Standart Aylık ortalama 55K görüntülenmeli, ortalama 90$ gelirli, FULL ORGANİK KANAL ACİL SATILIK!

masterthone

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba,

Acil paraya ihtiyacım olduğu için kanalımı satma kararı aldım. Hemen işin özüne geçelim;

1. Kanalın aylık getirisi : Ağustos ayı getirisi 84,15$ (Ağustos başındaki YouTube oynamalarını biliyorsunuz)
  2. Kanalın ortalama günlük getirisi: 1.5$~5$ arası
  3. Kanal adresi: Sadece alıcıya verilecektir.
  4. Kanal kategorisi: Müzik var içerisinde, birkaç deneme videosu ayrıyetten.
  5. Kanal dili: Türkçe, deneme videoları İngilizce.
  6. Kanaldaki video sayısı: 14! :eek:
  7. Kanaldaki abone sayısı: 116! Organik!
  8. Kanal ne zaman açıldı / ilk video ne zaman yüklendi?: Nisan 2012 - Mayıs 2012 arasında para kazandıran videolar yüklendi.
  9. Kanal satış fiyatı: 1100TL
  10. Kanalı satma sebebim: Acil toplu para lazım.

Kanal satış fiyatı not: Arkadaşlar aylık 20-30$ gelirli kanalları 200TL ve daha üzeri gibi rakamlara satıyorlar. Kanalın aylık getirisi resimlerde de göreceğiniz gibi gayet iyi durumdadır.

Kanal kesin olarak 1100TL'ye satılacak diye birşey yoktur.
İyi teklif verene satarım.
Teklifinizi konu altından yazınız.

Kanalda müzik sorunu diye korkan arkadaşlar elbette olacaktır. Tabii ki ben dahil hiç kimse birşey olmayacağının garantisini veremez. Fakat ben uzun süredir kullanıyorum ve videoların yükleme tarihini paylaşmak istiyorum;

sbk4m.png

Ağustos ayının başlarındaki YouTube dalgalanmalarına rağmen Ağustos ayı getirisi yaklaşık 90$ olmuştur;

sbkwr.jpg

Kanal ayarları sekmesinden bir görünüm;

sbl0y.png

90$ bırakıyor desek ayda 180 lira para yapar. 3 ayda 540 lira para verir bana minimum ortalama olarak.
1100TL fiyat yüksek geldiyse rica ediyorum bunu düşünerekten teklif verin, komik tekliflere kapalıyım.

Şimdiden alıcıya hayırlı olsun.

mal senın hesap senın tabiki fiyat sana ait ama fazla biraz hocam. gerçi yinede umarım satarsın iyi satışlar

Düzelteyim 270$ normal piyasa fiyatı yani tl bazında değeri en fazla 540 TL dir :)

3*90=180 dolar piyasa fiyatı

mal senın hesap senın tabiki fiyat sana ait ama fazla biraz hocam. gerçi yinede umarım satarsın iyi satışlar

kanal resimlerine v.s bakarsanız videolar ne zamandır sorunsuz görebilirsiniz.
kanal düzenli kazanç bırakıyor arkadaşlar
birçok kanala göre iyi durumdadır.
minimum 550 TL değerinde getirisi var zaten.

hocam minimum 550 tl getiris var dediğiniz bu şimdiye kadarki getirisi değil mi?
sonuçta aylık getirinin 3 katı diye sabit bir fiyatlama şartı olmayabilir ama ben 2-4 katı arası düşünüyorum her zaman.
Sizin kanal için detaylı inceledikten sonra 400-450 tl arası bir teklif verebilirim.
Ancak ben bu kadar afaki kaldığında genellikle teklif vermek istemiyorum.
sonuç olarak önce 1100 tl lik fiyatınızı aşağı çekerseniz insanlar teklif vermeyi düşünecektir.
Hayırlı satışlar..

kanal resimlerine v.s bakarsanız videolar ne zamandır sorunsuz görebilirsiniz.
kanal düzenli kazanç bırakıyor arkadaşlar
birçok kanala göre iyi durumdadır.
minimum 550 TL değerinde getirisi var zaten.

Hocam fiyatı piyasa fiytına çekerseniz ciddi olarak alıcı olabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri