Şubat ayı kazancını benden baska almayan kaldımı ?

Sonsuzluq

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar daha once konu acarak odememi alamadıgımı yazmıstım
ilgili konu : http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/27580-adsense-odeme-sorunu.html

yani 22,3,2014 tarihinden sonraki yaptıgı odemem hala gelmedi.
adsensede odemem yapılmıs olarak gozukuyor adsenseye mail attım odemenin 10 gun sarkabilecegini yazdı.
ama ben gelişen teknolojinin bu kadar uzun sürmesini beklemiyorum
lütfen bi yol gosterin
ve benimle aynı sorunu yasayan baskası varmı merak etmekteyim
banka : garanti
odeme 723 ,00 Tl [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

lütfen bi fikriniz varsa soyleyin

Selam arkadaslar daha once konu acarak odememi alamadıgımı yazmıstım
ilgili konu : http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/27580-adsense-odeme-sorunu.html

yani 22,3,2014 tarihinden sonraki yaptıgı odemem hala gelmedi.
adsensede odemem yapılmıs olarak gozukuyor adsenseye mail attım odemenin 10 gun sarkabilecegini yazdı.
ama ben gelişen teknolojinin bu kadar uzun sürmesini beklemiyorum
lütfen bi yol gosterin
ve benimle aynı sorunu yasayan baskası varmı merak etmekteyim
banka : garanti
odeme 723 ,00 Tl [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

lütfen bi fikriniz varsa soyleyin

Hocam şubene git detaylı kontrol ettir. Adsens ödeme yaptıgı yerde bazı numaralar vardı sorgulamada kullanılabilir belki en detaylı bilgiyi şubeden alırsın. Bireysel ile görüş.

hocam 10 gün dedikleri zaman dilimi geçtiği halde mi gelmedi yani bu mesai saatlerini sayarsak 2 hafta eder.

Gecmis olsun kotu bir durum umarim parani eksiksiz alirsin..

Sent from my HTC One

Hocam şubene git detaylı kontrol ettir. Adsens ödeme yaptıgı yerde bazı numaralar vardı sorgulamada kullanılabilir belki en detaylı bilgiyi şubeden alırsın. Bireysel ile görüş.

adminim adsensede gecmiş odemelerde odeme makbuzu var onu aldım bankaya gittim bankada tanıdıgımız var arastırdı .
adsensenin gonderdigi odeme makbuzunun citibank a verilen eft talimatı oldugunu soyledi.
citibank tarafından garanti bankasına benim adıma bi odeme gonderilmedigini soyledi . sizin tanık oldugunuz adsemı benim nseden parasını alamayan birisi varmı benim gibi ?

hocam 10 gün dedikleri zaman dilimi geçtiği halde mi gelmedi yani bu mesai saatlerini sayarsak 2 hafta eder.

dostum adsense 24 ünde odeme talimatı vermiş
üstünden 5 gun gecti ama gelişen teknolojide eft gonderilmesi neden 10 gun sursun
mektup yollasam gelir 10 gune :D

adsensenin kestiği faturanın cıktısını al götür bankaya

adminim adsensede gecmiş odemelerde odeme makbuzu var onu aldım bankaya gittim bankada tanıdıgımız var arastırdı .
adsensenin gonderdigi odeme makbuzunun citibank a verilen eft talimatı oldugunu soyledi.
citibank tarafından garanti bankasına benim adıma bi odeme gonderilmedigini soyledi . sizin tanık oldugunuz adsemı benim nseden parasını alamayan birisi varmı benim gibi ?

dostum adsense 24 ünde odeme talimatı vermiş
üstünden 5 gun gecti ama gelişen teknolojide eft gonderilmesi neden 10 gun sursun
mektup yollasam gelir 10 gune :D

burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. dediğine göre yorum yapıyoruz.

"adsensede odemem yapılmıs olarak gozukuyor adsenseye mail attım odemenin 10 gun sarkabilecegini yazdı"
bu yorumuna göre yorum yaptım hocam.Adsense size böyle bir mail dönüşü yaptıysa vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. dediğine göre yorum yapıyoruz.

"adsensede odemem yapılmıs olarak gozukuyor adsenseye mail attım odemenin 10 gun sarkabilecegini yazdı"
bu yorumuna göre yorum yaptım hocam.Adsense size böyle bir mail dönüşü yaptıysa vardır bir bildiği diye düşünüyorum.

dostum sizi kıracak incitecek bi msg yazdıysam kusura bakmayın evin kirasını vericem o parayla onu bekliyordum

sanırım beklemekten baska carem yok

dostum sizi kıracak incitecek bi msg yazdıysam kusura bakmayın evin kirasını vericem o parayla onu bekliyordum

sanırım beklemekten baska carem yok

arkadaşların size önerdiği çözümleride deneyebilirsiniz. Örnek ödeme faturasını bankanıza götürebilirsiniz, google'den tekrar kesin ödemenin yapılıp yapılmadığını teyit ettirdiğiniz taktirde bankanızı kaba tabirle sıkıştırabilirsiniz.

arkadaşların size önerdiği çözümleride deneyebilirsiniz. Örnek ödeme faturasını bankanıza götürebilirsiniz, google'den tekrar kesin ödemenin yapılıp yapılmadığını teyit ettirdiğiniz taktirde bankanızı kaba tabirle sıkıştırabilirsiniz.

hocam 2. mesajımda bunu yazdım sanırım gozunuzden kactı
adsensede bulunan odeme makbuzunu bankaya goturdum
dedigim gibi bankada tanıdıgımız var inceledi
yanlız adsensede bulunan odeme makbuzunun dekont yerine gecmedigini
adsensenin citibanka gonderdiği eft talimatı değeri taşıdıgı soyledi
citibank tarafından bize gonderilen bi odeme yok dedi :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri