Şubat ayı uğursuzlukla beraber geldi :)

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ocak ayı hiç bir problemim yokken. Şubat ayı kanalım telif yedi 1 2 gün içinde adsense hesabım kapatıldı :) Anlamış değilim Slayt haber videoları hazırlıyorum illegal birşeyde yapmıyorum ama nedense böyle bir sorunla karşılaştım. 2 adet kanalım var şuanda para kazanmaları halen açık kapanmasından korkuyorum. adsense ile bağlantılarını kesip başka adsense taşısam sorun olur mu?

Videoları sen hazırladıysan içerik sana aitse geri bildirim yap. Oda olmazsa telif atanla iletişime geç.

bir kaç kanal bir kaç adsense hesabıyla özellikle spam yapıyorsan bu iş yürümez dostum kesinlikle umutlarını bir adsenseye veya kanala bağlama

3 5 partner kanalın olsun mınımum 3 adsense calıs.. tek taraflı beklentıye gırmeyın bu ıste arkadaslar tavsiyemdir

yok hocam zaten spam yapmıyorum. direk kendim düzenliyorum herşeyi ile araştırma yapıyorum 1 2 saat slaytlar ile uğraşıyorum belli bir konu belirliyorum vs. ama bu adsense kapanma işi canımı sıktı. Kanallarda kapanacak diye korkuyorum başka bir adsense açıp ona geçirsem kanallarda bi sorun olur mu?

adsenseyi açtığın tel no suyla ilgili bir sorun olabilir belki,işte bu youtube nin işine akıl sır erdirmek güç

2 adsensele aynı yerden girip ve spam yapıyosan(resimler youtube ta geçebilir başka bi videoda) kapanmaması mucize olur muhtemelen sizinkinide adsense yüzünden kapatmışlardı geri dönüş yapın zaten türkçe iletişime geçiyorlar sizle

2 adsensele aynı yerden girip ve spam yapıyosan(resimler youtube ta geçebilir başka bi videoda) kapanmaması mucize olur muhtemelen sizinkinide adsense yüzünden kapatmışlardı geri dönüş yapın zaten türkçe iletişime geçiyorlar sizle

tek adsense hesabım var hocam ama mesela sabah masaüstünden giriyorum geceleri laptoptan dışarıda olduğum zamanlar ara ara telefondan bakıyorum bundan dolayı kaynaklanmış olabilir mi?

tek adsense hesabım var hocam ama mesela sabah masaüstünden giriyorum geceleri laptoptan dışarıda olduğum zamanlar ara ara telefondan bakıyorum bundan dolayı kaynaklanmış olabilir mi?

olabilir malesef bende hem evden hem dükkandan kontrol için giriyordum aynı şekilde kapandı ne bi uyarı ne bi gmail sonra geldi ama geri dönüşe fırsat kalmadı bence yeni adsense açıp sıfırdan başlamak bende aynı şekil de yaptım şuan 2 ay kaldı diğer adsensein cezasının bitmesine

Beyler bende problem yok asıl şubat tbm ve to aşırı artti :) Şükürler olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir malesef bende hem evden hem dükkandan kontrol için giriyordum aynı şekilde kapandı ne bi uyarı ne bi gmail sonra geldi ama geri dönüşe fırsat kalmadı bence yeni adsense açıp sıfırdan başlamak bende aynı şekil de yaptım şuan 2 ay kaldı diğer adsensein cezasının bitmesine

özel msj gönderdim hocam 1 2 sorum olucak cevap verirseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri