Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[/URL]Bu Youtube dan birileri hala bir şekilde para kazanıyor. Ne yapmışlar ne etmişler de kazanmışlar. Kanalların günlük 5 - 10 TL yi geçince otomatik kapanmaları nasıl önlemişler onu araştırıyorum. Adsense çalışıp hala kazanabilen 20 - 30 kişi var çünkü forumda.
Ayrıca Vietnamlıları da sorguluyorum. Her ödeme zamanı omar tomar paraların fotolarını paylaşıp duruyorlar. Ya yalan söylüyorlar yada bu herifler kendi SPAM Networkleri sayesinde paraları götürüyorlar.
Bir yandan da hala dünyanın bir yerinde spam alan networkler olduğunu biliyor ve onların peşinden gidiyorum. istikamet Rusya ve Polonya şu anda..
Sizde araştırın. Boş durmayın..![]()
Dünyanın en güzel olayını gerçekleştiriyorum; Hiçbir şey yapmıyorum, bunun hazzı bir başka bilen bilir![]()
tamamen şans hocam o günde 5-10tlyi geçince kapanmaması filan.benimde 3 aydır sorunsuz duran,günde 3-5-10 sterlin para veren hesap dün kapandı.kanalların hiçbirisinde hiçbi sorun yok.4 kanal baglı girip baktım ne bi sorunlu mail gelmiş,ne bi eşleşen yemişim.kanallar tertemiz,3 ay sonra adsense banlandı.üstelik 2-3 gün öncede kesinleşti bu adsense
edit : ayrıca hala günde 5-10tlyi geçipde para veren adsense hesabımda var ama bi çözümüm,teknigim var mı?yok![]()
%70 spam
%20 özgün
%5 Web site
%2.5 Adobe after effects
%2.5 php -C#
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.