Steemit ile Para Kazanma

mert044

Kayıtlı Üye
Gerekli bilgileri pm yoluyla alablrsiniz

Son düzenleme:
https://www.ytpara.com/farkli-kazan...videosu-ve-steemit-hakkinda-bilgi-verdim.html

Hangisi daha detaylı sizce hocam? Ayrıca proje kısmına bir şey söylemiyorum. Hatta değerlendirilebilir. AMA konu başlığına baktığımızda Steemit nedir yazıyor hocam :) Neyse ben karışmıyorum ;)

zaten önemli olan kısmı proje kısmı hocam.
Bence iki konuyu dediğim gibi okuyun ve çalışmalara başlayın aradaki farkı anlarsınız.ikiside güzel konudur fakat farklıdır birbirinden içerik olarak :)

Arkadaşlar benzer bir konu mevcut doğrudur. [MENTION=55012]mert044[/MENTION] Steem'deki tr topluluğu için çok önemli olan kusadasi ekibinden biri. Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz. Steem'den para kazanılmıyor gibi bir şey söylemek çok akıl karı değil. Türkçe içeriklerle kazanılması için de çalışmalar yapılıyor. Lütfen destek olalım hep beraber.

Arkadaşlar benzer bir konu mevcut doğrudur. [MENTION=55012]mert044[/MENTION] Steem'deki tr topluluğu için çok önemli olan kusadasi ekibinden biri. Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz. Steem'den para kazanılmıyor gibi bir şey söylemek çok akıl karı değil. Türkçe içeriklerle kazanılması için de çalışmalar yapılıyor. Lütfen destek olalım hep beraber.

Teşekkür ederiz

Haklısınız hocam ben yazıyı tamamen okumadım ilk kısımlara odaklandım. Fakat dediğiniz gibi genel bir bölüm oluştursak daha yararlı olur herkes için. Kötü niyetli değilim umarım herkes başarılı olur ve kazanır

Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz.

Bunu yapmanız çok iyi olur hocam, bekliyoruz. Youtube de şu sıralar işler kesat zaten, böyle farklı kazanç yolları biraz olsun ilaç olur. Konuyu açıp yol gösteren [MENTION=55012]mert044[/MENTION] arkadaşımıza da teşekkürler.

Bunu yapmanız çok iyi olur hocam, bekliyoruz. Youtube de şu sıralar işler kesat zaten, böyle farklı kazanç yolları biraz olsun ilaç olur. Konuyu açıp yol gösteren [MENTION=55012]mert044[/MENTION] arkadaşımıza da teşekkürler.

Bende teşekkür ederim

proje 17 hakkında bir konu paylastım onay bekliyorum. insallah onay alır ve guzel bir upvote gelir.

bilgilendirme icin tesekkurler

mesajım bulunsun.katılım saglayacağım.tesekkürler paylaşım için

Upvote gelmis. tesekkurler

merdo skypeden ulaşsana bana danışacaklarım var sana D

Bu üyelik işlemlerini 1 hafta bekletmeseler çok güzel olacak.

bir projeye bir kez mi katılabiliyoruz? aynı projeye farklı yazılarla katılabilirmiyiz ?

bir projeye bir kez mi katılabiliyoruz? aynı projeye farklı yazılarla katılabilirmiyiz ?

Yasak ayrıca burayı çöp etmek istemiyorsan iyi niyeti suistimal etmezsiniz aksi taktirde daha da vahim sonuçlar meydana gelebilir hocam.

Projeye 1 defa katılım hakkınız vardır. Daha fazla katılmanız durumunda hesabınız tarafımıza projelerimizden uzaklaştırılacaktır.

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

Bu üyelik işlemlerini 1 hafta bekletmeseler çok güzel olacak.

Malesef elimden bu konu ile ilgili bir şey gelmemekte :(

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:47 ----------

merdo skypeden ulaşsana bana danışacaklarım var sana D

Buradan veya discord üzerinden yazarsanız sevinirim. Skype kullanmamaktayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri