Su Faturası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su fatuasını bilmem ama bize elektrik faturası kol gibi geldi
nedenide belli açıkcası

Bunlar benim lafım değil Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanının lafları

'Mülteciler için şu ana kadar 25 milyar dolar harcadık' - Memurlar.Net
Erdoğan: "Kürtler elektrik parası vermiyor maalesef" - Çağdaş Ses

o zaman partisin deki 70 kürde sorsun

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

ben nerde namasuna sövmüşüm kardeş sen iyi misin

karı kız ticareti ?

Bazı arkadaşlar yine ırkçılık yapıyor bende Doğu'da yaşıyorum elektrik faturamı da takır takır ödüyorum arkadaşım genelleme yapmadan konuş. İnsan her yerde insandır. Kansızlık varsa Batı'da da kaçak elektrik kullanır Doğu'da da! Su konusuna gelince Bingöl'de yaşıyorum ve burada su sıkıntısı olmadığı için aylık 5 10 tl gibi bi miktar ödüyorum.
Önceki faturanız ile karşılaştırın isterseniz vergilerde veya su fiyatında bir değişiklik yapılmış olabilir veya kurban bayramında harçlık fazla toplanmıştır belediye de topladıklarınızı sizden toplamaya çalışıyor.

kardeş yanlış anlama olmasın illaki vardır ödeyenler ama geneli ödemiyor
Hatırlarsın bu tane söz de barış güvercini millet vekili biz elektrik faturası ödemiyoruz siz de ödemeyin demişti umarım kimlere söydimi anlamışsındır

Sabit fikirli oldun için hangi kaba sığdıracağını şaşırıyorsun

ben nerde namasuna sövmüşüm kardeş sen iyi misin

emin ol burdaki yazdıklarıma benzerini yüzüne karşı söylemişimdir hatta bu forum'a bi kaç defa girdi youtube u öğrenmek için forum da takıldı

Son olarak malum ırk ı ben yazmadım ama ben her ırk'ın aynı oldunu düşünen bi insan değilim bunu sadece ben söylemiyorum tarihteki en insancıl filozoflar dahi yazdıkları yazılar da ırk ayrımı yapmışlardır
(bunu türkleri yada başka milleti övmek için söylemiyorum)

Sonuç olarak:Her ırk aynı değildir bazı ırklar yerinde saymış bazı ırklar hem insani yönden hem de zeka yönünden kendini geliştirmiştir.. bu benim düşüncem

Ne sabit fikri kardeş iyimisin sen. Bazı ırklar üstün falan ne ayaksın orasıda ayrı dava. Sana mı kaldı kimi ırk yerinde sayıyor kimi ırk yükseliyor. İşte dünyadaki savaşların dökülen kanların nedeni bu ırk davası. Sen kendi ırkını yüksek yada başka ırkın düşük olması fikrini nerden alıyorsun. Yıl olmuş 2016 ama senin kafa hala Adolf Hitler kafası.

Ne sabit fikri kardeş iyimisin sen. Bazı ırklar üstün falan ne ayaksın orasıda ayrı dava. Sana mı kaldı kimi ırk yerinde sayıyor kimi ırk yükseliyor. İşte dünyadaki savaşların dökülen kanların nedeni bu ırk davası. Sen kendi ırkını yüksek yada başka ırkın düşük olması fikrini nerden alıyorsun. Yıl olmuş 2016 ama senin kafa hala Adolf Hitler kafası.

Asıl sen hala yıl olmuş 2016 hala daha ırk ların aynı olduna inanıyosun ya helal olsun sana
Benim ırkçılım Adolf Hitler gibi değil hemen bi kaba sığdırmaya çalışma ben her ırkın aynı olmadını ama her ırkın belli bir yaşam düzeyine hakkı olduna inanıyorum..Neyse barış güvercini daha fazla tartışmaya gerek yok bedava elektrik kullanmaya devam.. her fatura ödedim de sövüyorum saten

Asıl sen hala yıl olmuş 2016 hala daha ırk ların aynı olduna inanıyosun ya helal olsun sana
Benim ırkçılım Adolf Hitler gibi değil hemen bi kaba sığdırmaya çalışma ben her ırkın aynı olmadını ama her ırkın belli bir yaşam düzeyine hakkı olduna inanıyorum..Neyse barış güvercini daha fazla tartışmaya gerek yok bedava elektrik kullanmaya devam.. her fatura ödedim de sövüyorum saten

o zaman ülkede senden daha çok vergi veren herkeste sana sövsün çünkü sende bir nevi onların parasını yiyorsun , ülkeye ne katkın olmuşta 1 faturayla tatava yapıyorsun , senden çok şey isteyen de yok beynini kullan yeter.

o zaman ülkede senden daha çok vergi veren herkeste sana sövsün çünkü sende bir nevi onların parasını yiyorsun , ülkeye ne katkın olmuşta 1 faturayla tatava yapıyorsun , senden çok şey isteyen de yok beynini kullan yeter.

Sen benim vergi verip vermedimi nerden biliyon ?'' Sen den çok vergi veren sana sövsün nedir arkadaş'' senin seviye baya yerler de seninle tartışmam küçük bir cocuğu dövmem gibi olur onun için tamam kardes haklısın

Sen benim vergi verip vermedimi nerden biliyon ?'' Sen den çok vergi veren sana sövsün nedir arkadaş'' senin seviye baya yerler de seninle tartışmam küçük bir cocuğu dövmem gibi olur onun için tamam kardes haklısın

bu söylediklerinin hepsini kendine söylediğinin farkında değilsin.
sana daha fazla açıklama yapmayacağım
sadece şu ;
"malum ırk kaçak elektrik kullanıyor"

bunun sana ne zararı var yani kaçak elektirk kullanan adamın sana ne zararı var ? ben söyliyim vergi !!!!!!!

sadece şu ;

bunun sana ne zararı var yani kaçak elektirk kullanan adamın sana ne zararı var ? ben söyliyim vergi !!!!!!!

ya sen o kadar mantıksız şey söylüyosun ki o fazla vergi ödeyen adam bu ülkede para kazanmıştır bunun da belli yüzdesinden vergi öder senin yaş büyük ihtimal küçük eğer öyle değilse senin beyin yanmış

sadece şu ;

Usta malum ırk diyerek benim de canımı sıktılar. adamın kaçak kullanıp kullanmadığı kimseyi ilgilendirmez günahına katlanıyorsa kimseye laf düşmez . Ama milletin ırkıyla dalga geçilmesi bence kaçak elektrik kullanmaktan daha vahşilik . Bir b. bildikleri yok konu açıldı mı doğu şöyledir doğu böyledir diye boş konuşmaya başlarlar sanırsın doğuda yaşayan onca insan doğunun ne oldugunu bilmiyor da onlar biliyor.Ben 20 yaşındayım ilk defa bu sene doğudan taşınıp istanbula geldim daha önce tatile bile çıkmadım hiç . Hiç de doğuda uyuşturucu karı kız ticareti yapan görmedik ama sözde ballaya ballaya anlattıkları batının ne oldugunu gördük böyle giderse çocuklarımızın terbiyesi için bile olsa memlekete döneceğiz.

Usta malum ırk diyerek benim de canımı sıktılar. adamın kaçak kullanıp kullanmadığı kimseyi ilgilendirmez günahına katlanıyorsa kimseye laf düşmez . Ama milletin ırkıyla dalga geçilmesi bence kaçak elektrik kullanmaktan daha vahşilik . Bir b. bildikleri yok konu açıldı mı doğu şöyledir doğu böyledir diye boş konuşmaya başlarlar sanırsın doğuda yaşayan onca insan doğunun ne oldugunu bilmiyor da onlar biliyor.Ben 20 yaşındayım ilk defa bu sene doğudan taşınıp istanbula geldim daha önce tatile bile çıkmadım hiç . Hiç de doğuda uyuşturucu karı kız ticareti yapan görmedik ama sözde ballaya ballaya anlattıkları batının ne oldugunu gördük böyle giderse çocuklarımızın terbiyesi için bile olsa memlekete döneceğiz.

benim de tek sevindiğim nokta bu tür insanlar sadece klavye başında türüyor.İstanbul da doğdum büyüdüm bu yaşıma kadar hiç kimseyle bu tarz tartışmalara girmedim.

nasıl kendine kullanıyor?? ooo ş... k... yüzünden biz ödüyoruz gitsin kendine günah işlesin gelmişsiniz burda savunuyosunuz sırf kürt oldukları için bırakın bu işleri siz ırkçısınız da haberiniz yok

https://www.youtube.com/watch?v=mOFcWxT0cvQ

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri