şöyle izah ediyim tıklamadan kazancım şu ana kadar 193 dolar ama sadece sayfa bgbg hesaplarım 374.199 gösterime sayfa BGBG :0,52 $ 213 dolar hesaplarım bunu göremiyorum nasıl göre bilirim yada nezaman yansır dogal izlenim hiç bir ek destegim yok benim tamamen dogal
izah etmissiniz ama anlamadim ?
anladigim kadariyla cevap veriyim
simdiye kadar 374.199 Bin izlenim almissiniz ve BGBG riniz 0.52 diyor toplam kazanciniz ise 374.199 izlenimde 193 dolar kazandiniz siz 374.199 ile 0,52 carpiyorsunuz ve 213 dolar cikiyor diyorsunuz ?? ben bunu nezaman alirim suan icin bunu goztermiyor diyorsunuz ? umarimdogru anlamisimdir.
Dogru ise hesabiniz yanlis BGBG ( Bin Gozterim Basi Gelir ) eger 0.52 ise bu almis oldugunuz izlenime gore yaklasik 194 dolar gibi birsey yapar akildan hesapladim bu yuzden 1 asagi 3 yukari bu sekilde toplam kazanciniza bakilinca toplam kazanciniza bakilirsa cok degisik birsey gozukmuyor ? hersey yolunda gibi? ayrica 193 dolari hangi gun tamamladiniz ve kesinnlesmis kazancmi ? tahminimi ? yeni oldugunuz icin soyle bi aciklama getiriyim..
ornek:
1 Agustos - 31 agustos
Tahmini kazanc : 200 dolar
bu kazanciniz 100 dolari astigi icin bu ayin 15 den once ki bu tarih 11 -15 arasi dir, kesinlesmis kazanclariniza yansir artar yada duzer tahmini kazancla bazen tutmaya bilir.. bu parayi ise yine ayni ayin 22 - 31 arasi ki bu tarihde 25 gecmiyor TR icin bilmiyorum hesabiniza yatar ayrica bu isleyisin normal olmasi icin adres dogrulamasi ve banka dogrulamasini tamamlamis olmalisiniz