Standart Para kazanma kapatılınca adsense'deki tüm kanallarında kapanması ÇÖZÜM

• Kullanıcı handsomexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

handsomexx

Kayıtlı Üye
BUNDAN SONRA BU DURUMA DÜŞÜLMEMESİ İÇİN SİZDE BENİM YAPTIGIMI YAPIN;

Para kazanma kapatılınca adsense'deki tüm kanallarında kapanması ÇÖZÜM

EVET Arkadaşlar kendi kanallarımda denediğim bi çözüm bu bence...mesela bircok arkadasın kanalı biri kapanınca diğer bütün kanalları kapanmış para kazanması devre dışı kalmıs... bu duruma düşmemek için çözümü açıklıyorum ...

mesela benim 5 6 kanalım vardı aynı anda 2 kisi devre dışı kalırken geriye kalan 5 kanala bişi olmadı sonuç olarak hepsi gitmedi...

bunun sebebi bana göre şu.bundan sonra sizler yeni bir kanal actıgınızda o kanala ait gmail hesabını adsen se hesabını za yönetici olarak ekleyin ve yeni actıgınız youtube hesabıınız adsense hesabınıza bu yönetici olarak atadıgınız gmail hesabı ile bağlayın. bence çözüm bu.

yani sonuç itibarı ile yeni açtıgın youtube hesabının gmail adresi bölelikle adsense de aynı gmail hesabı olmuş oluyor.

Mantıklı bir yönteme benziyor.Denemek lazım.Ama şöyle bir durum var.Bazı arkadaşların adsense ait olan kanallarının da para kazanması devre dışı kalmış.O yüzden bu yöntem %100 sonuç vermeyebilir.Yine de teşekkürler paylaşımın için.

bu bilgiyi es geçmeyin derim.işinize yarıcak bir dönüm noktası bu

BUNDAN SONRA BU DURUMA DÜŞÜLMEMESİ İÇİN SİZDE BENİM YAPTIGIMI YAPIN;

Para kazanma kapatılınca adsense'deki tüm kanallarında kapanması ÇÖZÜM

EVET Arkadaşlar kendi kanallarımda denediğim bi çözüm bu bence...mesela bircok arkadasın kanalı biri kapanınca diğer bütün kanalları kapanmış para kazanması devre dışı kalmıs... bu duruma düşmemek için çözümü açıklıyorum ...

mesela benim 5 6 kanalım vardı aynı anda 2 kisi devre dışı kalırken geriye kalan 5 kanala bişi olmadı sonuç olarak hepsi gitmedi...

bunun sebebi bana göre şu.bundan sonra sizler yeni bir kanal actıgınızda o kanala ait gmail hesabını adsen se hesabını za yönetici olarak ekleyin ve yeni actıgınız youtube hesabıınız adsense hesabınıza bu yönetici olarak atadıgınız gmail hesabı ile bağlayın. bence çözüm bu.

yani sonuç itibarı ile yeni açtıgın youtube hesabının gmail adresi bölelikle adsense de aynı gmail hesabı olmuş oluyor.

çözüm değil, benim adsenseye bağlı yönetici hesabımın da para kazanması devre dışı olmuştu.

ama sonucta hepsini kaybetmemişsindir ?? tüm kanallarını yani demi. bence herkez tek adsensede bircok yönetici gmail ile calışmalı

admin ve user olan bütün hesapların para kazanması devre dışı oldu. alakası yok bence, yine de düşündügün şeyi paylaştıgın için teşekkürler

o şekilde de alt kanallarım bile adsenseye yönetici olarak bağlı ama gene gitti gene gitti bir gariplikler dönüyor yakında çıkar fuyası.

Bugun piyango bana vurdu ve bütün kanlalrım parakanama kapandı. adsense ana hesaba baglı youtube hesabımda 2 ad kendı cekdıgım videomda vardı onalrında para kazanma devre dısı kaldı.

bahsetgin yöntemim hakikatı olsaydı adsenseme baglı youtube kanalımın para kazanması devre dısı kalamzdı..

kapanam nedenıne gelınce:
gelen maılde xxx kanalınızdakı cok sayıda dunya capı engellı video nedenı ıle para kanamanız devre dısı bırakıldı yazıyor. o hesbaımda butun ısıklar yeşildi. kanaatimce yuklerken 3 den fazla dünya çaı engellı video yukledım ve sildim ama youtube bunu unutmammıs anlasılan.

telıf ve topluga gelınce. youtubenın size ongordugu cezayı asınca dırek kanalınızı kapatıyor. diger bir adsnese hesabımda bu hafta bu telıf ve toplulukdan 3 hesabım kapandı ama diger yt hesaplarıma zarar vermedi sukur.

benım gorusum dunya çapı engellı videolar olayı bu durum.

herkese bol kaznaçlar

dediğin gibi farkında olmadan dünyaca engelli videolar atıoz.. sonra gümlüo.... yada
,VİDEO İLE ALAKASI OLMAYAN NİCHE KELİMELER İ AÇIKLAMALARDA KULLANIRSANIZ... ALAKASIZ DURUMA YANILTICI DURUMA DÜŞTÜĞÜNÜZDEN BUNU YOUTUBE ANLARSA SİZİN HEM ADSENSENİZİ HEM YOUTUBE HESABINIZI BANLAYABİLİR ,..,felan felan.....

Mantıklı bir yönteme benziyor.Denemek lazım.Ama şöyle bir durum var.Bazı arkadaşların adsense ait olan kanallarının da para kazanması devre dışı kalmış.O yüzden bu yöntem %100 sonuç vermeyebilir.Yine de teşekkürler paylaşımın için.

Kardeşim hiç video atmadığım adsense'e bağlı kanal bile gitmiş benim.Bence sonuç vermez

benimde birçok kanalın kazancı kapantı fakat kapanmayanlarda var. hepsi aynı adsenseye bağlı. şahsi fikrim çok fazla dünya genelinde engelleme almış yada telif almış kanallarınızdan kaynaklanıyor bu sıkıntı.

Arkadaşın dedidiği doğru olabilir youtube eklenen eklenen adsense hesaplarına göre para kazanmayı devre dışı bırakıyorda olabilir.

benimde birçok kanalın kazancı kapantı fakat kapanmayanlarda var. hepsi aynı adsenseye bağlı. şahsi fikrim çok fazla dünya genelinde engelleme almış yada telif almış kanallarınızdan kaynaklanıyor bu sıkıntı.

Haklisin benim 1 kanalinda dunya genelinde engelleme varmis youtube butun hesablarimin maillerine uyari gondermish. video sildim bekliyorum bakalim ne olacaq

Benim adsense gmailinin youtube kanali de devre disi kaldi

sonra kuruyla birlikte yaş yanmasın :) ? konuyu açan ve deneyen arkadaşa teşekkürler ama bu yöntemin hiç bir etkisi olmamaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri