abd paypal temin nasıl edicez arkadaşlar.
hub ile stem e girmişseniz onla iletişime geçin yardım edecektir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abd paypal temin nasıl edicez arkadaşlar.
bilmiyorum hocam yılan hikayesine döndü iyice. ben böyle basiretsiz bir yönetim görmedim
ozaman kanallarımızı partnerden atsınlar hocam, bari bunu yapsınlar, yaparlar mı sizce?
Hocam nasıl uygun görülürse ben arkadaşlar nasıl derse öyle yapmaya hareket etmeye hazırım[MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] o zaman tepki göstermek isteyen arkadaşlarla ortak bir gün belirleyelim. atıyorum 1 eylüle kadar ödenmezse kanallarımızdaki videoları gizliye alacağımızı. 15 eylül'e kadar ödenmezse de videoları sileceğimizi belirten bir metin hazırlayalım. ve herkes kendi kanal gmailinden, metnin sonuna adını ve soyadını ekleyerek supoort'a mail atsın. 100k üzeri dolara çöktüler sanırım. eğer böyle yapacaklarsa daha da fazla kazandırmayalım bunlara. son olarak facebook sayfalarına, forumlardaki başlıklarının altına scam network damgası vurabiliriz. quiz gibi.
[MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] o zaman tepki göstermek isteyen arkadaşlarla ortak bir gün belirleyelim. atıyorum 1 eylüle kadar ödenmezse kanallarımızdaki videoları gizliye alacağımızı. 15 eylül'e kadar ödenmezse de videoları sileceğimizi belirten bir metin hazırlayalım. ve herkes kendi kanal gmailinden, metnin sonuna adını ve soyadını ekleyerek support'a mail atsın. 100k üzeri dolara çöktüler sanırım. eğer böyle yapacaklarsa daha da fazla kazandırmayalım bunlara. son olarak facebook sayfalarına, forumlardaki başlıklarının altına scam network damgası vurabiliriz. quiz gibi. bu david taylor kendini baya uyanık zannediyor.
haziran kazancını niye kesinleştirmemişler bunlar ?
huba bağlıysanız sorun,kesinleşti haziran
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam 3 hane kazanc vardı bu ay ödenecek kanalın para kazanması kapandı. daha düne kadar ödenecek miktar aynı iken bugun 200 kadar eksik bilginiz var mı acaba ? para kazanma kapatıldı diye mi acaba mı ki öyle olsa kapananı ödüyor dye biliyorum ?
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] tamam hocam pm atıyorum skype adresiniz yok eğer iletirseniz eklerim skype'ye.
Ödemesi yatan var mı arkadaşlar ?
Yok Paypal bekliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.