Şu rezilliğe bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bunlar da çüke sürülecek akıl yok allah için tamam kadınlara saygımız sonsuz her türlü kadına şiddeti en ağır şekilde cezalandıralım ama bu yaptıkları eşkıyalık değil de nedir? Belki adam suçsuz. Cahil insanlar topluluğu.

fft16_mf6269656.Jpeg

böyle bir hak arayışı yok ya. Adamın tacizci oldugunu kim belirlemiş. Mahkeme kararı falan mı var. Yaptıkları baştan aşağı suç. Bunun bir gurup erkeğın bir kadına iftira atmasından ne farkı var. Bir şey yapıyorsan düzgün yap. Oradaki hoca ne yapacağını şaşırıyor. Adam da ne yapsın otoritesi var sınıfta. Bir görevi var okulda.

not: tacizciyi görmemiştim kızlar haklı :D

Benim asıl merak ettiğim bu taciz olayı nasıl gerçekleşti? Bunun bilgisine ulaşabilen var mı?

2-3 ergen kız toplanmış beyinleri yıkanmış iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar, kadın haklarını savunmalılar fakat bu şekilde değil.

ülke de hak var hukuk var bu neyin kafası.

yapılmıştır veya yapılmamıştır bilemem ama yıllardır üniversitelerde çıkan sıkandallar, denetleyin denetleyin diye diye dilimde tüy bitti,
tabii üniversiteler özerk (!)

tacizciler tecavüzcüler en ağır cezayı alsın buna hemfikiriz yanlış anlaşılmasın.

Bunlar hep ''femen'' grubunun etkileri.. Bu videoda haklıyken nasıl haksız duruma düşülebilir bunu izlemiş olduk..

Kadın haklarını şiddetle koruyolar çok ilginç.. Ellerinde ki kozu daha iyi kullanabilirlerdi. Çığırtkanlık yapınca nedense çok sıradan ve itici geliyor. Olayı kesinlikle kınıyorum ama bu tavırda davrananlara destek olasım gelmedi hiç.

2-3 ergen kız toplanmış beyinleri yıkanmış iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar, kadın haklarını savunmalılar fakat bu şekilde değil.
aynen öyle en ufak bişe olsun ellerinde bişe ortalıgı galyana getirerek bagırıyorlar neden yaparlar anlamam aslında bunlara düşen aldıkları kültür eğitimleri ile hak ve hukuk yolunda aramakdır ders basarak kantin basarak değil.

?

Yemin ediyorum videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu ekranın içine girip o ucubelerin saçını başını yolmak istedim. zihniyetsiz yaratıklar, ders yapan bir hocaya yaptıkları harekete bak. O hocaya kurban olun siz adam gibi adam o. aşağılık yaratıklar kadın görünümlü şeytan yavruları. delirdim ya yok böyle bir şey. nerde kaldı "BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM" ÖĞRETİSİ MANTIĞI ZİHNİYETİ GÖRÜŞÜ. Taciz yapılmışsa herşeyin yolu yordamı var. çok mu tepki verdim bilmiyorum ama dua etsinler o dersteki öğrencilerden biri ben değildim.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

sınıfı terk ederkende zılgıt çekiyorlar boğazınıza yılan kaçsında nefes alamayın emi

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

zavallılar

Gerizekalılar bir hocaya nasıl böyle davranabilir bunlar ya ? ulan ne olursa olsun o senin hocan o senin büyüğün önce bir izin iste..Bunlarla aynı nesilden olmaktan utanıyorum

Bir insanın hakkını savunması demek başka bir insanın hakkını gasp etmesi anlamına gelmemeli gerçekten yazık.

Kadına şiddet gösteren, taciz edenler ayrı , kadın hakkını savunanlar ayrı mal. Eğitim - öğretimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlatmışlar..

Bu tipler feminizim diyip orasını burasını açıp,bütün erkekler ölsünn diyen kişiler

Ne kötü ki bu eylemi başlatanlardan biri de benim kız arkadaşım. :D Ulan ya dün baya kavga etmiştim bu konuyla alakalı olay buralara kadar gelmiş demek. Yuh yani!

Yanlış şeyler bunlar, Eğer bir taciz varsa ortada polise gidip şikayetçi olabilirsiniz.Böyle dersi bölmek, okulda huzuru bozmak yanlış işler bence...

Bu tipler genelde "arkadaşlar şurada eylem var hadi hobaaa gidiyoruz" diye sorgusuz sualsiz dalan tipler. Akıl, fikir, izan sıfır. Taciz varsa muhakkak cezasını bulmalı ama bu holiganca hocaya ona buna saldırıyla olmaz. Utanmadan birde hoca şiddet uyguladı diyorlar. Yahu arkadaş hepiniz tükürseniz adam denizde boğulacak, adamın üzerine yürüyorsunuz resmen. Şiddeti uygulayan siz misiniz yoksa neye uğradığını anlamayan hoca mı? Allah akıl fikir versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri