nescafe3in1
Yasaklanmış
dün adsense hesabım kapanmış 21:57'de 215 tl vardı içinde...
Hic adsenseye bagli kapanan kanallarin oldu mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün adsense hesabım kapanmış 21:57'de 215 tl vardı içinde...
1 kanal bağlıydı topluluktan gitmiştiHic adsenseye bagli kapanan kanallarin oldu mu?
1 kanal bağlıydı topluluktan gitmişti
Belli olmaz hocam banlanmamış olabilirKaç gündür adsanse hesabına bakmadım demek ki benimde banlandı.Tek kanal ve toplulukdan gitmişti.Hiç acıma yok direk ban çakıyorlar.İçinde xxx rakam vardı.Sağlık olsun youtubenin sonuna geldim artık
Mobil olarak gönderildi.
Belli olmaz hocam banlanmamış olabilir
Bu saate kadar ban sesi çıkmadı inşallah böyle devam eder de bu ay devrim olur..
ilk ban bana geldi sanırım ... an itibari ile andense banlandı. adsense 1.5 yaşındaydı.
Bekliyordum cunku yt ana kanali kapandi tum kanallar bununla beraber kapanmis oldu yoneticu maili falan degistirmek zorunda kalmistim yani bekliyordum saglik olsun insllh sizlerde sorun olmaz .Her hangi bir sıkıntı var mıydı hesapta? Bekliyor muydunuz ban?
Bekliyordum cunku yt ana kanali kapandi tum kanallar bununla beraber kapanmis oldu yoneticu maili falan degistirmek zorunda kalmistim yani bekliyordum saglik olsun insllh sizlerde sorun olmaz .
Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.
Bekliyordum cunku yt ana kanali kapandi tum kanallar bununla beraber kapanmis oldu yoneticu maili falan degistirmek zorunda kalmistim yani bekliyordum saglik olsun insllh sizlerde sorun olmaz .
Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.
Artik her ay banlancak hocam ... 1 tl bile spamdan kesinlessun acimiyolar.Spama düşenler banlanıyor demekki bu ay da. İnsallah normal adsenselere uğramaz aksama kadar
1 martda kapandi hocam.YT ana kanalının kapandığı zaman ne zaman hocam.Şimdi mi kapandı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.