Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

payooner ödemelerin hepsi bitti mi biri artık bi cvp versin bi zahmet :confused:

Paypal ödemeleri tamamlanmadı sanırım

Herkes aldımı o ayları kimse bisey yazmıyor bana sadece nisan ayı geldi

büyük çoğunluğu aldı...bir kaç kişi kendi hatasından alamadı,bir kaç kişi de eksik aldı...eksiğiniz varsa hubunuza direk bağladıysanız iletişim adresinden bildirin.

hubun konusuna yazın hocam.buraya yazıyorsunuz ,benim konuma yazıyorsunuz,hubun konusuna yazmıyorsunuz.hub yazdığınız yeri takip etmemiş olabilir,konusundan görünce geri dönüş yapacaktır.

paypalların hepsi ödendimi ? gelmeyen paypallar var. Hub'ım sizsiniz. odenmediise kanal li,nki belirtmeye gerek yok.ödendi ise email atarım zaten.

paypalların hepsi ödendimi ? gelmeyen paypallar var. Hub'ım sizsiniz. odenmediise kanal li,nki belirtmeye gerek yok.ödendi ise email atarım zaten.

hepsi ödenmedi sanırım.takip ettiğim kadarıyla eksikler var...
panelinizde ülke türkiye dışında ysa sorun olmadan gelmesi gerekir.gelmezse bizi yarın bilgilendirin ,ilgilenelim.

23 Eylül'de Payoneer için tekrar gönderim yapılacak.15-31 Eylül arası Paypal ödemeleri tamamlanacak.
Not:Biliyorum geniş bir tarih aralığı ama daha önce next week denilip de ödenmeyince MCN haklı olarak tarih vermekten kaçınıyor.

23 Eylül'de Payoneer için tekrar gönderim yapılacak.15-31 Eylül arası Paypal ödemeleri tamamlanacak.
Not:Biliyorum geniş bir tarih aralığı ama daha önce next week denilip de ödenmeyince MCN haklı olarak tarih vermekten kaçınıyor.

facebook sayfasında 11 eylül diyor 2 mesaj sonra tarih belli değil diyor anlamadım ki ? bu partnerin pp mi yoksa payoner sorunumu var ? illa ikisinden birisini hep sorunlu

Banada 15'ini tarih verdi. Ama geçikebilir de dedi. kesin konuşmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri