Stratejik etiket girme

one_of_others

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar

Simdiye kadar forumda pek aktif degilidim. Kendi capimda youtube isiyle ugrasiyorum. Allah'a sukur gunluk tiklama miktarim iyi 300 civarinda. Ama tbm 0.05

Biliyorum tbm yavas yavas artacak, ama su etiket girme isi beni cildirtiyor.

Forumda aratma yapip bu konuda daha once yazilanlari okudum. Serkan abinin soyledigi yontemi ( videoyla alakasiz getirisi yuksek 5 etiket girme) uyguluyorum. Asil sikinti yasadigim sey videoyla alakali hangi etiketleri girecegimi bilmemek. Komedi, dram , eglence , gibi basit seyler girmemeye calisiyorum. Adwords keywords tooldan kelimeler secmeye calisiyorum ama bir turlu etiketlerimden emin olamiyorum

Bu niche kelimeleri secmenin stratejisi nasildir ? Cok aratilan getirisi dusuk kelimeleri mi yoksa az aratilan getirisi yuksek kelimelerimi ( ki bu kelimelrin cogu videomla pek alakali olmuyor) kullanmak mi gerekir?

Deneme yanilma yontemi uygulamaya calismak neredeyse imkansiz. O kadar etiket icerisinden hangisinin getiriyi artirdigini veya azalttigini bulmak zor

Fikirlerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler

Not : Konuyu acarken alttaki konunun etiketleri kismiyla karsilastim. Mouse bir an keywords toola gitmedi degil :D

Merhaba,

Başlığınız, içeriğinizdeki sorunuz için teşekkür ediyorum. Bu şekilde sorununu net yazan ve tamamiyle forumda sorulması gereken soruları görünce seviniyorum. Konu hakkında bilgim yok fakat bu şekilde açtığınız konu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sorununa YouTube hakkında bilgisi olanlar cevap vereceklerdir. Bol kazançlar.

Seçtiğiniz niche kelimelerde reklam olup olmadını kontrol edin bunun için forumda paylaşılmış 1 2 site mevcut kelimeyi arattınız zaman. Reklam olup olmadını görüyorsunuz. Böylece boş etiket eklememiş olursunuz.

Bu siteden reklamları kontrol edebilirsiniz tıklama başı verilen tbm leride görebilirsiniz

Search Marketing Research & Tracking | SpyFu SEM Tools

Bol Kazançlar

Seçtiğiniz niche kelimelerde reklam olup olmadını kontrol edin bunun için forumda paylaşılmış 1 2 site mevcut kelimeyi arattınız zaman. Reklam olup olmadını görüyorsunuz. Böylece boş etiket eklememiş olursunuz.

Bu siteden reklamları kontrol edebilirsiniz tıklama başı verilen tbm leride görebilirsiniz

Search Marketing Research & Tracking | SpyFu SEM Tools

Bol Kazançlar

oncelikle tesekkurler ,

verdiginiz sitenin keywords tooldan farki nedir ? Bir de bahsettiginiz 'kelimeyle ilgili reklam' olup olmamasini; kelimeyi arattigimizda karsimiza cikan sablondaki advertisers ( reklam verenler ) sayisina gore mi yorumluyoruz

oncelikle tesekkurler ,

verdiginiz sitenin keywords tooldan farki nedir ? Bir de bahsettiginiz 'kelimeyle ilgili reklam' olup olmamasini; kelimeyi arattigimizda karsimiza cikan sablondaki advertisers ( reklam verenler ) sayisina gore mi yorumluyoruz

Mesaji cok acele yazmisim. Internette biraz arastirdim . Sitenin kulllanimini ve keywords tooldan farkini az cok ogrendim.

Soyle bir sorum olacak tamamiyle videomla alakali ama tbmsi dusuk bir etiket asla girmeyeyim mi (ornegin bir gol videosuna futbol , spor etiketleri girmek gibi). Yoksa etiketlerimin hepsi 'bedava mac izle', 'mac ozeti izle' gibi videomdan biraz alakasiz
ama tbm si daha yuksek etiketler mi olmali ? Bu dengeyi nasil kurmak lazim ?

Hocam 300 tıka 15$ kazanıyorsun daha ne istiyorsun :)

Tbm arttırmayı herkes yapamıyor. Öyle etiketleri girmekle de olmuyor. Aslında biraz da şans :D Kaç kanalın var bu arada ?

Hocam mesela ispanyadaki tren kazası. Bunu kalıplaşmış olarak değilde;

İspanyadaki tren kazası
İspanyadaki tren kazası neden oldu
İspanyadaki tren kazasında kaç ölü var

V.S V.S biz insanların merak ettiği tarzda etiketlerle yapabilirsin.

TBM arttırmak için aranma hacmi iyi, TBM'si orta düzey olan ve konunla alakalı kelimeleri seçebilirsin.

Başka kelimelerde seçebilirsin örneğin telefonla yapılan bir şakaya android etiketi girebilirsin ancak sağlıklı olmaz :D

Hocam 300 tıka 15$ kazanıyorsun daha ne istiyorsun :)

Tbm arttırmayı herkes yapamıyor. Öyle etiketleri girmekle de olmuyor. Aslında biraz da şans :D Kaç kanalın var bu arada ?

Allah'a sukrediyorum zaten tiklanmam icin. Cok kanalim yok, Iki kanalim vardi biri bugun kapanmis (sinirdaydi zaten) . Yuksek Tbmler de gozum yok. Sadece forumda insanlarin etiket girmenin onemi ve tbm yi etkilerini okudum. Akil danisayim dedim

Hocam mesela ispanyadaki tren kazası. Bunu kalıplaşmış olarak değilde;

İspanyadaki tren kazası
İspanyadaki tren kazası neden oldu
İspanyadaki tren kazasında kaç ölü var

V.S V.S biz insanların merak ettiği tarzda etiketlerle yapabilirsin.

TBM arttırmak için aranma hacmi iyi, TBM'si orta düzey olan ve konunla alakalı kelimeleri seçebilirsin.

Başka kelimelerde seçebilirsin örneğin telefonla yapılan bir şakaya android etiketi girebilirsin ancak sağlıklı olmaz :D

Tesekurler. Ben hic boyle denememistim. Uzun cumleler yazmaktan korkmustum hep. Bu arada denedim spyfu da "spain train accident" ve turevlerini hic bir sey cikmadi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri