Şu saatten sonra quiz ile çalışılır mı ?

MKunkcu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun süredir bu işten uzağım geri dönmek istiyorum ancak adsense ile çalışmak istemiyorum. Partner arıyorum ve sanırım birtek quiz iyidi oda şuan sorunlumu ? Girsek paramızı alamazmıyız ?

Kanal baglama yerleride kalmis sanirim join yada add new channel kisimlari gorunmuyordu

bence quiz cavlağı çekti. yeni gelen kurala göre quiz 1000 kapanmada yeni kanal alamayacak bu yüzden elindeki kanalları tutmaya çalışabilir ya da komple hepsini atabilir.

quiz için değil tüm partnerlerde geçerli bazı durumlar var rinki kanallar sadece partnerlarda değil adsensede artık barındırmayacak bu durumlara ayak uydurup ona gore bu işe devam edecekler kendilerine yeni bi düzen yapmaları gerekiyor quiz acık kanalın parasını oduyor atılanları odemedı atmayacak içerik yaparsan calısabılırsın ki artık tehlıkelı ıcerık her partnerde sıkıntı oldugu gıbı adsensede sorun cıkarıyor vede artacak

bu ay belli olucak kanalları atmazsa , kesinleştikten sonra kapansada ödemeyi yaparsa, atıpta attığı kanalalrı öderse eyvallah der devam ederiz yoksa hiç boşa uğraşmaya gerek yok biz kazanalım onlar atsın bide ödemiyorum desin

bence artık youtube bitti , hani uğraşan artık çok uğraşacak.. ne güzel izlenim alan kanallarının kapanma acısına alışması gerek.. giden kazanc olacak o kadar emekten sonra..

1 ay içinde kepenkleri kapatıp kaçma riskleri bile var bence.

Risk değil. Olmuş bişey bu. Life da ödeme son günü ödemeleri yapmayıp tüm kanalları attılar. Bi taşla iki kuş vurdular. Hem ödemesi gerekeni ödemwdi hem de son güne kadar 1 aylık fazladan da kazandı

Bu ay dedikleri gibi açıkları öder , yeni kanal alımı yaparlarsa sıkıntı değil devam edicem tek dashboardda toplu ödeme olduğu için ve wm den dolayı benim için avantajlı. Ha hiç bir kanalı ödemezse partnerden attırırız kanalımıza başka şey buluruz herhangibir partnerin telifli kanalı bünyesinde barındırcanı sanmam artık :D Olmadı kanalların yedeği var

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri