüp vatandaşı çarpmaya çalışıyorlar işte, böyle devletin olduğu bir ülkede bu kadar soyguncunun olmasına şaşırmamak gerek..
---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------
inşallah diyelim
Parası olmayıp sildiremeyen adam ne yapacak çok merak ediyorum. Bu borç için bana mantıklı cevap verecek yok mu? Sen şunu yaptığın için devlet senden bu borcu alıyor diyecek
İşin bir güzel tarafıda yasaya göre sana kağıt tebliğ etmek zorunda değiller. Kabul etmiş sayılıyorsunBen de konuyu görünce baktım 2012 yılına ait borç bu üzerinden çok zaman da geçmiş eve kağıt falan da göndermediler, üniversite bitince 9 ay işe girene kadar hep borç yazmışlar
Genel sağlık sigortası da adamlar şunu ücretsiz yaptık bunu ücretsiz yaptık diye hava atıyorlar sonra, sanki babasının hayrına yapıyorlar. Resmen sömürüyorlar, bir de habersiz. Bu borçtan haberi olmayan milyonlarca kişi vardır kesin. Bende az önce öğrendim çünkü.
Bir işe giremediğin için suçlusun, o yüzden para vermek zorundasın diyor. Bunun yanında da sağlık hizmetlerinden sözde ücretsiz yararlanıyormuşuz gss kapsamında.
bu arada Almanyada da böyle 80 euro para ödüyosun sigorta için her ay ister çalışş ister çalışma paran yok veya var söke söke alıyolar
evet hocam benimki belgeyle oluyorda ablamin okulu bitti çalişiyor onunki nasil olucak nasil iş bunlar hastanenin yolundan gecmedik allaha sükür
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.