Şuan hangi konumdasınız

serhat67

Kayıtlı Üye
Nerden çıktı bu derseniz. 2015 tarihli " İlk kazanç ilk heyecan " başlıklı konumun gündeme gelmesiyle aklıma bu konuyu açmak geldi :)

O tarihten bu yana kendinize ne gibi yatırımlar yaptınız. Youtube'u bırakıp başka alanlara yöneldiniz mi. Yoksa youtube'u hala daha devam ettiriyor musunuz.

Kendimden bahsedeyim. Youtube'un spam kısmını bırakıp özgün tarafına geçtim. Yaklaşık 3 aydır da özgün kanalımla uğraşıyorum. Son 3 günde de yavaş yavaş hitlenme almaya başladım. Bunda da etki tabi ki google ads üzerinde reklam yapmam oldu. Google ads'i bu yönüyle kullanmanızı tavsiye ederim.

Artı bir yatırımım, satış ortaklığını da hayatımın bir bölümüne almam oldu. Bu zamana kadar yaptığım en büyük risk diyebilirim. Çünkü bunun için kredi çektim. Ama kredi çekerken de ya hiç yoktan yere borç edinecektim ya da o borcu kapatmak için gelir elde edecektim. Çok şükür ki 2. seçeneğe ulaştım :)

Diğer bir yatırımım ise, web sitesi oldu. Son 1 aydır niş kelimeler üzerine siteler açıp bir nevi nadasa bırakıyorum. Bu proje de heyecanla uyguladığım bir yatırımım oldu.

Hedefim 1 sene sonra elle tutulur birşeyler elde etmek. Tabi ki bunun zor olacağının bilincindeyim. Ama insanlar nerden geldiğini bildiği müddetçe yapamayacağı şey yoktur. Azim bu hususta en önemli pusula olmalı. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Evet, sıra sizde.. :)

Hangi konumdayız? Ara sıra siteyi yenileyip birinin youtubenin eski haline geldiğini quizin tekrar sinirsiz kanal aldığını ve webmoneyden gelen şıkır seslerinin geldiğini söylediği bir konu açmasını bekliyorum

2-3 ay önce özgün kanal için ( google ads üzerinde reklam verdim. ) adwords gelen trafik malesef videolar hiç bir fayda sağlamadı 200 tl para harcadım.

---------- Spam Engelliyici 23:14 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

donald trump gavat yurt dışındaki dolar ülkelerine dönme politikasına uygulamasaydı. youtube saçma onay problemide yaşamazdık.

Öğrenciyken yapıyodum bu işi 2 sene önce de bıraktım o zaman bile bıkmıştım yok telif gelir yok hit gelmez yok hit gelir topluluk atarlar falan filan sürekli bir zımbırtı çıkardı.

Bu youtube işini yapacaksan sağlam bir yatırımla özgün olarak yapıcaksın ya da çok farklı ve sıradışı bir içeriğin olacak başka türlü anca günü kurtarırsın.

Siteye de alışkanlıktan bakıyorum arada işte :)

özgünde kategorisinin lideri , spam dan uzak tertemiz kazanç çok şükür.

spamın bol oldugu zamanlarda teknik eğitim fakültesinde yapı öğretmenliği okuyordum biter bitmez hazır para geliyorken birde yüksek lisans yapıyım dedim inşaat mühendisliği bölümünde yüksek lisansa başladım çok şükür oda bitti, ama mühendis değildim kendi mesleğimde az para kazanıyordum youtube olayıda bitti buda yetmez dedim şuan mühendislik tamamlama sınavı ile sakarya üniversitesinde inşaat mühendisliği okuyorum, inşallah yaza yüksek mühendisim hep eğitime yatırım yaptım bakalım hayırlısı.

spamın bol oldugu zamanlarda teknik eğitim fakültesinde yapı öğretmenliği okuyordum biter bitmez hazır para geliyorken birde yüksek lisans yapıyım dedim inşaat mühendisliği bölümünde yüksek lisansa başladım çok şükür oda bitti, ama mühendis değildim kendi mesleğimde az para kazanıyordum youtube olayıda bitti buda yetmez dedim şuan mühendislik tamamlama sınavı ile sakarya üniversitesinde inşaat mühendisliği okuyorum, inşallah yaza yüksek mühendisim hep eğitime yatırım yaptım bakalım hayırlısı.

gereksiz mesaj.

Son düzenleme:
Spam olayına hiç girmedim.
Özgün çalışıyorum 4 yıldır.
Eve ben, eşim ve Youtube ile birlikte 3 maaş giriyor diyebilirim. :)
Kategori konusunda ilgim olan bir konuya yöneldiğim için rakibim yok.
Telif, kapanma vb sorunlar da yok.
Gayet iyi yani...
Şunu da koyayım ne olur ne olmaz. :)
nazar-boncu%C4%9Fu-foto.gif

Güzel bir konu tebrikler :)
Bu işe lise 3'de başlamıştım çoğu kişi gibi haber videoları ile başlamıştım bi ara 3k-5k civarı izlenmeye 100-200 dolar civarı para almıştım gerçekten inanılmazdı daha sonra dizi vb derken 17 yaşına kadar güzel para biriktirebildim daha sonra bu parayı bitcoin borsasında %150 arttırmayı başardım şimdi 20 yaşındayım başka yatırımlar yapıyorum tam geri dönüşü almadım ama sanırım paramı ikiye katladım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri