Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi ülkedesin hocamvalla TR den baska bi yerde banlanma duymuyorum ben , bence tr ye yonelik , yurtdisindayim bugune kadar bi adsensem bile banlanmadi.
9 tane adsensim var bu arada.
hocam olay bundan ibaret ise çıkalım yurt dışına sorun yok yurt dışına çıkış 7-8 k tlyi geçmez baktık ban yok sorun da yok aylık 3 k dolar yurt dışında yaşama verelim hem yurt dışında yaşamış oluruz hemde adsense banı yok kafa rahat olur.
Hesabım hala banlanmamış kesinleşen bir k tl var pin geldi ama gelecek ayda kesinleşip ilk toplu almayı planlıyorum.bakalım bir ay daha dayanabilecek mi
00:12-01:13 2 adsense gitti kaldı 2 tane
şimdiye kadar 3 tane banlandı 1 aralık 1 ocak 1 şubat 1 tanesinden gecen ay ödeme almıştımkapanmış kanal varsa gider, ilk alıp almamayla ilgisi yok, pini yola çıkmış olup, 22sinde ödenmeye müsait adsenseler patlıyor. banlanmadan kurtulursan da pini girip ödemeni al.
Aralıktaki banda 22sinde ödemeye müsait olup pini gelmeyen adsense banlanmıştı. ilk ödeme olacaktı. senin durumdan tek farkı, adsenseler eylül ekim ayında açılmıştı, yani aralıktan bir önceki ay olan kasımda açılan adsense için deneyimim yok. Seninki ocakta açıldıysa, durum farklı olabilir. umarım sıkıntı olmaz..
---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------
geçmiş olsunne zaman açmıştınız adsenseleri?
şimdiye kadar 3 tane banlandı 1 aralık 1 ocak 1 şubat 1 tanesinden gecen ay ödeme almıştım
ben yurt dışında yaşayıpta ban furyalarında adsenseleri banlananları tanıyorum
şubatta açtığın adsense banlandıysa başka sıkıntı vardır. bot kullanıo musun?
hangi ülkedesin hocam
Aylardır adsense hesaplarına pin girmek nasip olmadı...
Para kazanıyoruz onda sorun yok kazananı alamıyoruz. Geçmişte değerini bilemedik bu işin. Eğer durumun bu hale geleceğini bilseydim o paralar gelirken 1 ay çalışıp 3 ay yemezdim, gece gündüz çalışırdım.
Buda bize ders olsun, hayat git gide zorlaşıyor yemin ediyorum.
2 adsense gitmiş bu arada, pin 25 şubatta girilecekti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.