Şu soruya bi açıklık getirirmisiniz

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şöyle izah ediyim tıklamadan kazancım şu ana kadar 193 dolar ama sadece sayfa bgbg hesaplarım 374.199 gösterime sayfa BGBG :0,52 $ 213 dolar hesaplarım bunu göremiyorum nasıl göre bilirim yada nezaman yansır dogal izlenim hiç bir ek destegim yok benim tamamen dogal

izah etmissiniz ama anlamadim ?

anladigim kadariyla cevap veriyim

simdiye kadar 374.199 Bin izlenim almissiniz ve BGBG riniz 0.52 diyor toplam kazanciniz ise 374.199 izlenimde 193 dolar kazandiniz siz 374.199 ile 0,52 carpiyorsunuz ve 213 dolar cikiyor diyorsunuz ?? ben bunu nezaman alirim suan icin bunu goztermiyor diyorsunuz ? umarimdogru anlamisimdir.

Dogru ise hesabiniz yanlis BGBG ( Bin Gozterim Basi Gelir ) eger 0.52 ise bu almis oldugunuz izlenime gore yaklasik 194 dolar gibi birsey yapar akildan hesapladim bu yuzden 1 asagi 3 yukari bu sekilde toplam kazanciniza bakilinca toplam kazanciniza bakilirsa cok degisik birsey gozukmuyor ? hersey yolunda gibi? ayrica 193 dolari hangi gun tamamladiniz ve kesinnlesmis kazancmi ? tahminimi ? yeni oldugunuz icin soyle bi aciklama getiriyim..

ornek:

1 Agustos - 31 agustos
Tahmini kazanc : 200 dolar

bu kazanciniz 100 dolari astigi icin bu ayin 15 den once ki bu tarih 11 -15 arasi dir, kesinlesmis kazanclariniza yansir artar yada duzer tahmini kazancla bazen tutmaya bilir.. bu parayi ise yine ayni ayin 22 - 31 arasi ki bu tarihde 25 gecmiyor TR icin bilmiyorum hesabiniza yatar ayrica bu isleyisin normal olmasi icin adres dogrulamasi ve banka dogrulamasini tamamlamis olmalisiniz

BGBG deki tutar 1000 izlenimde alacaginiz tutardir. 1000 izlenim aldiginizda Toplam kazancinizin BGBG ile ayni oldugunu goreceksiniz...

Hocam dediğiniz gibi BGBG ile 1000lik gösterimi çarpınca toplam kazançla aynı sonucu veriyor. Benim anlamadığım toplam kazanç dediğimiz tıklamalar sonucu aldığımız para değil mi. BGBG den gelen para ayrı mı?

hocam dogruanlamışsınız teş evet 1 agustor - 27 aogustos arası olan bu size yazdıgım adresi ve banka dogrulamalrın yaptım ben 1 aydan berli ugraşıyorum bu işle ama amotörceydi bu fromla tanışana kadar inş. bundan sonra sizlerin sayenizde yavaş yavaş kendimizi geliştirecegiz teş ederim ilginiz için sayfamın resmini eklemeye çalıştım daha iyi anlatım için ama beceremedim fromlerla aram yok ancak bukadar yaza bildim kusura bakma kolay gelsin

Hocam dediğiniz gibi BGBG ile 1000lik gösterimi çarpınca toplam kazançla aynı sonucu veriyor. Benim anlamadığım toplam kazanç dediğimiz tıklamalar sonucu aldığımız para değil mi. BGBG den gelen para ayrı mı?

TBM ( Tiklama Basi Maliyet ) BGBG ( Bin Gozterim Basi Maliyet )

Bunlar tiklamalar ve izlenimlere gore degisiyor bence bu kisimlara cok takilmayiN

Yukarda ki bilgiler sadece Detay; size diyor ki 100 dolar kazandiniz

1000 izleniminiz var 1000 tik almissiniz TBM niz 1 BGBG riniz 100 dur diyor.

arkadaşlar ben yeniyim. kendi videolarımıza tıklamak sıkıntı çıkarırmı. kontrol amaçlı tıklıyom bazen bi sıkıntı varmı videoda die.

Benim anlamadigim partnerli kanalimda tahmini kazanclar sekmesinde 387.000 izlenim var dakika olarak510.000 ve tahmini kazanc 39 $ gorunuyor.
Hemen bir alttaki reklam performansi kisminda ise BGBM 0.90 yaziyor kazanc 69 $ yaziyor.

Simdi her halukarda bu kadar izlenmeye bu kadar para az degil mi? Hadi yeni yeni yansiyor dedik para kazandiran oynatma 77.000 diyor. Buraya bakarsak o par normal. Ama yt izlenimleri %60 in uzerinde. Nasio oluyor ki bu kadar dusuk ? Insallah sonradan yansir ama umudum yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri