Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda konu mevcut hocam
Forumda konu mevcut hocam
evet var hocam o yüzden bence bu konuyu bir okuyun.
Birisi kazanılır diyorken birisi nasıl kazanacağınızı açıkça belirtiyor.
https://www.ytpara.com/farkli-kazan...videosu-ve-steemit-hakkinda-bilgi-verdim.html
Hangisi daha detaylı sizce hocam? Ayrıca proje kısmına bir şey söylemiyorum. Hatta değerlendirilebilir. AMA konu başlığına baktığımızda Steemit nedir yazıyor hocamNeyse ben karışmıyorum
![]()
Arkadaşlar benzer bir konu mevcut doğrudur. [MENTION=55012]mert044[/MENTION] Steem'deki tr topluluğu için çok önemli olan kusadasi ekibinden biri. Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz. Steem'den para kazanılmıyor gibi bir şey söylemek çok akıl karı değil. Türkçe içeriklerle kazanılması için de çalışmalar yapılıyor. Lütfen destek olalım hep beraber.
Arkadaşlar benzer bir konu mevcut doğrudur. [MENTION=55012]mert044[/MENTION] Steem'deki tr topluluğu için çok önemli olan kusadasi ekibinden biri. Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz. Steem'den para kazanılmıyor gibi bir şey söylemek çok akıl karı değil. Türkçe içeriklerle kazanılması için de çalışmalar yapılıyor. Lütfen destek olalım hep beraber.
Zaten kısa sürede Farklı Kazanç Yolları konusu altında Steemit ile ilgili genel bir bölüm oluşturmayı ve orada paylaşımları arttırmayı düşünüyoruz.
Bunu yapmanız çok iyi olur hocam, bekliyoruz. Youtube de şu sıralar işler kesat zaten, böyle farklı kazanç yolları biraz olsun ilaç olur. Konuyu açıp yol gösteren [MENTION=55012]mert044[/MENTION] arkadaşımıza da teşekkürler.
bir projeye bir kez mi katılabiliyoruz? aynı projeye farklı yazılarla katılabilirmiyiz ?
bir projeye bir kez mi katılabiliyoruz? aynı projeye farklı yazılarla katılabilirmiyiz ?
Bu üyelik işlemlerini 1 hafta bekletmeseler çok güzel olacak.
merdo skypeden ulaşsana bana danışacaklarım var sana D
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.