Su Faturası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz fatura diyorsunuz,biz napalım :D haberlerde denk gelmişsinizdir heralde,biz musluktaki suyu hiç kullanamıyoruz 15 gündür k.maraş/elbistanda.. suya bişey karışmış,ne oldugu dahi tam olarak belli degil yani net bişey söylemiyorlar.abdest alsan,banyo yapsan hastalanıyorsun.hastaneler dolup taşıyor hala normale dönmedi.140k nüfusun 90k sına yakınını zehirlediler ki geriside hazır su içen,köyde yer altından kendi suyunu çıkaranlardır.buna karşılık bu ay bizden para almayacaklarını açıkladılar.bizim parayı size ödetiyorda olabilirler :D

Aynisi kayseride olmustu saka yapmiyorum yasli bir insan ölmus suyun topladnigi yerdemi nede adamami acirsin herkesin mikrop ve hastalik kaptiginami.birkerede hayvan ölmüstü..umarim aynisi diildir

bugün de elektrik faturası geldi baya fark var geçen ay ile

bizim tüm şehirde %100 zam oldu 50 gelen faturalar 100 gelmeye başladı 3 aydır

Bu suriyelilerin tüm masraflarını bizim sırtımıza sardılar asdlkjaslkmsdlksmdalkdasm :D

Aynisi kayseride olmustu saka yapmiyorum yasli bir insan ölmus suyun topladnigi yerdemi nede adamami acirsin herkesin mikrop ve hastalik kaptiginami.birkerede hayvan ölmüstü..umarim aynisi diildir

aynı mı bilmiyorum hocam,kayseriyide duydum ama aynı mı tam bi bilgim yok.buradada ölen oldu.üstelik bizim burada ilk degil bu.kaski saolsun 2 ayda bi zehirliyor bizi.6 ay önce bi olay oldu,bisürü insan zehirlendi.araştırdılarki suya bişey olmuş,balıklar hep zehirlenmiş ve o balıkları yiyenlerde aynı şekilde zehirlendi tabi.ondan 2 ay sonra suya yine bişey oldu,bisürü insan zehirlendi yine ama en çok son denemede bayagı bi insan magdur oldu işte.aynı anda 90 bin civarı insanın zehirlendigi bi başka olay duymadım ben şahsen.kaski resmen bizi tarihe geçirme niyetinde :D şimdide bu oldu işte muntazaman 2 ayda bi kesin zehirliyor kaski bizim bu tarafı.üzerimizde deney mi yapıyorlar nedir :)

Sen önce bir adam gibi elektrik ver doğuya ondan sonra bak bakalım kaçak kullanan kalıyormu.Günün yarısından fazlası elektrik kesintisi ,kontrol etme çalışma yapma sonra neden kaçak kullanıyorsun de, oldu canım havaya atacak parası vardı sanki çiftçinin , yarısı çiftçi zaten kaçak kullananların.Ayrıca malum ırk diyen arkadaş ve destekçileri keşke malum kafalarınız olmasa da bizde adam gibi türkiye görsek.

Sen önce bir adam gibi elektrik ver doğuya ondan sonra bak bakalım kaçak kullanan kalıyormu.Günün yarısından fazlası elektrik kesintisi ,kontrol etme çalışma yapma sonra neden kaçak kullanıyorsun de, oldu canım havaya atacak parası vardı sanki çiftçinin , yarısı çiftçi zaten kaçak kullananların.Ayrıca malum ırk diyen arkadaş ve destekçileri keşke malum kafalarınız olmasa da bizde adam gibi türkiye görsek.

eğer elektrik faturasını adam gibi ödeseydiler elektrik böyle gidip gelmez napcak ihaleyi alan firma ?

Sen git elektriği kaçak kullan, karı kız ticareti yap, bol bol uyuşturucu yetiştir ülkeyi zehirle vs vs .. napcaktık iyi mi yapıo dicektik ?

eğer elektrik faturasını adam gibi ödeseydiler elektrik böyle gidip gelmez napcak ihaleyi alan firma ?

Sen git elektriği kaçak kullan, karı kız ticareti yap, bol bol uyuşturucu yetiştir ülkeyi zehirle vs vs .. napcaktık iyi mi yapıo dicektik ?

yalan atma , her konu da kürtlere karşı kinini kusuyorsun biraz adam ol.

yalan atma , her konu da kürtlere karşı kinini kusuyorsun biraz adam ol.

kardeş benim kürtlerle ne sorunum olcak en yakın arkadaşım kürt benim ben söz de barış güvercinlerine söylüyorum ayrıca bunun yalan olmadını ikimiz de biliyoruz kendini kandırma ;)

kardeş benim kürtlerle ne sorunum olcak en yakın arkadaşım kürt benim ben söz de barış güvercinlerine söylüyorum ayrıca bunun yalan olmadını ikimiz de biliyoruz kendini kandırma ;)

seninle arkadaş olan kürdün ben , adamın namusuna sövüyorsun birde arkadaş oluyorsun senin kafadan da bu beklenir zaten.

seninle arkadaş olan kürdün ben , adamın namusuna sövüyorsun birde arkadaş oluyorsun senin kafadan da bu beklenir zaten.

Boşuna ugraşma arkadaş forumun trollerinden biri.Bayağıdır takip ediyorum ben bunu yazdığı hiçbir mesajında doğru dürüst bir cevabı yok.Kendisinin ne yazdığından haberi bile yok.Ama hakkını yemeyeyim güzel post kasıyor.

Ayrıca malum ırk diyen arkadaş ve destekçileri keşke malum kafalarınız olmasa da bizde adam gibi türkiye görsek.
şu kısmına tamamen katılıyorum benim bir sürü kürt arkadaşım var ülkesini seven vatanını seven hatta 1 tanesi polis :)
bu kafadaki insanları takmayacaksın çünkü geneli yüzsüz olurlar etraflarında hiç kürt arkadaşları yokmuş gibi orada burada malum ırk yazarlar.
Keşke forumda blocklama gibi birşey olsaydıda tamamen kurtulabilseydim bu kafalardan.

Ayrıca bu kelime yüzünden zamanında çok tartışma çıktı bu kelimeyi kullananlar nasıl ceza almıyor onada şaşırıyorum.

Bazı arkadaşlar yine ırkçılık yapıyor bende Doğu'da yaşıyorum elektrik faturamı da takır takır ödüyorum arkadaşım genelleme yapmadan konuş. İnsan her yerde insandır. Kansızlık varsa Batı'da da kaçak elektrik kullanır Doğu'da da! Su konusuna gelince Bingöl'de yaşıyorum ve burada su sıkıntısı olmadığı için aylık 5 10 tl gibi bi miktar ödüyorum.
Önceki faturanız ile karşılaştırın isterseniz vergilerde veya su fiyatında bir değişiklik yapılmış olabilir veya kurban bayramında harçlık fazla toplanmıştır belediye de topladıklarınızı sizden toplamaya çalışıyor.

Boşuna ugraşma arkadaş forumun trollerinden biri.Bayağıdır takip ediyorum ben bunu yazdığı hiçbir mesajında doğru dürüst bir cevabı yok.Kendisinin ne yazdığından haberi bile yok.Ama hakkını yemeyeyim güzel post kasıyor.

Sabit fikirli oldun için hangi kaba sığdıracağını şaşırıyorsun

ben nerde namasuna sövmüşüm kardeş sen iyi misin

şu kısmına tamamen katılıyorum benim bir sürü kürt arkadaşım var ülkesini seven vatanını seven hatta 1 tanesi polis :)
bu kafadaki insanları takmayacaksın çünkü geneli yüzsüz olurlar etraflarında hiç kürt arkadaşları yokmuş gibi orada burada malum ırk yazarlar.
Keşke forumda blocklama gibi birşey olsaydıda tamamen kurtulabilseydim bu kafalardan.

Ayrıca bu kelime yüzünden zamanında çok tartışma çıktı bu kelimeyi kullananlar nasıl ceza almıyor onada şaşırıyorum.

emin ol burdaki yazdıklarıma benzerini yüzüne karşı söylemişimdir hatta bu forum'a bi kaç defa girdi youtube u öğrenmek için forum da takıldı

Son olarak malum ırk ı ben yazmadım ama ben her ırk'ın aynı oldunu düşünen bi insan değilim bunu sadece ben söylemiyorum tarihteki en insancıl filozoflar dahi yazdıkları yazılar da ırk ayrımı yapmışlardır
(bunu türkleri yada başka milleti övmek için söylemiyorum)

Sonuç olarak:Her ırk aynı değildir bazı ırklar yerinde saymış bazı ırklar hem insani yönden hem de zeka yönünden kendini geliştirmiştir.. bu benim düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri