Şuanki en iyi partner hangisi

yenerk

Kayıtlı Üye
Quiz gitti ama kapanmayanı atılmadığı sürece ödücem diyor atma şartları ne bilen var mı eskisi gibi 2 telifde gelse atılmıyor mu yoksa tek telifte atacak mı?

Rec boş kanal almıyor artık mn ile aynı dasboardı kullandığından güvenemiyoruz kapanmayanı bile ödemeden bloke koyabilir hatta geçen ay koydu yazıyordu biri

Freedom kapanmayanı hep ödüyor ama kesinti çok gerçi izlenme geldikçe vs düşüyor kesinti onda ama yinede insana koyuyor arada pp ye 2-3 hane geliyor eski bir kanaldan :D

Mn yi kafadan geçtim zaten mn ye güvenene kadar freedoma girerim daha iyi :D

bunun dışında partnerler ne durumda bilgilerimizi paylaşalım aslında freedom kesintileri düşürse en iyisi şuan
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] freedom kesintiler konusunda bişey yapamaz mı

Özgün olmayan hiç bir çalışma için artık iyi partner diye bir şey yok
atılmayı , paranın ödenmemesini göze alıyorsan hepsi ..

Özgün olmayan hiç bir çalışma için artık iyi partner diye bir şey yok
atılmayı , paranın ödenmemesini göze alıyorsan hepsi ..

kapanmadığı sürece ödese kesinti %20 %30 arası olsa kabul ederim şahsen :D açık kanala bloke olayı olmasa mn ve alt ürünlerini tercih edicemde onlarada güven olmaz :D

Freedom ve mn den cidden uzak durmak gerekio ben cok eski izlenme umidi olmayanlari bu partnerlere sokuyorum

birinin kesinti yüksek diğeri bloke koyuyor :D aslında kıyasladığında freedom daha iyi gibi :D 100-200 eksik alayım ama alayım mantığında freedom daha iyi :D

Kusura bakmayın da quiz kapandı mı 1 hafta tatile çıktım ne oldu ne bitti bilgi verebilecek biri var mı?

şuan en iyisi quiz. emin ol. kapananı ödemiyor zaten hangisi ödüyor ki ?

quiz mn rec. bunlardan başka partner çalışan yok mu tecrübelerini anlatıp öneride bulunsalar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri