Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes hukukçu olmuş bakıyorumda, bide sol görüşlü onlar teröriste benziyorlar tarzı mesaj atanlar varki sorma gitsin, aptal 1 video izleyip hemen görüş sahibi oluyorsunuz maşallah, akıllı bir adam olayı bir araştırır akdeniz üniversitesinde bu taciz olayı daha önce defalarca protesto edildi, hep aynı şahıs protesto edildi, dekanla , rektörle görüşüldü, ama rektör oralı bile olmadı, adam bir soruşturma bile başlatmadı,
şimdi polis, hukuk vs diyenlere ufak bir bilgi vereyim, öyle uzaktan bakmakla veya üni okumakla bilgi sahibi olunmaz, rektörler üniversitenin cumhurbaşkanı gibidir, kendisinin izni olmadan polis giremez okula, adli soruşturma açılamaz, konuyla direkt olarak rektörlük ve senato ilgilenir,
malum rektör olayla ilgilenmemiştir,
zaten hali hazırda rektörde bir ton soruşturma geçiren bir adamdı ve daha 3-5 saat önce görevinden alındı yök tarafından, videodaki tüm arkadaşları tebrik ediyorum, sadece sınıfa girmeleri abartı olmuş, çıkışta bildiri dağıtımı ve afişleme yeterli olacaktır diye düşünüyorum,
dipnot: öyle bir ülke olduk ki, ne yazık ki şu kadınlar kapalı , türbanlı olsaydı, medya ayağa kalkardı, tekbir nidalarıyla okul basılır, seferberlik ilan edilirdi adeta, bu mesajı hiç eleştirmeyin, yerlerde sürüklenerek kelepçelenen kadınlara demediklerini bırakmayanlar, 2 tane türbanlı kelepçelendi diye emniyet müdürünü açığa aldı. kadınların yerinde olsam bir sonraki eylemi türbanla yaparım.
Eğer ortada T*cavüz Varsa T*cavüze t*cavüzle karşılık vermişler Allah akıl fikir versin eğer haklılarsada bu dakikadan sonra o çocuk tazminat almassa ben neyim
[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] aynen hocam valla video izlerken acayip gerildim boğazıma birşeyler oldu kıyamadım hocaya
[MENTION=7879]Throck[/MENTION] Sanada Türban Giymek Çok Yakışır Zati Kafana Takma![]()
İfşa etmek güzelde bu mantık yanlış. Hangi çağda yaşıyoruz arkadaş.. Sınıf basıp hocanın üstüne yürüyorlar falan.. Gidin polise şikayet edin. Yada üniversite önünde ders çıkışı ifşa edin. Sınıf basmak nedir ya? Bence burada hoca dışında herkes suçlu..
Eğer ortada T*cavüz Varsa T*cavüze t*cavüzle karşılık vermişler Allah akıl fikir versin eğer haklılarsada bu dakikadan sonra o çocuk tazminat almassa ben neyim
[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] aynen hocam valla video izlerken acayip gerildim boğazıma birşeyler oldu kıyamadım hocaya
[MENTION=7879]Throck[/MENTION] Anlıyorumki Türbanlılar Fazla germiş seniNO PROBLEM Sanada Türban Giymek Çok Yakışır Zati Allah bir gün inşallah nasip eder kafana takma kardeşim
![]()
İnsanoğlu hayalleri uğrunda savaşır umarım birgünde seni arzuladığın şekilde görürüz
![]()
tamam, mesajını editleyip durma benim türbanlılarla bir derdim yok, ben ideolojik bir eleştiri yaptım, gerci suç bende herkesin bunu anlayabilecek kapasitede olmasını zannetmişim, koca mesajdan sadece türban temasını çıkartman bilinç altını gösteriyor zaten, daha fazla muhattab olmayalım.
Adamın orada söylemek istediği, sol görüşlü kadınlar kelepçelenip yerlerde sürüklenerek zorba bir şekilde polis arabasına hayvan tıkar gibi koyulunca bir problem yok fakat türbanlı kadınların kelepçelenmesi üzerine görevlilerin açığa alınması. Madem ki olaya dinden gireceksin Hz. Ömer'i örnek alın. Lafa geldimi sizden dindarı yok ama adalete geldimi sizden olmayan herkes ölsün. He canım olur.
İfşa etmek güzelde bu mantık yanlış. Hangi çağda yaşıyoruz arkadaş.. Sınıf basıp hocanın üstüne yürüyorlar falan.. Gidin polise şikayet edin. Yada üniversite önünde ders çıkışı ifşa edin. Sınıf basmak nedir ya? Bence burada hoca dışında herkes suçlu..
[MENTION=12512]Serkan1905[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] Ben ne diyorum siz nediyorsunuz serkan kardeşim ne dediğinin sen bile farkında değilsinki gelmişin laf yapıyon gerçi suç Bende Allah herkese Akıl Verdiğini Zannetmiştimte yanılmışım
[MENTION=12512]Serkan1905[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] Allah umduğunuza nail eylesin diyorum sıkmayın canınızı rahat olun
katılıyorum size sevgili kardeşim böyle bir durum varsa dışlıyorum ama herşeyin bir adabı var hukuk var bu şekil çok ayıp olmuş haklıyken haksız duruma düşmüşler
ahahah hocanın yerinde olsam taciz ede ede çıkartırım onları sınıftan
dersi basmak neymiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.