STAR TV'den gelen telif gerçek mi ?

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
gercek bu en son birileri yanlış yönlendirmişti bir arkadaşı adamlar ilginç ilginç mailer alıyor

bende bunu anlamıom işte ... koskoca startv bir kuruluş ve resmi mail adresini telif atarken kullanmıyoda ; gidiyor kişisel kullanıcıların kullandığı gmail.com maili kullanarak telif atıo.. yani sonucta siz de bende [email protected] die bir adres rahatlıkla acabilirdik.

uzantısı [email protected] olsa telif gerçekmi daha inandırıcı olmazmıydı??

star affetmez(daha doğrusu doğuş grubu) dikkat edin.

daha 1 gün geçmeden reaksiyon sil baştan gibi star dizilerine telif geliyor bunlar tek kişi değil her dizi için farklı çalışanlar var ancak aynı mail kullanılıyor

Bana göre de sahte. Star TV'yi arayıp görüşmek lazım.

kanala bı bakayım dedım dukkanda tak ekrana düştü telif. sonra kabl edıyorum yapıp telif okulumu ne bişi var onu doldurdum o kadar.

Star TV'yi pek bilmiyorum ama internetstarv falan çok ultra saçma geldi bana.

kanala bı bakayım dedım dukkanda tak ekrana düştü telif. sonra kabl edıyorum yapıp telif okulumu ne bişi var onu doldurdum o kadar.

Yani bence startv amatorce iş yapmaz iyi hoş google partneri tamamda kendi mailini kullansın neyse bence sahte bir telif ama sen yarın direk star tvyi ara bi sosyal muhendislik vs bişe yap :) mail onlaramı ait değilmi sor buradan bana banka maili geliyor bu mail adresi sizinmi gibisinden sor onlarınmı degilmi anlarız benide bilgilendir :D sana zahmet konu üzerinden bence star bukadar amator olamaz..

arkadaşlar gmail STAR TV ye ait az önce izleyici temsilcisini aradım bize aittir dedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri