Para Kaynakları
Henüz Payoneer hesabınıza bağlı herhangi bir ödeme metodu bulunmuyor. Payoneer hesabınıza para ekleme konusunda daha fazla bilgi için buraya tıklayın. bu hatayı alıyorum
Gelen maildeki gibi linkleri tıklayarak yaptınız mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para Kaynakları
Henüz Payoneer hesabınıza bağlı herhangi bir ödeme metodu bulunmuyor. Payoneer hesabınıza para ekleme konusunda daha fazla bilgi için buraya tıklayın. bu hatayı alıyorum
Gelen maildeki gibi linkleri tıklayarak yaptınız mı?
aynen hocam ama benim payoner hesap onaylanmamış ondanmı böle oluyor acaba ?
Sanmıyorum cünkü benimkisi de henüz onaylı değil ama eklenmiş.
wallahi ben bişe anlamadım bu işten ya
Hocam mailinize gelen linke tıkladıgınızda önünüze payoner hesabı gelecek; burada yeni kayıt diyor ya da hesabın varsa giriş yap diyor yukarıda eger hesabın varsa tıkla gir bilgileri zaten otomatik ekleniyor bunda karışık olan bişi yok.
aynısını yapıyorum hocam
böle bişe var bundan dolayımı olmuyor acaba
USD Bakiyeniz şu anda inceleniyor. Önümüzdeki birkaç iş günü içinde bir güncelleme alacaksınız.
[MENTION=38355]Calavera[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION]
EKran görüntüsü koyun. Böyle bizlerde hiç bir şey anlamıyoruz.
Tamam işte hocam hesabınız onaylanmamış o yüzden ekleme yapamıyorsunuz belli ki. Benim ki onaydan gecmiş bu arada.
yani hocam para yollansa gelmezmi şu anda ?
[MENTION=38355]Calavera[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION]
EKran görüntüsü koyun. Böyle bizlerde hiç bir şey anlamıyoruz.
Hocam siz kart başvurusunda bulundunuz mu?
bana kapananı ödeyecem diyor sonra kapalıya ödeme yapılmayacak diyor bunun tek cevabı var 3 kağıtçılık.
yok hocam normal payoneer hesap
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.