Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

[16:03:49] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: paypal june
[16:03:53] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: 5th of spet
[16:03:59] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: paypal july 11th of spet
[16:04:08] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: payoneer
[16:04:12] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: will be faster than both
[16:04:35] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: payoneer may come tomorrow

Yeni yalanı

Adam işi çözmüş. Her tarih verdiği gün geldiğinde 10 gün öteye tekrar tarih veriyor. Böylece sonsuz döngüye soktu bizi. Biz koyun oldukça bizi güden çok olur. 10 larca kişiyiz toplanıpta bir faaliyet yapamadık şu 2 tane dalkavuğa karşı. Bize her şey müstehak.

Bu adamlar ödeme yapar yurtdısı ödemelerini yapmıslar anladıgım kadarıyla ayrıca hepsi cocuk sayılır cesaret edemezler paraya cökmeye forumda konusu acılmadan quiz atılmalarından sonra bunlara kanal baglamıstım hepsi toplu olarak kapandı yüklü para vardı bi kac kez skypa yazmıstım daha sonra beni engelleyip cevap vermediler 2 ay sonra paypala baktıgımda paranın geldigini görmüstüm inş öderler ödemeyecek adam cokdan kaybolup gitmisti

bank of america ile bloke sorunu yaşadıklarını biliyorduk. dediğine göre sanırım chase bank ile çalışmaya başlamışlar. biraz da onu bekleyelim bakalım. ben hala ödemek için çaba sarf ettiklerini düşünüyorum.

Ayın 3'ü de oldu hala ödeyeceğini düşünen varmı ? bence bi 5 10 gün daha uzatır şimdi bu ben açıkcası ümidimi kestim. Gelirse hoş, gelmezse nasip kısmet diyelim...

konu başlıgı değişsin ödemeler 15 eylule ertelendi sonraki ayda 15 ekime ertelendi diye :D:S

Ayın 5'ide oldukdan sonra tekrar gün vermesine izin verilmemeli toplu şekilde bir işlem yapmak Lazim arkadaşlar sonuçta kaç aylık içerde para var gelecek ay var ve devam eden kazanclar var ödemeyecek se sadece geçmiş ayları değil gelecek ayı ve şuan devam eden kazançları da ödemeyecek

Paypal sorunu çözüldü demek istemiş heralde.

Ben videoları gizliye aldım daha 2 kuruş kazandırmaya niyetim yok bunlara taki ödeme yapana kadar. Ayın 5'ide oldu şimdi eminim eylül 15 diyecek ya da dedi lütfen sizperde içerde odemesi olup da alamayan kimse varsa gizleyin arkadaşlar videolari

Ben videoları gizliye aldım daha 2 kuruş kazandırmaya niyetim yok bunlara taki ödeme yapana kadar. Ayın 5'ide oldu şimdi eminim eylül 15 diyecek ya da dedi lütfen sizperde içerde odemesi olup da alamayan kimse varsa gizleyin arkadaşlar videolari

Nisan ve Mayıs dışında benim kanal hiç kazandırmadı. Tek kanalım var ve ne ona ne bana faydası var şuan. Ama Nisan ve Mayıs ı almak lazım bu şerrefsize bırakamayız. Skypetan ulaşan var mı acaba son yalanları neymiş

Adam bana hiç cvp vermedi bu Skype den en sonunda sildim umarım ulaşan görüşen bir arkadaş vardır son durumu bizede bildirirler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri