Şubat Ayında benim gibi sürekli kazançları düşen var mı?

• Kullanıcı ghalacli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ghalacli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben az kanal çalışıyorum yarı özgün, 2 kanalım var 1 tanesi 80k aboneli diğeri 50 k, şubat ayında izlenimlerim genel olarak artmasına rağmen kazançlar sürekli düşüyor, bu durum sizdede böylemi, şubat ayının başına göre resmen kazancım yarıya düştü, izlenimlerin artıp kazancın düşmesi moral bozucu bir durum.

Kanal partner olduğu için tbm to gibi istatistikleri tam olarak gözlemleyemiyorum, ama tahminim TBM müthiş bi şekilde düştü şubat ayı başına göre.

Benim gibi sürekli kazanç azalması yaşayan var mı, yoksa sıkıntı bende mi?

screenshot_744.jpg

Dostum benim sıkıntım şubat ayının 3 ünden beri olan önlenemez düşüş.

Bu sıkıntı sadece bende mi var yoksa herkesde mi böyle onu merak ediyorum.

bende düşüş geçen aydı bu ay aşırı düşüş oldu ama toparladım yinede

bendede problem var izlenme 4 e katlıyor ama 8 gundur reklam tıklamalarda sorun var gelire yansımıyor izlenmelerin artması yada tıklamaların artmasına yansımıyor...
ocak ayındada boyle olmuştu. izlenmeler artıyor gelir düşüktü... sorna kendıglıdınden duzeldi. sanırım teknık sorun var... ödemelerden sonra problemler kendılıgınden çözulur

Süper gidiyor bu ay to 20 lere vuruyor nazar deydirmeyin :D

İlginç kiminde artış kiminde düşüş var, sorun genel olmadığına göre sıkıntı bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri