şu ********i şikayet edin !!!

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ********i şikayet edelim .!!!

+18 !!

Sakın bu videolarla ne işiniz var diye düşünmeyin !!!

bana bir arkadaşım gösterdi (bayan arkadaş) . Oda şans eseri görmüş.youtube konusunda bilgili olduğum için bana gönderdi linki

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 gün önce yüklenmiş ve sadece 100 izlenim alan videoyu nasıl buldunuz hocam ? merak ediyorum
edit : 100 izlenimi de forumdan almıştır.

Son düzenleme:
1 gün önce yüklenmiş ve sadece 100 izlenim alan videoyu nasıl buldunuz hocam ? merak ediyorum

bana bir arkadaşım gösterdi (bayan arkadaş) . Oda şans eseri görmüş.youtube konusunda bilgili olduğum için bana gönderdi linki Konuyu saptırmayın !!

vay orul orul or***********. şikayet edelim bilişime hapise mi atıyorlar napıyorlarsa yapsınlar

bana bir arkadaşım gösterdi (bayan arkadaş) . Oda şans eseri görmüş.youtube konusunda bilgili olduğum için bana gönderdi linki Konuyu saptırmayın !!

Hocam ben üstüme düşeni yaptım videoyu şikayet ettim. Eğer yanlış bir düşüncem varsa sizden şimdiden özür diliyorum. Başkasının gönderdiğinin kanıtını yetkili arkadaşlara göndermenizi istiyorum

Hocam ben üstüme düşeni yaptım videoyu şikayet ettim. Eğer yanlış bir düşüncem varsa sizden şimdiden özür diliyorum. Başkasının gönderdiğinin kanıtını yetkili arkadaşlara göndermenizi istiyorum

Sorun değil hocam siber suçlara şikayet ettim. Umarım bu o.ç geberir.

Bildirilen sorun:
Şiddetli/tiksindirici içerik > Hayvanlara kötü muamele
Seçili zaman damgası:
1:23
Ek ayrıntılar:

isteyene videoyu özelden gönderin.. bu tarz paylaşımlar yasak

hocam yasak diyorsunuz da bir çok kişi şikayet edilsin bu video kaldırılmalı. Çocuklar var , kadınlar var , insanlar var youtube de

evet burada paylaşmak yasak.. youtube'da çocuklara şiddet cinsellik konusunda zarar verecek binlerce video var bu videoların hepsini burada paylaşıp şikayet etmemiz imkansız..

Arkadaşlar bu ********i şikayet edelim .!!!

+18 !!

https://www.youtube.com/watch?v=Nka_NdzVNH0

Sakın bu videolarla ne işiniz var diye düşünmeyin !!!

bana bir arkadaşım gösterdi (bayan arkadaş) . Oda şans eseri görmüş.youtube konusunda bilgili olduğum için bana gönderdi linki

paylaşım yasak dememe rağmen neden tekrar paylaşıyorsunuz?

tekrarı halinde sınırsız uzaklaştırılacaksınız..

nasıl bir dünya be arkadaş ... bu insanlar toplum içinde cırıt atarken nasıl büyütecez yavrularımızı.... paylaşmanda ayrı bi saçmalık halen kendime gelemedim ..çok iğrenç bir durum

Paylaştığın içeriklere dikkat et !!! mod kaldırıyor sen inadına yüklüyorsun, Linki btk ya gönder, youtebe dan şikayet et, her iğrenç video burda paylaşılsa çöplük olur burası, 1 hafta uyarı cezası verdim konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri