Su Faturası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Konu biraz ilginç olcak ama bu ay su faturası %40 fazla gelmiş aşa yukarı aynı kullanamamıza göre... sizde durum ne

Not:Bizle beraber tüm bina da aynı durum

bize faturayla değil de su saatlerini değiştirterek giydirdiler bu ay

Bayramda felan yazmadılar 9-10 günlük fazla gelmiş olabilir.

Doğu'da millet elektrik faturasını ödemiyor bize yapılan muammeleye bak haram zıkkım zeyir olsun aç k.

yenı değil 5 6 aydır izmirdede iyi giydiriyorlar zehir zıkkım olsun

siz fatura diyorsunuz,biz napalım :D haberlerde denk gelmişsinizdir heralde,biz musluktaki suyu hiç kullanamıyoruz 15 gündür k.maraş/elbistanda.. suya bişey karışmış,ne oldugu dahi tam olarak belli degil yani net bişey söylemiyorlar.abdest alsan,banyo yapsan hastalanıyorsun.hastaneler dolup taşıyor hala normale dönmedi.140k nüfusun 90k sına yakınını zehirlediler ki geriside hazır su içen,köyde yer altından kendi suyunu çıkaranlardır.buna karşılık bu ay bizden para almayacaklarını açıkladılar.bizim parayı size ödetiyorda olabilirler :D

siz fatura diyorsunuz,biz napalım :D haberlerde denk gelmişsinizdir heralde,biz musluktaki suyu hiç kullanamıyoruz 15 gündür k.maraş/elbistanda.. suya bişey karışmış,ne oldugu dahi tam olarak belli degil yani net bişey söylemiyorlar.abdest alsan,banyo yapsan hastalanıyorsun.hastaneler dolup taşıyor hala normale dönmedi.140k nüfusun 90k sına yakınını zehirlediler ki geriside hazır su içen,köyde yer altından kendi suyunu çıkaranlardır.buna karşılık bu ay bizden para almayacaklarını açıkladılar.bizim parayı size ödetiyorda olabilirler :D

oranın belediye başkanı hala koltuğunda oturuyorsa ...

herşey zamlandı bu da zamlanmıştır. Doğuda malum ırk beleşe kullanıyor herşeyi. Vallahi ülkemi seviyorum ama ilk fırsatta başka ülkeye gidicem.

Yüksek gelen fatura + ateş + üşüme + ishal + kusma + dolup taşan hastahaneler ve röportaj verip kapalı su içip bakın ben içiyorum hiçbirşey yok suda içebilirsiniz diyen bir belediye başkanı =) Tabiki ankara =)

oranın belediye başkanı hala koltuğunda oturuyorsa ...

adam 2 gün hazır şu 5 litrelik sulardan dagıttı halka hocam,halk sürekli yaşa başkanım,varol başkanım diye geziyor ortalıkda.bu haltı yiyen adamlara laf ettirmiyorlar.gidip hastanedeki doktora,hemşireye sataşıyorlar onun yerine.kendini hasta edenden degil,iyileştirmeye çalışandan çıkarıyorlar acısını :)

adam 2 gün hazır şu 5 litrelik sulardan dagıttı halka hocam,halk sürekli yaşa başkanım,varol başkanım diye geziyor ortalıkda.bu haltı yiyen adamlara laf ettirmiyorlar.gidip hastanedeki doktora,hemşireye sataşıyorlar onun yerine.kendini hasta edenden degil,iyileştirmeye çalışandan çıkarıyorlar acısını :)

bu böyle geldi böyle gider

bence ıtıraz edın..
benım elektrık faturam ıkı kez yanlıs yazıldı.. mesela f1,f2,3 degerlerı varsa saatte ve elekrıkten anlayan yazan vatandas geldıgınde f1 ı yazacagına sagolsun alakasız olan f3 u yazmıs 3 ayda kullanmayacagım fatura geldı..kuzu kuzu odemek yerıne aradım ıtıraz ettım soledır boyledır dedıler..arkadas heray ne odedıgımı ben bılıyorum dedım bukadar artıs nprmal degıl sız soyleyın bakalım hangı degerlere bakıcaz dedım soyledıler.
sonra baktım adamalr yanlıs yere bakıp fatura kemsısler aceleyle.. ve 70 tllık fatura olmus sana 270 tl.. duzelttırdım.. savunmaları su,gelecek ay baktıkalrında okadar yakmadıgınız bellı olurdu dedıler gecen ayın yanlıs kesılmıs tutarına ulasılmadıgı ıcın odeme cıkmazdı dedıler..tamamda neden ben toptan erken odeme yağmıs oluyumda paramı ıslettırıp daha fazla kazandırıyım...

1- Hocam Su kaçağın vardır. Görünür bi yerde yani musluklarda olmasa bile örneğin klozetin gözükmeyen yerinde vardır.

2- Suyu Okuyan eleman yanlış okuma yapmış olabilir. Faturanızdaki son endeksle saatinizi kontrol edin.

Aynı durum bizdede var. normalde 40 ile 45 arası gelen fatura 70 lira gelmiş bu ay. Tuhaflık var

Biz kartlı kullanıyoruz karttaki para çok erken bitti babam gitti itiraz etti 10 ton su yüklediler :)

Aynı durum bizdede var. normalde 40 ile 45 arası gelen fatura 70 lira gelmiş bu ay. Tuhaflık var

1- Hocam Su kaçağın vardır. Görünür bi yerde yani musluklarda olmasa bile örneğin klozetin gözükmeyen yerinde vardır.

2- Suyu Okuyan eleman yanlış okuma yapmış olabilir. Faturanızdaki son endeksle saatinizi kontrol edin.

Biz kartlı kullanıyoruz karttaki para çok erken bitti babam gitti itiraz etti 10 ton su yüklediler :)

yaz aylarında su fiyatlarında genel artış oluyor bu aydan itibaren düzelir diye umuyorum

arkadaşlar sadece biz de değil bina da %40 gibi bir artış var grup yapmışlar resmen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri